torstai 19. marraskuuta 2015

My first Freddys☆

Nyt sitten minullakin on ne, nimittäin Freddyt. Ei kuitenkaan ne pökät, jotka varmaan jokaiselle Freddyistä tulee mieleen, vaan saman brändin treenishortsit. Treenishortseja minulla ei yksiä SOCin minishortseja lukuunottamatta ole, ja ne ovat niin lyhkäiset ettei niitä nyt aina kehtaa jokapaikassa käyttää (Plus että mokomat ovat aina hukassa, sillä käytän niitä turvashortseina monien gyarumekkojen kanssa joissa on hyvin, hyvin lyhyt helma). Nämä kävelivät minua vastaan eräässä outletissa jossa käydään silloin tällöin penkomassa halpoja merkkivaatteita. Niitä perinteisiä pyllynmuotoilufreddyjä ei ollut outletissa ollenkaan, mutta treenivaatteita löytyi. Poikaystäväni kannustamana päätin ottaa hiukan rohkeamman valinnan, nimittäin keltaiset shortsit. 
Koska ihmisiä varmaan kiinnostaa, niin ei, näissä ei takana ole sitä muotoilua. Ihan hyväkin vain, sillä ihan perus treenishortseja tarvitsenkin. Vähän hassuun aikaan ehkä tämäkin ostos tuli tehtyä, sillä en todellakaan tarkene edes salilla tähänaikaan vuodesta shortseissa. Hinta näillä oli kuitenkin niin herkullinen, 15€, että pakkohan ne oli kesää varten napata säilöön. 
Mitäs mieltä te olette nyt niistä klassisista Freddyistä, jotka mielipiteitä jakavat suuntaan ja toiseen? Itse tunnustan nyt näin julkisesti että minua vähän himottaisi käydä ostamassa sellaiset. Harmittaa vaan kun kauppoja, jotka Freddyjä myy, on niin kovin vähän. Haluaisin sovittaa ensin että a)minkä kokoiset tarvitsisin ja b) näytänkö ollenkaan järkevältä. Ja siihen palautusrumbaan en laiskana ihmisenä mielelläni ryhdy. Tuntuu nimittäin siltä että anoreksian jälkeen suurin osa massasta jota olen saanut on mennyt takamukseen, ja se ei kyllä aina ole hyvä juttu. Olisi kiva tietää onko Freddyt pelastava enkeli vai pahentava tekijä. Toinen, mikä niissä minua kauhistuttaa, on se hinta. En mielelläni kyllä 80 euroa maksaisi, vaan ensisijaisesti käytettynä metsästäisin. 
Olisi myös kivaa kuulla, haluaisitteko treeniaiheisia postauksia enemmän? Eipä minulta niitä hirveästi tulisikaan, mutta jos kaikenlaiset aiheet kiinnostaa niin totta kai alan kirjoittelemaan myös treenaamisesta (lähinnä asukuvia yms..). 

12 kommenttia:

  1. Mulle on ihan sama, millaisia housuja ihmiset käyttää. Joten freddyistä ei oo sen kummempaa mielipidettä.. Mitä nyt vähän naurattaa se hinta, kun ne kuulemma kuitenkin nyppääntyy niin nopeasti.
    Mutta ihanan pirteät shortsit oot ostanut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo mä kans oon kuullut kaikilta ettei tosiaankaan kannata ostaa uutena, koska hinta on niin karmea. :/ Siksi jos ostankin niin käytettynä ja paaaaljon halvemmalla, mulla on sille kahdeksallekymmenelle eurolle parempaakin käyttöä :)

      Kiva et tykkäilet shortseista, minäkin ^_^

      Poista
  2. Älä älä niitä perusfreddyjä osta! Ovat hintaansa nähden niin heikkoa laatua, että ihan kyrpii. Parin käytön jälkeen ihan nyppääntyneet ja ratkeilevat saumoista. >___< Ei todellakaan kannata maksaa siitä 80€:a. Itse maksaisin nykytietämykseni perusteella alle 20€ niistä pöksyistä.
    Dromet on paljon edullisemmat ja laadukkaammat, eikä niissä ole sitä noloa perseherutus-leikkausta, joka näyttää lähinnä luonnottomalta kenen tahansa ei-fitness-ammattilaisen perseellä. Freddyt on sitä paitsi vähän ehkä kärsineet inflaation kaikkien pissisten housuina, kun tyttäret ostelee niitä jo ihan sillä, että muka saa hyvän pyllyn tekemättä minkäänlaista pakaratreeniä koko elämänsä aikana.

