perjantai 27. marraskuuta 2015

Victorias Secret love☆

Aivot on nyt taas jostain syystä niin jumissa, ettei pitkän tekstin kirjoittaminen vain lutviudu niinkuin pitäisi. Tarkoitus oli kirjoittaa teille Tukholman matkasta postausta, mutta niinhän siinä vain kävi että pää alkoi jumittamaan niin paljon että päätin hypätä aiheesta toiseen, ja tämä lutviutuukin paljon jouhevammin kuin reissukertomus! Olen ihan hurahtanut Victoria's Secretin juttuihin, ja olihan se ihan parhautta päästä taas Tukholmassa ihastelemaan ihania juttuja ja laivallakin oli seinällinen tuksuja ja rasvoja. Tukholman VSn liikkeessä oli muutama kiva tarjous, mutta myyjä oli aivan liian yliaktiivinen ja liian tyrkky myyminen vaikuttaa minun ostopäätökseen negatiivisesti ja lähdettiinkin sitten kesken katselemisen pois. Onneksi tosiaan laivalla oli kattava valikoima tuoksuja joten isoa vahinkoa ei tapahtunut. Mukaan laivalta tarttuikin: 


Love Addict käsi- ja vartalorasva sekä Coconut Passion- bodymist. Ja täytyy sanoa että tuo Coconut Passion lyö Strawberry Champagnen kyllä, sillä tuoksu on ihanan pehmeä ja säilyy pitkään, kun taas mansikkashampanja tuoksussa tuntuu että sitä tulisi olla vähän väliä lisäilemässä. Love Addict tuoksui myös hyvältä, mutta koska kolmatta bodymistiä en kokenut tarvitsevani, hankin sitten rasvan. Olenkin avautunut ihosairauksistani täällä, joten saas nähdä miten kroppa reagoi tällaiseen ei-niin-lääkemäiseen rasvaan. Tuoksu on ainakin ihanan pehmeä ja se jääkin iholle ihan hyväksi aikaa olematta kuitenkaan liian vahva käry. Ihan kannattavat ostokset siis! Oletteko jo vierailleet muuten Forumin Victoria's Secretillä? Itse en ole ollut vapaalla silloin kun liike olisi ollut avoinna, mutta hintataso on perus Suomi, joten en usko että sieltä tulen ostamaan mitään. Laivalla nuo putelit kustansivat 13,50€, joka on paljon järkevämpi hinta kuin miltei 20€. Tietenkin ymmärrän jos ei ole mahdollista tilata ulkomailta tai lähteä laivalle ostamaan. Mitkä ovat teidän lempparinne Victoria's Secretin tuoksuista?

19 kommenttia:

  1. Ei vitsi, mullakin löytyy just tuo Coconut Passion mistinä ja Love Addict rasvana :D Todella hyviä tuoksuja molemmat! Lemppareita on ehkä kuitenkin Aqua Kiss ja Passion Struck <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oooo ollaan "samiksia"! :D Mä kans tykkäsin Aqua kissistä, oli todella lähellä etten ostanut tuon kookoksen sijaan sitä! :) Se onkin seuraava kun joskus tarvitsen tuoksuja! :)

      Poista
  2. Mulla ei ittelläni noi bodymistit nappaa. Omistan kyllä coconut passionin, mutta sen käyttö on jäänyt ihan täysin. Hajuvedet on mun mieleen heiltä enemmän. Mutta VS alusvaatteet on totaali rakkaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ookaan VSn hajuvesiin perehtynyt, vain noihin bodymisteihin ja muihin "halpoihin" juttuihin :) Pitää kyllä käydä nuuhkimassa ihan ehdat hajuvedetkin!! :) alusvaatteissa on kyllä tosi söpöjä juttuja ^_^

      Poista
    2. Suosittelen! Mulla on tommone pieni pullo Bombshellii, se on ihana! Ja siis ne alusvaatteet on supermukavia ja hintansa arvosia :) <3

