tiistai 20. lokakuuta 2015

YSL love☆

Onnellinen YSL:n toisen huulipunan omistaja! Minä, joka en juurikaan huulipunista ole innostunut, olen nyt aivan koukussa huulipuniin! Haluan meikata ihan arkenakin jo vain sen takia, että saisin käyttää huulipunaa (en itselläni usko siihen että meikitön naama+huulipuna voisi näyttää hyvältä.). Ostin jokunen aika sitten itselleni ensimmäisen YSL:n huulipunan, ja nyt, kokoelmissani kiiltelee toinenkin yksilö.
Berliiniin mentäessä to do-listallani oli vain yksi asia; Katso paljonko YSL:n huulipunat maksavat. Unohdin koko homman, ja asia juolahti mieleeni vasta sunnuntaina, jolloin kaikki liikkeet niitä juna-asemien liikkeitä lukuunottamatta olivat kiinni. Lentokentälle suunnistaessa menin vierailemaan muutamaankin kosmetiikkaliikkeeseen, ja nämä huulipunat kustansivat 32€. Ajattelin, että tuohon vain viisi euroa lisää niin saan saman Suomestakin, ja yli kolmekymmentä euroa huulipunasta on jo periaatteitteni vastaista. Ajattelin että antaa asian olla, sillä ollaan menossa risteilylle Tukholmaan ensi kuussa, ja saan laivalta reilusti alle kolmellakympillä omani, jos vielä sellaista halajan.
Onneksi oli iskä reissussa mukana, perinteinen pappa betalar-tilanne :'D Lentokentällä sitten suunnistin taas kosmetiikkapuolella YSL:n hyllyyn. Huulipunat maksoivat 28€. Ajattelin kuitenkin että meh, nyt en tullut tänne shoppailemaan ja hypistelin testereitä ja mietiskelin mikä väreistä olisikaan sievin. Isäni osti äidilleni Chanelin ripsivärin tuliaisiksi, joten siinä sitten nappasi minulle tämän ihanuuden!! Ihana lahja, kiitos vielä <3
Väri on siis 31, ihana pinkki! Edellinen huulipunani on kirkkaanpunainen, sillä vaikka olenkin näin vaaleanpunainen ja tykkään hempeistä sävyistä, huulipunissa punainen iskee minuun kaikista eniten. Kuitenkaan viininpunaista jne en halua, ja ihan vaalean vaaleanpunaiset huulipunat näyttävät hassuilta ja saavat minusta, noh suoraansanottuna, pissiksen näköisen, päätin turvautua tähän hiukan tummempaan vaaleanpunaiseen. Tätä huulipunaa minulla on tuossa edellisessä asukuvapostauksessa, ja tykkään tästä väristä kun se ei hyppää silmille, kuten jokin neonpinkki tekisi.
Nyt voisikin sitten alkaa miettimään että hankkisi meikkipöydän, johon saisi nuo huulipunat laitettua tyrkylle. Ne olisivat niin söpöjä sisustuselementtejä. Nykyään minulla ei ole meikkipöytää, vaan meikkaan ihan vain makkarin lattialla vaatekaapin peilin edessä, ja meikkini saavat olla jököttää piilossa meikkipussissa (krhm... Meikäläisellä ei ole edes virallista meikkipussia, vaan meikkipussina toimii Victorias Secretin paperipussi).
Mitä YSL:n meikkejä suosittelisitte huulipunien lisäksi? Olisi mukava tietää, onko muutkin kuin huulipunat laatutavaraa. Huulipunia minulla on nyt hetkeksi aikaa tarpeeksi, joten voisin laajentaa kokeilua joihinkin muihin kosmetiikkatuotteisiin, kun taas seuraavan meikkiostoksen aika koettaa.

18 kommenttia:

  1. olin jo kirjottamassa pitkää saarnaa eläinkoista ja meikkivaihtoehdoista mut kumitin koko tekstin pois. tiedätkö miks? koska sillä ei oo merkitystä, ainakaan sulle. oksettaa miten joku voi sanoa olevansa eläinten puolella mut uhraa samalla ne muodin ja meikkien vuoksi. sulla on tosi kiva tyyli ja tykkään sun blogista tosi paljon, mut oot muuttunu alku ajoilta tosi paljon. mä toivon et harkitsisit eläinkokeettomia meikkejä koska osa sun lukijoista varmasti arvostaa sun ettiisii valintoja ja seuraa sua sen takia. mä en tuu täällä enää käymään koska sun eläinrakkaus ei vaan näy sun teoissa ja mä en voi sitä tukea, toivottavasti ymmärrät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja sä et tainnut lukea tätä: http://ganbattedesuka.blogspot.fi/2015/09/epaeettinen-mina.html

      Mikä ihmeen anonyymirageilu mun blogiin oikein on tullut? Että yhtäkkiä kaikki mitä teen ja sanon on väärin? Hienoa jos sinä elät supereettistä elämää ja et ikinäkoskaan käytä eläimillä testattuja asioita ja pukeudut ja syöt vegaanisti.

      Mä en enää jaksa itse edes mennä puolustuskannalle, ihan kuin sä et jaksa rantata eläinkokeettomuudesta. Kuukausilahjoitan animalialle, teetkö sinä niin? lahjoitan satunnaisesti suomen eläinsuojeluyhdistykselle, teetkö sinä niin? En syö lihaa ja maitotuotteetkin jätän pois, oletko sinä vegaani?

