sunnuntai 15. marraskuuta 2015

New stuff from Bik Bok and London☆

En ole oikeastaan ikinä tykännyt Bik Bokin jutuista, pienet topit ja nahkahameet sekä hipahtavat printit ja värit omaavat vaatteet eivät ole iskenyt minuun eikä sovi tyyliini. Nyt kuitenkin kun kävin ostamassa nahkaleggingsit kyseisestä liikkeestä, jouduin toteamaan että kyllähän siellä oli nyt vaikka ja mitä mitä olisin halunnut kotouttaa. Eikun tuumasta toimeen ja hakemaan se silmäterä sieltä liikkeestä. Mukaan tarttui muutakin. 
En ole itse ostanut kynsilakkoja itselleni kuin kerran aikaisemmin, ja tehtiinpä sama hurjuus nyt sitten toistamiseen. Noita jouluisen ihania värejä ei vaan voinut vastustaa! Onko teillä kokemusta Bik Bokin kynsilakoista? Onko ne mielestänne hyviä vai ei? Kultaista kynsilakkaa olen himostanut aikaisemminkin, mutten ole vain saanut aikaiseksi ostaa sellaista. Nyt on sitten sekin puute korjattu. Kultainen kynsilakka oli vähän pettymys minulle, mutta niin ne nuo glitterlakat aina on, kun niistä kuvittelee saavansa upean tasaisen glitterpinnan, ja kolmella sipaisulla glitteriä jää kynsiin ehkä viisi palasta. Mutta tuo punainen kynsilakka on tosi jees, sain itselleni aika turhankin jouluiset kynnet kun laitoin ensin punaista alle ja kultaista päälle.


Avauduin kuun alussa täällä siitä, kuinka minua harmittaa se että minulla ei ole värikkäitä juhlavaatteita, ja jaoin Nelly.com:in ihania juhlamekkokuvia. Nämä paljettimekot varastivat sydämeni kun hain ne leggingsit liikkeestä, ja varsinkin kun nämä olivat alennuksessa -10€ alkuperäiseen hintaan, niin olihan tämä miltei pakollinen ostos. Miinusta voin heti sanoa mekosta, että paljetit eivät ole kauhean hyvin kiinni, ja kaupassa sai toden teolla penkoa rekkiä että löysi mahdollisimman vähän kärsineen yksilön. Mustassa mekossa muutaman paljetin puuttuminen ei olisi niinkään haitannut, mutta pointti tässäkin mekossa oli se, ettei se olisi musta! Tykkään kuitenkin mekon mallista ja leikkauksesta, en malta odottaa että pääsen laittamaan tämän päälleni johonkin. Pieni huonekaluherutus tähän postaukseen mukaan; Tuossa taustalla on meidän upouusi hylly joka ostettiin Jyskistä jokunen aika sitten. Se on niin ihana, tykkään<3
Samaan postaukseen vielä ruhtinaaliset Lontoon ostokset. Matkaltahan ei mukaan tarttunut kuin vain tämä ötökkäaiheinen keittiöliina. Tykkään varsinkin koppakuoriaisista todella kovasti, ja ne ovat hirmuisen sympaattisia. Tämän nähdessä päätin, että kyllä sitä nyt pieni muisto täytyy ottaa ulkomaanmatkalta aina mukaan ja ostin tämän. Lisäksi keittiöliinoja tarvitaan, ihan turhakkeesta ei siis ole kyse, ja niiden ostelua yritänkin tässä välttää parhaani mukaan. 
Tällaisia pikkujuttuja tällä kertaa. Halusin nyt esitellä nämä teille, sillä tuota mekkoa tuskin pääsen ihan heti päälleni pukemaan. Ja tuo öttiäisliinakaan ei ihan itsessään omaa postaustansa sentään ansaitse, vaikka söpö onkin, haha! Mitä te tykkäsitte ostoksista? Onko paljetit ja koppakuoriaiset teidän mielestänne kivoja vai ehdoton no no? 

