torstai 5. marraskuuta 2015

Indiedays inspiration awards☆

Lauantai-iltana oli ohjelmassa Indiedays Inspiration awardsit, joihin sain ensimmäistä kertaa ikinä kutsun. Olen aiemmin päässyt osallistumaan päivätapahtumaan, mutta näihin awardseihin pääsy oli ensimmäinen kerta, koska sijoituin top10:neen blogillani lukijaäänestyksessä. Teemana tällä kertaa awardseissa oli halloween, minkä olettekin varmaan huomanneet jos seuraatte indiedaysiä sosiaalisessa mediassa. Ihmisillä oli vaikka jos jonkinlaista upeaa asua päällä! Itse olen tietyissä asioissa harvinaisenkin mielikuvitukseton, joten vetäisin vain juhlamekon päälle, johon lisäsin sitä halloween twistiä lotaisemalla Kreepsville666:n silmämunahiusrusetin päähäni.



Mentiin juhliin vähän isommalla porukalla, johon kuului poikaystäväni, Patricia ja hänen poikaystävänsä sekä Patrician ystäväpariskunta. Ilta oli todella mahtava, juomista riitti ja syömiset oli erinomaisia, vaikkakin loppuivat pian (Tai sitten vaan haahuilin itse paikalle liian myöhään). Tarjolla oli mm. macaronseja, joista olin aivan onnessani! Palkintojenjako tuli onneksi semi pian, ja olin todella onnellinen But I’m human not a sandwich-blogin Iinan voitosta. Hän kuuluu yksiin lempibloggaajistani ehdottomasti, ja oman äänenikin hänelle heitin. Muut voittajat olivatkin sitten sellaisia joita en lue ja osaa en edes tiennyt. Oli kuitenkin aivan mahtavaa päästä osallistumaan tähän iltamaan! Erkanimme poikaystäväni kanssa porukasta jo ennen kuin tilaisuus päättyi. Mentiin pyörähtämään poikaystäväni kaverin halloweenjuhlissa jonka jälkeen suunnistettiin kotiin; Huonosti nukutun ja kiireisen viikon jälkeen kumpikin vaan oli niin väsyneitä, sekä vuosipäivä oli sunnuntaina, ja sunnuntai oli puolestaan täynnä kivaa ohjelmaan.

12 kommenttia:

  1. Onko toi joku j-fashion-juttu toi käsi kasvoilla poseeraaminen? Näyttää musta hassulle, ja jotenkin kankealle :D Mut jos se on oikeasti joku ihan "thing" tai tykkäät vaan poseerata noin niin eiku vaan. Sulla on kuitenkin kauniit kasvot, niin älä suotta peitä sitä ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Emmä tiedä, se on vaan mun omaa tönkköö poseerausta kun en tiedä mitä kuvissa tehdä :D Kiitti vinkistä, pitää alkaa harjoittelee jotain muitakin poseja :)
      Ja kiitos <3

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Aww voi että, kiitos ^_^ Kalpenin kyllä kanssajuhlijoiden rinnalla, kaikki oli niin nätteinä ;3;

      Poista
  3. Ihana asu <3 Mekko on kuin luotu sinulle! Todella kaunis kokonaisuus ja hiuksesi. Ihanat!
    Tapahtuma vaikutti todella kivalta. Joskus pitää itsekkin mennä käymään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww hei kiitos <3 Noi hiukset oli aika tuskaa siinä tuulessa kun käveli tuonne, sai koko ajan pelätä milloin toi viritelmä levähtää auki XD
      Ja kannattaa pitää silmät auki napsahtaako kutsua tonne tapahtumaan, kyl ehdottomasti aikamoinen kokemus! :)

      Poista
  4. Oi sulla on ollut upea asu<3

    http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Oli kyllä siisti ja hauska ilta <3 puss : )

    VastaaPoista
  6. Oi ootpas ollut nättinä! Ihana asu ja tosi kivasti laitetut hiukset :)

    VastaaPoista