sunnuntai 22. marraskuuta 2015

It is officially winter- outfit☆

Hejsan vaan kaikille! Kauheaa kiirettä pitää jälleen, ja pikkuhiljaa varmaan lopetan sen toistelun jokaisessa postauksessa. Työharjoitteluni onkin nyt sitten virallisesti ohi, ja vähän jäi haikea fiilis. Olihan sitä kolmessa kuukaudessa aika hyvin päässyt tutustumaan ihmisiin, ja moni heistä olikin mukavia ja symppiksiä ihmisiä. Nyt on kuitenkin aika siirtää katse tulevaan, ja maanantai alkaakin harjoittelun purkutilaisuudella josta suunta käykin kohti Tukholmaa, missä saakin vähän rentouduttua ja irtauduttua arkikiireistä. 
Minulla oli yksi asukuvapostaus ennen tätä jonossa, mutta aamuinen lumisade täällä inspiroi minua postaamaan tämän päivän asukokonaisuuden jo nyt. Lähdettiin Itiksen kautta Lohjalle, koska poikaystävälläni oli konserttiesiintyminen täällä. Istunkin nyt kirkon takahuoneessa kirjoittelemassa tätä postausta, sillä välin kun hän harjoittelee :D Tänään satoi siis Helsingissäkin jo lunta, ja päätin että talvitakki pääsee siis nyt jo käyttöön; Ja hyvä että otinkin, sillä olisin jäätynyt välikausitakillani. Tiedossa siis talvisia asukuvia!



Jacket: Liz Lisa, bag: Louis Vuitton, shoes: from Berlin, tights: Kilala


Tällaisia asukuvia. Tykkään tästä takista kovasti, ja tämä olikin se raukka joka sai heti ensikäytöllään kosketusta punaviinin kanssa. Onneksi kun heti pääsi jynssäämään, hävisi tahra näkyvistä, huh! Nyt sitten saatte nauttia blogini hiljaiselosta parin päivän ajan, sillä olen tosiaan lähdössä Tukholmaan, ja palaan tietokoneen äärelle vasta keskiviikkona. Laiva sattuu olemaan juuri telakalta tullut, joten oletettavissa on että suurin osa matkustajista on harrastajia (toim. huom. itse en siis kuulu samaan kastiin, en ymmärrä laivoista enkä lentokoneista enkä mistään muistakaan logistisista kulkuvälineistä juurikaan mitään muutakuin busseista, kiitos kesätyön! :D ). Hyvää alkuviikkoa sinne teille kaikille! 

21 kommenttia:

  1. Nättiä! Nuo sukkikset on aivan mahtavat<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla <3 Noi sukkikset on kyl supersöpöt, kannattaa ihmeessä hankkia!! :)

      Poista
  2. Hirmuisen ihana takki! Ihana asukokonaisuus jälleen. Oma into pastelli-sävyihin alkaa jälleen herätä.
    Hyvää matkaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, matka oli kyllä mukava ^_^ Ja ihana et tykkäät <3 Pastellivärit on ihan parhautta, ja musta se on niin kivaa kun on lunta ja valkea maisema ja sitten pastellinen asukokonaisuus!

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Takki on kyllä ihana, kivaa kun kelit on sen verran kylmät että sen sai kaivaa kaapista käyttöön ^_^

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Kissasukkikset on parhautta! Olen onnellinen että sain napattua nämä valkoisinakin!

      Poista
  5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  6. Grrr haluan noi sukkahousut <3___<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa Kilalaan, sieltä niitä löytyy! ^_^Vielä on pari kissaa ja pupuja jäljellä <3

      Poista
  7. Niin nätti asu! :) Toi takki on varmaan maailman söpöin<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww ihana kuulla! Toi takki on kyl tosi ihana, aikamoinen löytö oli :) Tollasia löytyy kun seuraa gyaru sales-facebookryhmää ^_^

      Poista
  8. Nyt oli mukavan luonnollisia poseerauksia, kyllä se siitä! Hyvä ettei nyt ollut sitä käis kasvojen edessä -posea. Takki on ihan supersöötti! Puuttuu enää sellanen karvanen venäläisrouvien muhvihattu tosta kokonaisuudesta, niin oisit kuin joku posliininukke :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Poseeraaminen on mulle hankalaa, kun kaikki asennot tuntuu niin tyhmiltä XD Mut kiva jos nyt oli onnistuneita, täytyy pyrkiä samanlaisiin poseihin jatkossakin :) Ja sellanen muhvihattu ois kyl tosi söpö!! :D

      Poista
  9. Tosi ihana tuo sinun asusi! <3

    http://erikahenrietta.blogspot.com

    VastaaPoista
  10. Vastaukset
    1. Oi ihana että tykkäät! ^_^ Pitkästä aikaa oli kivaa pukeutua vaaleanpunainen X valkoinen yhdistelmään!

      Poista