      Poista
    2. (eri ano kuin aloittaja)
      Pakko tulla tähän kommentoimaan, että nosta Saga vaan hattua itsellesi. Susta on tullut suosittu bloggaaja, ja jokainen suosittu bloggaaja tarvitsee omat anonyymirageajansa! :)
      Ymmärrän kyllä että ottaa päähän, kun tämä samanlainen päänaukominen alkoi jo edellisestä YSL-huulipunasta, jos toi ano on niin perehtynyt sun eettisyyteen niin voisi tulla omalla naamallaan esiin ja keskustella tästä eläintensuojelun etiikasta sun kanssa vaikka kasvotusten.

      Jaaaa sitten toivoisin, että kiinnostaisiko sua tehdä postausta jostain ekokosmetiikasta? Oon hanakka lukemaan läpi vastaavia postauksia, itseäni kiinnostaa erityisesti ekoilu-luomivärit, koska haluaisin niitä, mutta epäilyttää voiko pigmentit olla yhtä hyviä kuin epäeko-meikeissä. :)

      Poista
    3. Ja juuri kun harkitsinkaan anonyymikommentoinnin sulkemista, palautit uskoni nyymeihin! Kiitos! Ehkäpä näinkin, tiedostan sen kun itsensä tyrkylle asettaa niin kaikkia vaan ei miellytä, mutta nyt muutaman viimepostauksen aikana on alkanut turhauttaa, lievästi sanottuna. Mua ei hätkäytä se, jos mun kanssa ollaan erimieltä ja kritiikkiä saa osoittaa. Mutta turha ilkeily on turhaa ilkeilyä, eikä sitä mun mielestä kenenkään bloggaajan tarvitse sietää.

      Ja hei tosi kiva idea! Laitan ehdottomasti korvantaakse ja lähden toteuttamaan! Luomivärejä ainakin voisin ostaa, ja jos on muutakin toivetta niin kerrohan/kertokaahan ihmeessä :) Tällaiset vinkit ovat aina tervetulleita.

      Kiitos kaunis kommentista <3

      Poista
    4. Juu, hyvä idea. Etsinnässä kestävät ekoluomivärit täälläkin.

      Poista
    5. Uu hei mahtavaa! Kiva juttu, tästähän lähteekin nyt sitten postaus tekeille! :)

      Poista
    6. Huoh, mua ärsyttää tää ajattelutapa, että kaikki tai ei mitään. Jos et millään tavalla kannattaisi eläinten oikeuksia, etkä välittäisi asiasta pätkääkään, etkä sen takia toisi asiaa esille, tuskin kukaan vaivautuisi asiaa kommentoimaan vaikka mitä tuotteita ostaisit. Jos jossain asiassa haluaa tukea eläinsuojelua, niin miksi se tarkoittaisi, että koko homma pitää vetää ihan ääripäähän ja elää hippiluomuvegaanina itsetehdyissä hamppuvaatteissa? -.- Sama asia kun vaikka välttää yksityisautoilua ympäristöpäästöjen takia, mutta ostaa sillointällöin ulkomaisia elintarvikkeita ja käyttää lihaa, niin oot heti tekopyhä ja pahemman luokan ympäristöterroristi.

      Eikö se yksikin teko ympäristön/eläinten tms vuoksi ole parempi kuin ei mitään?

      Poista
    7. Aamen tälle! Oon niin samaa mieltä sun kanssas Lotta. Kehtaan väittää, että olen eettisempi eläinoikeuksien kannalta kuin moni muu, ja myönnän, että on epäeettistä multa tykkäillä ja saati sitten ostella merkkijuttuja. Mutta koen kuitenkin että ne eettiset teot mitä teen, korjaavat hiukan virheitäni.
      Kiitti tästä sun kommentista, ihana kun muut on sitä mieltä etten oo hirvee pahis ; _ ; <3

      Poista
  2. YSL:n huulipunat, etenkin Rogue Volupte on kyllä ihania! Muut YSL: meikit ei taida olla yhtä suosittuja. Onko tuolla sävyllä mitään muuta nimeä kuin nro 31? 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, joo no sitä mietinkin kun en ole pahemmin kuullut muista meikkituotteista mitään. Ripsarista vain negaa :/
      Ja ei mun tietääkseeni muuta nimeä oo, kuin vain tuo numero. Ja joo, mä oon niin in love nyt näihin että ehkä ostelen vaan huulipunia jatkossakin <3 :D

      Poista
  3. Touche Eclat valokynä on ihmeiden tekijä. Se on kuin yöunet pikkutuubista. Ehdottomasti hintansa väärti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh, no hei kiitos paljon tästä vinkistä, mun pitää käydä tutkiskelee sitä stockalla joku päivä! :o Mulla on törkeet silmänaluset niin hyvä valokynä ois tosi jees!

      Poista
  4. YSL meikit ja varsinki huulipunat on ihan huiput! <3 ja voi kuinka suloisia kuvia jälleen!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww kiitos <3 Joo YSL:n huulipunii vois ostaa vaan ihan sisustuselementeiks <3

      Poista
  5. Suosittelisin Diorin meikkejä. Hienot paketit ja ne on tosi laadukkaita. Laatu vaihtelee kyllä mut bb voide paras koskaan (jos ei haluu kauheesti peittävyyttä) ja luomiväri paletit mulla ollu paljon parempia kuin vaikka naked paletit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uu, hei kiitos vinkistä! Hitto kun en silloin Dioria ostanut, punnitsin Diorin ja Chanelin välillä, ja Chanel nyt oli vähän pettymys kyllä >_> Laitetaan Diorin luomarit testiin! :)

      Poista