    Tulipas kärkäs mielipide. Sori. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä oon kans kaikilta joilla freddyt on kuullut, että laatu on TODELLA huonoa. Just pariakymmentä euroa ihmiset on niistä maksaneet, ja sanoneet että se on käypä hinta. Ne jotka uutena ovat ostaneet valittelevat kuinka tuli kehno ostos tehtyä :'D

      Ja ei kärkkäissä mielipiteissä mitään! ^_^Kiva että herätti tunteita! :D Joo no vähän sitä on tullut huomattua että porukka ostelee niitä yhtään katsomatta sopiiko ne omalle kropalle vai ei :D On tullut nähtyä sellaisia tapauksia joilla freddyt oikeasti näyttää TODELLA hyvältä, ja sitten näitä joita pöksyt ei ollenkaan imartele. Siksi olisikin jees päästä johonkin sovittamaan, etten liittyisi niiden kauhistuttajien kerhoon :D Mut en kyllä itse niistä sitää kahdeksaakybää maksa, se on varma :/

      Poista
    2. Dromethan maksaa vaan jotain 40€, jos haluaa ihan uutena ja vähä edukkaammin vastaavan tapaiset joustavat "farkut". Sit musta esim. Boombodystorella oli jotain vastaavia korkeavyötäröisiä jegginssejä. mut huuto.netissä ja torissa on kyllä ollut yllättävän paljon käytettyjä freddyjä myynnissä kans.... Mitä se sitten kertookaan niiden laadusta/mukavuudesta, jos jengi pistää niitä halvalla myyntiin vaikka ne on aika 'vasta' kuitenkin tulleet Suomen markkinoille.

      Poista
    3. Okei, noista en ole kuullutkaan! Viimeksi kun huutiksesta kattelin niin en löytänyt freddyjä juurkaan. :o Nooh voi se olla etten minä niita hankikaan, jos kerta laatu on oikeasti niin kuraa :) Perehdyn noihin mitä mainitsit! :) Kiitos vinkeistä!

      Poista
  3. Ihanan pirteä väri! Pitäisi itsekkin mennä ostamaan uudet urheilushortsit kun vain yhdet omistan. Treenaukseen liittyvä postaus voisi olla aika kiva! Hieman erinlaista postausta saisi sinulta lukea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kannattaa käydä penkoo, nyt on vähän kaikkialla alennuksia! :) Ja mäpäs toteuttelen jotain treenipostausta ^_^ Mäkin tykkäisin blogata laajassa kaaressa eri aiheista :)

      Poista
  4. En suosittele ostamaan freddyjä. Se lantio on niin matala, ettei se mee kunnolla pepun yli. Laadustakin oon kuullu huonoo. Ite ostin sellaset noin vuosi sitten, käytin pari kertaa ja myin. Harmittaa, kun sillä rahalla ois saanu ostettuu kauniit ja istuvat farkut. Ne on lisäksi kaukana tyylikkäästä eikä niitä saa yhdistettyy tyylikkäästi eikä tää oo ees vaan makuasia vaan totuus.:D Totta kai jos itse tykkää, mut en oo nähnyt sellasia kellään tyylitietoisella ihmisellä esimerkiksi suositulla muotibloggaajalla.
    Ihana muuten, että päivität näin usein.:) Blogiasi on kiva lukea, vaikka etenkin vaatetyylimme eroaa suuresti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aa no tosta en oo kuullutkaan et ne ois matalat :o Huh jos ovat niin eivät ne sitten ole ollenkaan minun makuuni, inhottaa housut joiden kanssa saa pelätä että milloinka vilahtaa pikkarit/pylly jos kumartelee :D Joo toi laatujuttu on tuttua, että hinta-laatusuhde ei kohtaa :/ Siksi en uutena ole edes harkinnut ostavani. Mut mä oon kyllä nähnyt tosi hienoja asukokonaisuuksia valkoisien ja beigejen ja niiden nahkaisten freddyjen ympärille kasattuna :) Kyllä mä uskon että tyylisilmällä nisitä jotain asiallista saa aikaiseksi (se onkin erijuttu onko mulla sitä silmää XD) Ja onhan ainakin joillain misseillä tms julkkiksilla ollut freddyjä jalassa ainakin instakuvissa. Muotibloggaajilla en kyllä kieltämättä ole minäkään niitä nähnyt.

      Hei kivaa et tykkäät seurailla mun blogia <3 Ihana kuulla ^_^ Mäkin kyl luen ja seuraan paljon blogeja joiden kirjoittajilla on ihan eri tyyli, mutta joku niissä vaan natsaa ja jää seuraamaan :) Kiitos kommentistasi <3

      Poista
  5. Mistä kaupasta ostit nuo? Asun itsekin Helsingissä, mutta en tiedä mitään paikkoja :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kick/Off- outletista :) Joo toi paikka on vähän piilossa :/

      Poista