      Poista
    3. Oo no tosiaan kiitos vinkistä!! Ja mul on yhet rintsikat ja pikkarit ja ovst kyl olleet tosi mukavia päällä <3

      Poista
  3. Luopumalla eläinkokein testatuista tuotteista voisit näyttää mallia lukijoillesi ja olla positiivisena esimerkkinä... Äläkä kiltti sano enää kertaakaan lahjoittavasi rahaa animalialle, ne roposet eivät korvaa kuolleiden ja kärsivien eläinten käyttöä millään. Jättämällä nämäkin tuotteet ostamatta näyttäisit välittäväsi eläimistä oikeasti, etkä vain näön vuoksi. Toivottavasti sydämmessäsi on paikka eläimille ja aloittaisit myös käyttäytyä puhumasi elämäntyylin mukaisesti... :(

    VastaaPoista
  4. Itse en niin välitä Victoria's Secretistä hajusteiden puolesta. Suosin tuoksuissa YSLää ja Dioria. Kaipaan henkilökohtaisesti elegantimpaa tuoksua, jotenkin itselleni nuo ovat liian tyttömäisiä. Rasvoista sen sijaan tykkään, niihin nuo tuoksut minusta sopivat minulle :) alusvaatteet kierrän kaukaa, laatu ja hinta eivät niissä kohtaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No aika tyttömäisiä tuoksut kieltämättä ovat, mutta mä tykkään käyttää näitä arkisin; Juhlaviin tilaisuuksiin sitten laitan ihan hajuvettä :) Rasvat on ihania, niiden tuoksu on niin pehmeä <3 ja joo pikkareita en ole VSltä ostanut niitä yksiä enempää, koska ne kulahti aika nopesti D: Ei tosiaan 25€ arvoisia. Rintsikat tosin säilyneet hyvinä :>

      Poista
  5. Tallinnan risteilyllä tuli VS- osastolla pyörittyä enemmän tai vähemmän. Sisko tulee suihkuttelemaan hajua minuun saadakseen tietää tuoksun. Ihania nuo tuoksut ovat! Jos en olisi niin The Body Shopin kannattaja ostaisin VS:lltä varmaan voiteita.
    Alusvaatteiden hintoja en ole edes vilkaissut. Muutamia kuvia olen nähnyt kyseisistä alusvaatteista ja hieman on ollut näin kauniisti sanottuna jännittävän näköisiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Body shopilla on paljon ihania tuoksuja!! Mulla on kans paljon hajuvesiä heiltä ^_^ alusvaatteet on aika semityyriitä, joskus tulee tarjouksia että laivalta esimerkiksi saa kolme kahden hinnalla tms :)

      Poista
  6. Oi ihanaa Victorian salaisuuksia <3 Itse oon ihan muotinäytös fanin ominaisuudessa hehkuttamassa. Ovat niin inspiroivia ja rentouttavaa katseltavas telkusta. Pitäisi vaan päästä laivalle noita mistejä ostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä katoin kerran sellasen muotinäytöksen niin olihan se aikamoinen spektaakkeli! :) ois mahtavaa päästä livenä joskus seuraamaan!

      Poista
  7. Noi tuoksuu kyllä niiin ihanalta <3 erinomainen valinta siis ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tuoksuukin, toi on mun uus lemppari toi kookos <3

      Poista
  8. Oioi, mäkin oon ollu hurahtanu VS juttuihin jo kauan, ne bodymistit ja alusvaatteet <3 mut ei kyllä edes hirveesti houkuta se uus forumin liike, miks pitää repii nii hirveit hintoja.. :D mielummin sitten tilaa, ku maksaa mitään ylihinnoteltuja tuotteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha no joo mä oon niin samaa mieltä tost Forumin liikkeestä, kauhee ryysiskin ollu siellä joka päivä kun on ohi kävelly. Maksam mieluummin vähemmän noista ja odottelen tyyliin laivareissuja ja ulkomaanmatkoja :)

      Vs on vaan niin ihana<3

      Poista
  9. I really love your pictures! Thanks for sharing <3

    VastaaPoista