14 kommenttia:

  1. Ootko harkinnu rakennekynsiä, kun nehän on aika isokin osa guyary-tyyliä? Ei siis mitään övereitä, näkeehän niitä puolimetrisiä hirvityksiä kaikkine killuttimineen googlesta... Aattelin vaan kun oot joskus täällä blogissa häpeilly sun kynsiä kuin kauheassa kunnossa ne on, niin rakennekynnet kyllä mulla on ainakin ratkaisseet sen ongelman. :) Niissä pysyy kynsilakatkin ihan sairaan hyvin, kun itse otan aina naturalin näköiset, että voi lakkailla itse kotona.

    Mekko on tosi ihana, voi jos kehtaisi pitää itse tollaista! Näyttäisin varmaan korallifisulta. Mustana tai hopeisena ehkä saattaisin uskaltaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kyllä himoinnut rakennekynsiä, mut en vaan osaa olla niillä :D Mun työ myös oli kesällä sellainen, ettei pitkät kynnet tullut kuuloonkaan. Ja joo kaameethan nää on nää omat ja aidot ja alkuperäiset, mutta yritän sitten lakkailemalla minimoida kauheutta.

      Aww korallifisu :D Mä näyttäisin mielelläni korallifisulta, kuulostaa söpöltä <3 :D Mustana mietin kans itekin, mutta sitten muistutin itselleni että musta juhlamekko sitä jo löytyy.

      Poista
  2. Ihana mekko! Nyt on kivasti noita paljettimekkoja saatavilla. Ihanaa kun on muutakin juhlavaa kuin mustia perus mekkoja.Onko jotain kivoja juhlia tulossa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään tosta mekosta ^_^ Ei valitettavasti ole, tää oli tällainen etukäteiskaikenvaralta- ostos :) Nyt vaan toivomaan että jotain ois tulossa! :)

      Poista
  3. Mä katsoin yksi päivä mainosta tuosta mekosta BikBokin ikkunassa ja ajattelin sua heti!

    VastaaPoista
  4. oii mikä ihana bling bling mekko <3 Harmi etten itse pysty käyttämään tuollaisia kun ne paljetit ärsyttää mun ihoa :D.. ja tosi kivan värisiä nuo kynsilakat :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo no sitä mä ittekin pelkään et kun iho on kuiva niin raapii ja kutisee vaan noi paljetit :( Toivotaan parasta, sovittaessa ei ainakaan erityisen ikävälle tuntunu.

      Kiva et tykkäät ostoksista ^_^

      Poista
  5. Iik, toi mekko on niin ihana!! Jos mulla olis tiedossa jotain juhlia niin kävisin juoksien hakemassa ton mekon. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww hei kivaa et tykkäät <3 Voihan aina omaksi ilokseen shopata ;) ;)

      Poista
  6. Jos haluaa glitterlakoilla hieman peittävämmän lopputuloksen, niin lakkaa esim. meikkisieneen tai keittösienen palaseen ja töpöttelee sitten kynnelle. Näin välttää myös paksun lakkakerroksen, kun sieni imee sitä pohjalakkaa itseensä :)

    Mie näin jossain kanssa kimallusmekkoja, Carlings tai joku muu vastaava, juoksin ohi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooo siis hei kiitos, miten en tollasta tullutkaan ajatelleeksi! :o Kiitos kaunis <3 Pääsee tosiaan käyttöön toi vinkki! :) <3

      Poista
  7. Wooou mikä ihana mekko! <3 Sulla on silmää hyville kuville, näitä on iloa katsoa! :)

    VastaaPoista
  8. Voi Saga, toi mekko aiheutti mussa pakokauhureaktion. Mä niin haluun nähdä kun toi hirviö muuttuu sun päällä hienoksi ja juhlakelpoiseksi. Mä näyttäisin tossa joulukuuselta joka on jääny metron alle.

    VastaaPoista