maanantai 9. marraskuuta 2015

Michael Kors VIP-evening☆

Tiistaina, kun olin kirjoittelemassa soppareita uudessa työpaikassani, sain puhelun minulle tuntemattomasta numerosta. Vastailen tuntemattomien numeroiden puheluihin todella nihkeästi, sillä olen jo suoraan sanottuna aika hemmetin väsynyt siihen jankuttamiseen että tilataanko Cosmopolitania vai ei, sai sen vaikka kuinka pienissä erissä maksettua ja vaikka kuinka hienoilla lahjuksilla. Onneksi tällä kertaa kuitenkin vastasin, sillä puhelimen toisessa päässä oli laukun ja lompsan minulle myynyt nainen Michael Korsin liikkeestä. Ensin hän kysyi onko ostokseni vastanneet odotuksia ja olenko tykännyt tuotteista. Kun olin kertonut mitä tykkään laukustani ja lompakosta, jatkoi hän kysymällä olisinko kiinnostunut tulemaan heidän VIP-iltaansa, joka järjestetään torstaina. Ja arvatkaa vaan kaksi kertaa olinko!


Torstai-illan asu aiheutti lievää hammastenkiristelyä, sillä perinteinen vaatekriisi iski nyt sitten minullekin. Harvemmin sellaisesta kärsin, mutta nyt olen saanut tuta sen viimeisen parin viikon aikana turhankin useaan otteeseen. Halusin laittaa mekon, mutta gyarua en jaksanut/ehtinyt alkaa väkertämään. Mitään tylsää en myöskään halunnut pistää sekä tietyt mekot ja asukokonaisuudet ovat olleet minun päällä jo kyllästymiseen saakka. Päädyin sitten tähän New Yorkista ostamaani Forever21:n mekkoon. Voi että, minulle on jostain iskenyt himo päästä Nykkiin takaisin. Vaikka Jenkkilä sekä Venäjä ovat kaksi sellaista valtiota jossa vierailua vastustan periaatteessa valtioiden politiikan takia, ei sitä käy kieltäminen että New Yorkissa oli ihan hurjan kivaa ja ihanan halpaa.


Dress: Forever21, tights: Primark, shoes: Moony Mood*, accessories: Pieces
*Saatu yhteistyössä Spartoon kanssa

Minulla oli vähän bad luck Thursday, kun eyelinerit meni miten sattuu ja ripest ei meinannut pysyä päässä. Kuitenkin loppu hyvin kaikki hyvin ja selvisin kunnialla tilaisuuteen ja sieltä pois. Nappasin matkaani Satun, jonka kanssa meillä oli tarkoituskin nähdä torstaina. Meillä nämä suunnitelmat muuttuivat useampaan otteeseen, sillä sairasteluni takia jouduin perumaan tapaamisiamme, sitten sovittiin että istutaan meillä teellä ja puhutaan häähömpästä, kunnes sitten tuli tämä. Oli kyllä mahtavaa saada Satu mukaan iltaa viettämään.


Tarjolla oli kahdenlaisia juominkeja sekä valikoima macaronseja. Voi että olen nyt ottanut macaronseista ilon ja riemun irti, nyt niitä on ollut tarjolla! Harmillista että Tukholman Ladurée ilmeisesti lopetti, sillä olisin nyt valmis maksamaan niistä herkuista. Tykkäsin itse kovasti tuosta appelsiinimehusta ja kuohuviinistä tehdystä sekoituksesta. Joku joka tietää paremmin voi kertoa onko tuolla ”drinkillä” joku virallinen nimityskin.

