perjantai 6. marraskuuta 2015

Pastel outfit☆

Järkevämpää otsikkoa en keksinyt, mutta eikai sen nyt niin väliksi ole. Ja kuvaahan se viime lauantain asua aika hyvin. Ennen kuin suunnistettiin kaikki tahoillemme tällääntymään awardseja varten. kävin istumassa drinkeillä Patrician kanssa, kiitokset hänelle myös näistä kuvista. Juteltiin niitä näitä, lähinnä bloggaamisesta. On ollut ihan huippua tutustua häneen. 
Asussani ei ollut mitään kovin ihmeempää, mutta ajattelin esitellä tämän anyways täällä, jotta näette meikän arkivaateusta, kun en jaksa vetää gyaru-himelookkia. Nämä H&M:n lastenosastolta löydetyt leggingsit tosiaan on ihanat ja monikäyttöiset, harmi kun kuvista ei käy ilmi se, että niissä on kultaista glitteriä siellä täällä. Kultainen on niin must-juttu tällä hetkellä minulle. 
 Bag, shoes: Michael Kors, knit, shirt: Primark, leggings: H&MKids, bandeau: Louis Vuitton
Tätä laukkua saatte muuten ihan kyllästymiseen asti katsella sitten. Seuraavissa kahdessa asukuvapostauksessa sama laukku samalla huivilla tulee komeilemaan. Paljastettakoon, kun en ehdi kaikki postaamaan tietenkään samaan aikaan, että olin eilen Michael Korsin kutsutilaisuudessa, jossa he esittelivät uutuustuotteita, joita oli juuri saapunut. Postausta siitä tulossa piakkoin! 
Olen käyttänyt leggingsejä nyt tosi monena päivänä peräkkäin, on jotenkin ollut sellainen fiilis että viihdyn tällä hetkellä paremmin ne jalassa kuin hame/mekko päällä. Kaikenlaisia kausia sitä tuleekaan. Saas nähdä mitä kiskaisen päälleni kun suunnataan Lontoota kohti. Jännittävää, lento lähtee iltapäivällä. Joten nauttikaa alkuviikonlopusta, I'm back in business sunnuntaina!

6 kommenttia:

  1. Aika isoja vaatteita myydään lastenpuolella :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No emmä nyt isoista tiedä, noi oli kokoo 164cm :) kokoja tais olla 170cm asti, jos oikein muistan.

      Poista
  2. Näin olen 160cm ja jos ostan vaatteita perus kaupoista ne on pääösin lastenpuolelta. Siellä on vain paljon kivempia vaatteita ja sellaisia mitkä päällä en joudu miettimään paljonko rintaliiviä nyt näkyy.
    Onneksi on netti josta löytyy tyylilleni sopivia vaatteita. Hassuahan se olisi alkaa tilata perus legginsejä tai aluspaitoja jotka löytyvät kätevästi lastenosastolta.
    Ihana asu jälleen. Laukku on edelleen niin karkkia silmille <3

    Hyvää ja turvallista matkaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww kiitos, toi laukku on rakkautta <3

      Ittekin käyn aika usein koluamassa lastenosastot, koska se nyt on totta että lapsille tehdään kaikkea suloista ja kivaa ja myydään vielä halvemmalla kuin aikuistenpuolella! Muutamat juhlamekotkin on mulla kokoa 164cm, koska olivat kympin halvempia kuin aikuistenpuolen mekot; Plus paljon söpömpiä! :D

      Ja kiitos, matka sujui hyvin <3

      Poista
  3. Näytätpäs ihan aikuiselta! :D
    Niin sellaiselta siistiltä, hillityltä ja silti feminiiniseltä. Ihana! ^___^

    ~ Frillycakes ~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uuuu hei ihana, kiitos <3 ^_^ Hyvä kuulla että näytän sillointällöin fiksulta :DD

      Poista