torstai 26. marraskuuta 2015

Another winter outfit and new dress☆

Ihan kivaa kun on saanut ja voinut postailla asukuvia blogiin joka muotiblogina aloittikin. On ollut inspistä ja kuvausmahdollisuuksia, ja muutapa siinä ei sitten tarvitakaan. Nämä kuvat ovat viikonlopulta, jolloin satoi tänne Helsinkiinkin lunta. Oli ihana päästä kuvaamaan ulos asuja, kun maassa oli vielä vähän lunta, sillä nythän siitä ei enää ole tietoakaan. Ainoa miinus oli kylmyyden lisäksi tietenkin tuuli, joka kuvista nyt valitettavasti näkyykin. Hiuksiani en onneksi kuitenkaan ollut laittanut suoristamista kummemmin. Edessä olisi itselläni kampaamoreissu plus hiusten värjyy, sillä alkaa nuo hiukset olemaan jo sen verran pitkät ja juurikasvua kiitettävästi. Mutta itse asuun!



Dress: NLY Original, tights: Kilala, shoes: From Berlin, cardigan: Primark, accessories: from New York
Tuon vaaleanpunaisen mekon tilasin samaan syssyyn laventelin juhlamekkoni kanssa. Tarvitsen lisää ihan arkivaatetukseenkin passaavie mekkoja, ja kun tämä vaaleanpunainen perusmekko oli alennuksessa vain 9,90€, niin ei sitä vaan voinut jättää ostamatta. Siinä missä laventeli mekko oli pienempi kuin koko antoi olettaa, niin tämän mekon haittapuoli on se että tästä näkyy törkeän hyvin läpi. Pikkarirajat, rintsikat ja sukkahousutkin paistoivat läpi aika pahasti, joten oikeastaan ainoa kunnon asukokonaisuus jonka tästä saa on yhdistämällä mekkoon jokin pitkä neule tms. Harmillista, sillä mekko itsessään oli todella kiva ja söpö. Millaisia kokemuksia teillä on Nellyn vaatteista? Mitä olette tykänneet ja ovatko tuotteet vastanneet sitä mitä pitikin?

8 kommenttia:

  1. Ihana meikki! Mekko näyttää hirmuisen kivalta ja helpolta yhdistää muihinkin vaaleisiin väreihin. Nuo sukkahousut ovat aivan ihanat! Kyllä kelpaisi.
    Kauniina olit taas kuten aina <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iih kiitos ^_^ <3 Toi mekko tosiaan olikin tarkoitus olla sellainen että se sopii sitten moneen eri asukokonaisuuteen :) Toi läpikuultavuus nyt vaan sitten vähän haittaa mut >_>

      Kiitos kaunis taas jälleen <3

      Poista
  2. Söpö asu<3
    Mäkin oon huomannu et nellyn omista merkeistä näkyy läpi.. mul on sellanen valkee mekko, mistä näkyy kaikki läpi, pikkusen oma ihon värikin kuultaa läpi. Mut ehkä jos laittaa ihonväriset alusvaatteet niin ei haittaa ainakaan baarin valoissa, kun se mun mekko ei muualle soveltuiskaan.:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiva et tykkäät <3
      No huhhuh :o No kiva tietää niin enpähän sitten jatkossa kovin hempeän sävyisiä vaatteita hanki. Ikävää että sun mekosta näkyyy melkeinpä kaikki läpi >-<

      Poista
  3. Iso plussa tälle asulle! Kävin (sori, se oli kai henk.koht. vihaa laventelia kohtaan...) aiemmin haukkumassa ton sun laventelin värisen mekon tonne kommenttiboksiin, mutta tämä asu taas <3_<3 !! Ihanan talvinen, toisaalta tosi lämpimän näköinen kokonaisuus! Tän kanssa noi kissasukat on ihan omiaan, koska muuten tämä voisi olla tosi tylsä setti, mutta kissat tekee tästä sopivalla tavalla 'ernun' :) Musta tässä näkyy hyvin sellanen sun näköinen arkipukeutuminen, ilman mitään hirmu merkkituotteitten näkymistä (kun jotkut toiset anot täällä on vetäny niistä hernaria nenään..). Sulle kävis varmaan hyvin myös vaalean sininen pastelliväri!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kivaa ihana kommentti! Ja siis kaikilla mielipiteensä ja kaikesta ei tarvitse tykätä ^_^ uskon kyllä että se laventeli mekko jakaa mielipiteitä.

      Vaaleansinistä jotenkin vierastan vähäsen, tykkään ennemmin kyllä mintunväristä kuin vaaleansinisestä! Pitää varmaan antaa mahdollisuus sinisellekin vielä :)

      Poista
  4. Sulla on niin kauniin väriset nuo silmät<3 Itse haaveilen juurikin tuon sävyisistä piilareista! :)) Ne toisi ihanaa vaihtelua näihin omiin ruskeanvihreisiin silmiin. Sua ei ilmeisesti pysty seuramaan, kuin blogit.fi kautta? Noo ei se mitää, liitän sun osoitteen mun bloggeriin ;) !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua pysty seuraamaan bloggerin ja blogipolun sekä blogit.fi:n kautta :) Pitäisi ehkä luoda oma fb-sivukin helpottamaan seuraamista ^_^

      Ja hei aww ihana kiitos <3 Kaunis kommentti <3

      Poista