Tilaisuus oli siis Michael Korsin omassa liikkeessä. Illassa esiteltiin uusia tuotteita, jota heille oli tullut juuri sinä päivänä. Päästiin siis ensimmäisten joukossa ihastelemaan joulun uutuuksia. Uudet tuotteet painottuivat oikeastaan vain vaatepuolelle, laukut ja niihin liittyvät oheishärpäkkeet olivat hyvin pitkälti samoja mitä aina aikaisemminkin. Vaatteissa oli todella ihania tulokkaita, ja tykästyin kovasti muutamaan mekkoon. Ilta oli pirullinen siinä mielessä, että olen shoppailulakossa Japaniin asti, ja ainoat asiat jota saan hankkia ovat joululahjat, eeps. Kannattaa ehdottomasti käydä hypistelemässä uudet tuotteet, jos siihen vain on mahdollisuus. Korupuolelta löysin myös pari ihanaa juttua, vaikken koruihmisiä oikeastaan alkuunkaan ole.
Jostain hyvin pätevästä syystä varmaan, minulla ei ole yhtään kuvaa niistä uusista vaatteista. Noh, ei voi mitään ja ensikerralla sitten. Ilta oli todella mukava, sain tämänkuukauden macaronkiintiön täyteen ja ostoslista kasvoi taas. Oli ihanaa viettää aikaa Satun kanssa ja ihanaa se kyllä oli mennä kotiin ja kaatua sängylle lepäämään. Viikot ovat olleet taas yhtä hujakkaa ja sama meno jatkuu; Tänään illalla töiden jälkeen japanintunti, ti ja ke siivoamista ja kämpän puunaamista, ja torstaina aloitan työt (iltapäivisin, töiden jälkeen). Että kyllä tässä ei tylsyys pääse niskanpäälle ainakaan. Toivottavasti teillä oli mukava viikonloppu, ja pian tulenkin jakamaan teille kuvia Lontoosta!   
 

13 kommenttia:

  1. Oh my God!! Pääsispä itsekkin joskus johonkin tollaseen tilaisuuteen! Yhyy oon kyl vähän kade.. XD
    Toi sun asu on tosi ihana, simppelin kaunis! ♥

    Niin ja toi mitä sanoit et et vastustat vierailua Jenkkilässä ja Venäjällä näiden valtioiden politiikan takia, niin mulla on sama homma. Varsinkin Venäjän kanssa kun hirveesti haluisin siellä käydä, Moskova ja Pietari molemmat miljoonakaupunkeja ja ihan tuossa lähellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kaunis <3 Olin aika yllättynyt et mut ees kutsuttiin tonne!
      Joo, siis mä olen käynyt Nykis ja sit kans Pietarissa, ja eihän matkakokemuksessa mitään valittamista ole, mutta vastustan just sitä politiikkaa. Karua kun pitää meiningin olla sellaista >_>

      Poista
  2. Macaronseja ei voi vain syödä liikaa! Pitäisi itse kokeilla leipoa noita herkkusia jonain päivänä.
    Ihanan simppeli ja naisellinen asu! Sanon tuon varmaan joka kerta? Saappaat oli kuin piste i:n päälle kokaisuudessa.
    Olisi niin mahtavaa päästä itsekkin joskus johonkin tälläiseen tilaisuuteen. Jonain päivänä sitten :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei todellakaan voi! :D Ois cool leipoa ite alusta asti, jos teet niin niin bloggaahan aiheesta, haluan nähdä lopputuloksen ^_^
      Ja kyllä noihin pääsee varmasti! :3 Kiva et tykkäsit asusta kovasti, on niin kiva kun käyt aina kommentoimassa <3 ^_^ <3

      Poista
  3. nam macaronssit on parhaita! oli varmasti kiva ilta :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo macaronsit on niin rakkautta <3 Oli joo tosi kivaa :) <3

      Poista
  4. se drinkki missä on appelsiinimehua ja skumppaa on mimosa nimeltään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo hei kiva tietää :D Mun pitää hankkii joku drinkkisivistyskurssi, kun mä en sit ikinä minkään drinkkien nimiä muista XD Kiitos! :D

      Poista
    2. Mimosa jos molempia on saman verran, Buck's Fizz jos on kaks osaa skumppaa ja yks mehua :D
      Ja hei ihana on tuo mekko!(:

      Poista
    3. Okei okei :D Hei kiitti tästä drinkkitietoudesta, pitää iha oikeesti alkaa opettelee ni joskus osais sit tilata iteki :D Ja kiitos kaunis <3 Toi mekko oli kyl hyvä ostos :)

      Poista
  5. taas yksi pintaliitäjä muiden joukossa, huoh. mitä tahansa sponsoreiden vuoksi, eikö niin? :) "lukijoiden vuoksi mä vaan..." jepjep

    VastaaPoista
  6. No Näyttää sullakin olleen mahtava ilta ja upeet vaatteet!
    Just kiva tämmöset et ei kyl usein varmaan tommosiin pääse mukaan :)

    Vastasin muuten sun kommenttiin blogissa :)
    Tarski- http://tarskirakastaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww hei kiitos, kiva et tykkäät asukokonaisuudesta <3 Oli meikälle aikamoinen kokemus, en oo ittekää ennen päässy tommosii :)

      Ja voi kiitos vastauksesta, käynpäs lukaisemassa sen heti!

      Poista