lauantai 21. marraskuuta 2015

My favourite blogs☆

Nyt on blogissa jos toisessakin ollut näitä ”linkkaa blogisi”-postauksia. Koska minun on aina pakko olla hiukan erilainen, niin päätin linkkaa blogisi-postausten inspiroimana jakaa teille minun lemppariblogini, joiden postauksia odotan aina kuin kuuta nousevaa. Luen todella paljon eri blogeja, ja nämä tässä mainitut ovat vain the ultimate favourites, koska tykkään myös todella monesta muustakin blogista kovasti. Minä tykkään näistä suosikkiblogijutuista, koska sitä kautta löytää itselleen helposti uutta luettavaa, tai ainakin selattavaa. En tiedä onko nämä minun linkkaamani blogit tässä mitenkään uusia kenellekään, mutta se varmaankin kertoo sen että hyvät blogit on kyseessä! Koska en näitä osaa laittaa enää mihinkään paremmuusjärjestykseen, esittelen blogit aakkosjärjestyksessä.
 Akkavalta 
Tätä blogia aloin seurailemaan ihan vasta vähänaikaa sitten. Törmäsin ensin Iinan blogiin, jota kautta luonnollisesti eksyin Oton Akkavalta-blogiin. Blogissa on hauskoja mielipidetekstejä, joita lukee mielellään ja kielenkäyttö on runsasta ja kekseliästä. Hidas päivitystahti tietty vahan harmittaa mutta onhan se nyt enemmän kuin ymmärrettävää ettei aina ehdi töiden ja perheen lisäksi näpytellä uutta tekstiä blogia varten. Vielä kun blogi on selkeästi mielipideaiheiden ympärille kasattu, ja ei sitä nyt uutta mielipidettä voi joka päivä olla.

But I'm human not a sandwich 
Uusi tuttavuus mutta nousi yhdeksi lemppareistani heti. Olen jo lukenut koko blogin alusta loppuun ja muutamia postauksia vielä toistamiseen. On hassua miten noinkin normaalista aiheesta voi saada huippuluokan blogin ja taitaapa Iinan voileipäblogi ollakin Suomen luetuimpia blogeja (?). Olin niin aidosti onnellinen että Iina nappasi voiton viimeisimmässä Indiedaysin bloggaaja awardseissa. Iina kirjoittaa blogissaan elämästä kahden pienen lapsen kanssa. Kuten sanottua, niin normaali aihe mutta niin puoleensavetävä blogi. Todella symppiksiltä vaikuttavat koko perhe!

 Fullhouse and Falselashes 
Elinan blogia olenkin lukenut jo pidempään, ja olin todella iloinen että pitkän tauon jälkeen hän on jatkanut bloggaamistaan ahkerammin. Elinalla on supersöpö tyyli ja kivoja asukokonaisuuksia ja iiihanat kynnet. Muotiblogi lifestyleviboilla, tykkään!

 Patricia Elisabet 
Patrician blogi on hyvin muotipainoitteinen, aina silloin tällöin tulee lifestyle-henkisiä postauksia. Asukuvat ovat aina niin viimeisenpäälle ja hänellä on paljon kaikkea ihanaa ja kivaa vaatetta ja asustetta joita itsekin haluaisin. Patrician blogista saa hyvin inspiraatiota pukeutumiseen!

Saijis 
Saijankin blogia on tullut lueskeltua jo pidempään, mutta vasta tämänvuoden puolella aktivoiduin. Kuvakateus on perinteinen fiilis kun Saijan blogia lukee. Hänellä on paljon kaikkia inspiroivia blogipostauksia, sopivasti asukuvia ja kevyttä tekstiä. Postaustahtikin on mainio, kun melkein joka päivä tulee jotain uutta! Syvällisten tekstien puuttuminen tietty hiukan harmittaa, mutta tavallaan on kiva kun on joku blogi, josta voi nimeomaan lukea sitä kevytä ja hauskaa tekstiä ja ihastella kauniita kuvia ja imeä kaiken inspiraation joka vain lähtee.

Starberry Lipgloss 
Sallin blogia olen nyt luonnollisesti lukenut ihan alusta saakka. Sallilla on söpöjä ja inspiroivia asukuvia, ja tosiaan omaan tyyliinsä saa hyvin inspistä noista tyttömäisistä asukokonaisuuksista. Lisäksi olen aina ollut hiukan kade tuosta mainiosta bloginnimestä, miksei minulla ikinä leikkaa ja keksin sitten nimeksi jonkun tympeän Tuuli Marian :’D Huoh.
Löytyikös blogien joukosta joitain omiakin suosikkeja? Entä uusia tuttavuuksia? Minä olen todella mielissäni että tosiaan ihmiset ovat alkaneet linkkailemaan blogejaan ja bloggaajat jakavat suosikkejaan, jokseenkin on ikävää että lähes samat blogit nousevat kokoajan suosikkilistalle, joten uudet blogit täytyy noukkia kommenttilaatikoista. Mutta eipä sekään haittaa, kuten alussa sanoin, kyllä se blogista jotain kertoo jos kaikki sen lempparikseen valitsee! Itse halusin toteuttaa tämän postauksen nyt näin päin, toivottavasti tykkäsitte!

10 kommenttia:

  1. Hah, itsekin luen kahta ensimmäistä blogia ja ne lukeutuvat munkin suosikkilistalle! :D Muista en ole kuullutkaan, pitääpä tarkastaa ne...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa tsekkailla! :) Ja akkavalta ja voileipäblogi ovat tosiaan parhaita, ite tykkään kovasti ja seurailen innoissani milloin uutta päivitystä tulee :)

      Poista
  2. Aw yiss kiitos tästä kunniasta!
    ps oon aina hävennyt mun blogin nimeä ylä-asteen jälkeen, tämä lohdutti ::((((

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet suuret kunniat ansainnutkin <3
      Ja sun blogin nimi on paras!! Suotta häpeilet <3

      Poista
  3. Nyt oli kyllä sen verran laadukkaita blogeja, että pakkohan lukulistaani vähän täydentää :) Oon seurannut Saijis blogia monta vuotta, ja se on ihan mahtava! Oot muuten tosi nätti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saijiksen blogi on kyllä tosi hyvä, kuvakateus on aina suuri :D Kivaa et löysit uutta luettavaa ^_^

      Ja aww voi että, kiitos <3

      Poista
  4. Patrician ja Sallin blogit ovat molemmat lukulistalla! Aina on ollut ilo saada lukea heidän postauksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uu kivaa et löytyy samoja lempiblogeja ^_^ Mäkin tykkään heidän blogeistaan kovasti!

      Poista
  5. Voi kiitos tästä kunniasta :) Ihanasti kirjoitettu <3

    VastaaPoista