tiistai 10. marraskuuta 2015

Lolita modelling☆

Olin elokuussa mallina  eräässä projektissa, joka tulee japanilaisen söpökaupan Kilalan mainoslehdeksi. Tosi nopeasti se aika hurahtaakin, ja sain nyt tälläviikolla kuvat käsiini. Kuvat otti Suvi Mikkanen, ja projekti oli hänen sekä Anne-Mari Taskisen, joka oli isona apuna kuvauksissa. Oli ihan jännittävää vetää lolitaa pitkästä aikaa päälle, mutta myönnettäköön ettei se enää omalta tyyliltä tunnu alkuunkaan, vaikka miellän sen edelleen hurjan kauniiksi ja ihanaksi, ja tykkään kovasti jos joku muu pukeutuu niin. Japanilaisten haastattelussakin oli ihana katsoa kaveriani, jolla oli supersöpö lolita-asukokonaisuus. 

Alimmaista kuvaa käytettiin lolita-asun anatomia- jututssa. Tekstiä oli todella vaikea kirjoittaa, koska niin pitkään lolitan parissa olleena jotenkin tyylin kulmakivet ovat minulle itsestäänselvyyksiä. Lisäksi vaikeutta toi se, etten voi kirjoittaa että ”lolitassa muhkea polvipituinen hame/mekko on must”, sillä onhan Innocent Worldillakin niitä yli polven, ja jopa nilkkoihin asti olevia mekkoja. Lolitakin on tyylinä käynyt läpi sellaisen evoluution tässä siitä ajasta kun itse aloitin tyylin tähän päivään.

Oli ihan hauskaa vetäistä lolitat päälle pitkästä aikaa. Kengät ja alushameiden puute aiheutti pienen stressipiston, sillä eihän minulla lolitavaatteita enää yksinkertaisesti ole, noita wristcuffeja ja rusettia lukuunottamatta. Onneksi nuo Berliinistä ostetut kengät sopivat, ja alushameet sain Kilalasta lainaan. Lupaan linkkailla teille sitten valmiin jutun kun se valmistuu! Oli ihan hauska mutta yllättävän väsyttävä kokemus tuo kuvauksissa olo, toivottavasti tykkäätte kuvista!

17 kommenttia:

  1. Olet ihan hirmuisen suloinen! Lolita sopii sulle tosi hyvin ^__^
    Varmasti hauska päästä tuollaiseen projektiin mukaan, odottelen innolla juttua sitten kun se on valmis!

    ~ Frillycakes ~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva et juttu vaikuttaa jo mielenkiintoiselta <3 Linkkailen teille varmasti :)
      Ja kiva kuulla et lolita sopii! Tavallaan on tosiaan röyhelöitä ikävä, mutta jotenkin se ei vaan enää kuitenkaan niin omalle jutulle tunnu :) Jätän pukeutumisen muille ja itte ihastelen vieressä <3

      Poista
  2. Voi kun olet suloinen pieni lolita tyttö! Mekon printti on todella kaunis ja hiuksesi <3 Aivan ihanat!
    Hyviä kuvia oli tullut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi voi kiitos <3 Hiukset oli muhkut kun oli tarkoitus ottaa gyarukuviakin, mutta se sitten jäi kun aika loppui. Ja on tosiaan ihan onnistuneita kuvia, hyvä kuvaaja oli :)

      Poista
  3. Ihania kuvia :) olet tosi kaunis <3

    VastaaPoista
  4. Oot ihan liian söpö, en kestä! ❤__❤ sulle sopii tosi hyvin lolita :) mutta onhan se arkipukeutumisessa vähän epäkäytännöllinentyyli..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, lolitassa on hankalaa kun täytyy sit lolivaatekaapin lisäks hankkia sellanen "tavisvaatekaappi", koska eihän nyt lolitaa vaan voi pitää suurimmassa osassa työpaikoista jne ;< Mut uskomattoman kaunis tyylihän se on.

      Ja voi että, kiitos kaunis *_* <3

      Poista
  5. Olis ihan superhauskaa varmaan päästä itsekin kokeilemaan tällästä lookkia edes kerran, on niin söpö! Ja nättejä kuvia nämä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa, lolita on hurjan ihana tyyli ja sopii yllättävän monelle! JA kun tyylisuuntauksia on lolitan sisälläkin niin monta! Kannattaa tosiaan testiä<3

      Poista
  6. Oli pakko klikata tää postaus, kun näin ton söpön ensimmäisen kuvan! Ihastuttava :) xx

    Picture Me

    VastaaPoista
  7. Lolita ei oo enää yhtään mun juttu enkä pidä siitä, mutta pakko sanoo, että sopii sulle ja näytät tosi kauniille!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että ,kivaa kuulla että tykkäät vaikkei lolita ookaan enää sun juttu <3 ^_^<3

      Poista
  8. Great outfits!
    I am following your blog.
    xxx Keep in touch
    http://retro-electric.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh lovely to hear that! *0* I will check your blog <3

      Poista