keskiviikko 25. marraskuuta 2015

New party dress and outfit☆

Nyt on ruotsintunnin kautta tultu kotiin Tukholmanristeilyltä. Oli kyllä hauskaa vaikka nukkumiset jäivätkin todella vähälle; En tajua mikä nyt on tullut että nukun todella levottomasti ja herään ihan kukonlaulunaikaan. No, oli hauskaa vaihtelua taas. Postailen reissusta patemmin, mutta nyt haluan esitellä teille uuden ostokseni! Tein kuun alussa postauksen ihanista juhlavaatteista jotka olivat mielestäni hankkimisen arvoisia. Sain Nellyyn lahjakortin, joten päätin siirtyä tuumasta toimeen, ja tilasin yhden niistä ihanuuksista itselleni. Tässä asukuvia maanantai-illalta, jolloin laitoin mekon päälleni. Asu ei ole mikään superupea, koska unohdin esimerkiksi tavalliset läpinäkyvät sukkikset kotiin, joten edellisen postauksen valkoiset kissusukkikset ajoivat korvaavaa roolia. Plus valotus meni vähän mönkään, ei sitten järki juossut ja olisi voinut tuon pikkupöydän siirtää siten ettei jalat olisi jäänyt varjoon. Mutta mekko on tämän postauksen pääasia!




 Dress: Nelly.com (Miss Selfridge) tights: Kilala shoes: Sokos
Mitä tykkäätte mekosta? Minä tykkään kun siinä on pastelliväriä sekä kultainen yksityiskohta! Laittauduin, kun lähdimme syömään laivalle Bon Vivant-ravintolaan viiden ruokalajin illallisen, joten tuli sitä iltaa kunnioittaa. Ja olihan se mahtava syy saada käyttää uutta mekkoa! Tämäkin on liian juhlava ihan arkena käytettäväksi, ja täytyypä tunnustaa ettei se mikään maailman mukavinkaan ole. Koot olivat todella pienet, ja siinä missä minulle XS yleensä menee, niin tässä S koko kiristää hiukan. Että jos samaa mekkoa olette hankkimassa, niin ottakaa kokoa isompi kuin normaalisti. Kyllä tässä yhden illan hyvinkin selvisi ja pystyi olemaan! 

Näin "loppukevennykseksi", pusukuvien ottaminen on todella serious business. :D Nyt siirryn syömään poikaystäväni laittamaa ruokaa ja katsomaan rästissä olevia Salkkareita, ja tekemään häävieraslistaa. Sekin on ollut työn alla jo jonkun aikaa, mutta kokoajan sitä vaan tulee muuta ohjelmaa että tällaisten virallisuuksien tekeminen vain jää. 

16 kommenttia:

  1. Kaunis mekko, sopii sulle tosi hyvin! Näytät tosi kauniilta juuri tuollaisella meikillä. Itekin oon huomannu, et nellyllä on suurimmassa osassa vaatteita tosi pienet koot. Yleensä xs mulleki liian pieni ja aivan liian lyhyt, vaikka olen "vain" 171cm..:/ Itse en kyllä pukisi tuollaista kireää mekkoa noiden sukkahousujen kanssa, mutta sallittakoon kun kerroit sukkahousutilanteesi.:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahaa eli tiukat koot ovat ihan yleinen ongelma, eikä vaan tuolla mekolla. Kiitos tiedosta, niin osaan varautua ensi kerralla itsekin isommalla koolla. Yleensä mulle menee 34 koko ihan hyvin ja onneksi ostin sitten poikkeavasti koon 36, sillä se pienempi koko ei kyllä todellakaan olisi mennyt päälle vaikka olisi itkenyt ja yrittänyt :D
      Ja oon niin samaa mieltä että nuo sukkikset ei sovi asun kanssa, mutta kun piti olla niin höntti että jätti ne normaalit sukkikset kotiin... >A<

      Poista
  2. Joo samaa mieltä sukkahousuista, mutta sille ei oikein voi mitään tilanteesi takia x) ihana mekko kuitenkin! Hyvä tietää tuo kokoasia, kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, sukkikset ei sovi asuun ollenkaan, mutta kerrankin oli kiva tausta ja kaikki muuten kohdillaan, joten halusin asukuvat otettaviksi epäkelvoista sukkiksista huolimatta :D Ensi kerralle sit ihan kunnon sukkikset ^_^ Kiva et tykkäät mekosta ja jos oot tosiaan tilailemassa niin kokoa isompi kuin normaalisti jos vähääkään epäilyttää! :)

      Poista
  3. Heti alkuun! Salkkareihen koukussa oleva ilmoittautuu!
    Aivan hirmuisen ihanan värinen mekko. Pukee sinua täydellisesti ja imartelee kroppaasi. Muutenkin olit jälleen hirmuisen kaunis.
    Olette hirmuisen suloinen pari.
    Matkapostausta odotellessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iiiih ihana kommentti sulta taas ^_^ <3 kiitos!! Ja matkapostaus on jo tulilla ;)

      Poista
  4. Onko sulla suunnitelmissa tehdä tulevista häistä mitään postauksia? :) Tietenkin ymmärrän, jos haluat ne blogin ulkopuolella pitää, ei siinä mitään, mutta tuli nyt kuitenkin mieleen kysyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On suunnitelmissa! :) vielä ei ole mitään uutta kerrottavaa mutta suunnitelmissa on piakkoin kirjoitella mikä on tilanne ^_^

      Poista
  5. näytätkö mielestäs oikeesti hyvältä näissä kuvissa!? itsetunto on ainaki kohillaan....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no voi jösses minkälainen kommentti. :(
      Saga näyttää ihan loistavalta!

      Poista
    2. Anonyymi 25.marraskuuta 20:57 taidat olla kateellinen... 90% hameväestä itseni mukaanlukien ei pystyisi tuollaista mekkoa päälleen laittamaan näyttämättä ihan makkaralta. Bloginpitäjälle se sen sijaan istuu kuin olisi syntynyt se päällään. Jos ei ole mitään positiivista sanottavaa ja potuttaa kun muut näyttävät hyvältä niin olisit edes hiljaa, idiootti!

      Poista
    3. Kiitos ano 2 ja Carola <3 Puss <3

      Poista
  6. Saako udella tuosta laivasta?
    Oli siis ilmeisesti "kenraaliristeily", tuleeko tuo olemaan tulevaisuudessa uusi "Ruotsinlaiva"? Lähteekö Helsingistä? Hytti näytti hienolle ja sinä myös tottakai!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo totta kai saa mutten minä laivoista mitään juurikaan ymmärrä :) Joo telakalta tuli suoraan ja eka risteily oli, menee väliä Helsinki-Tukholma :) Voi kiitos, hytti kyl tosiaankin oli kiva :)) Tuo edessä oleva ikkuna oli isoa plussaa!

      Poista
  7. Mun on pakko sanoa, että en tykkää tästä mekosta. En tykännyt tästä Sandwich-Iinallakaan, kun sillä oli tämä jossain gaalassa yllään.
    Jotenkin toi leikkaus ei ole mun mielestä nyt hyvä. Noissa Nellyn mekoissa on ongelmana se, että takaa istuu ihan buenosti, mutta eteen jää säkittämään vähän ikävästi. Oon itse ainakin yläosasta enemmän kokoa S ja alhaalta M, jolloin aina nämä Nellyn mekot on tosi hankalia kokonsa puolesta. Noi cut-outitkin on ihan ihmeellisissä paikoissa...
    Lisäksi toi väri on mulle kuin punainen vaate härälle, en ikinä ostaisi mitään laventelin väristä. :D

    Toivottavasti kuitenkin itse tykkäät tästä mekosta, tärkeintähän se on että kantaja pitää vaatteestaan. Ja hommaahan niitä normaaleja sukkiksia näitä tilaisuuksia varten. Nuo kissasukat oli tän mekon kanssa oikea vanha kunnon fashion roadkill :D <3

    VastaaPoista
  8. Toi mekko sopii sulle kyllä täydellisesti <3

    VastaaPoista