torstai 29. lokakuuta 2015

Great and fun weekend with Salli☆

Noniin, viikonloppupostausta! Kuvia muokkaillessani totesin, että ruoka- ja juomakuvia on enemmän kuin tarpeeksi yhtä blogitekstiä varten mutta siinäpähän on! Tuli syötyä ja ennenkaikkea juotua, joten mitä sitä täälläkään kiertelemään. Minulla oli superhauskaa, ja toivottavasti Sallillakin oli. On harmillista, että välimatkaa on sen verran ettei tule nähtyä edes kuukausittain, mutta onneksi otetaan aika hyvin takaisin näillä viikonlopuilla. Saatiin kuitenkin jopa jotain ihan järkevää aikaiseksi, nimittäin Salli opetti kuvankäsittelytaitoja ja kamerankäyttöä (nyyhkis, se sai minut haluamaan uuden kameran, sillä nykyiselläni ei mitään masterpiecejä saa otettua vaikka itkisi ja yrittäisi), sekä leivottiin pitsaa ja macaronseja!

Tämä kuohari oli ihan pakollinen ostos laivalta. Ensin ajattelin, että ikinäkoskaan en tuollaista lisäainelitkua tule juomaan, kunnes sitten poikaystäväni kaverin suosituksesta maistoin ja… Maku oli täydellistä! Haha, poikaystäväni jätti skumpan ihan vain meikälle ja Sallille, sillä prosentteja juomassa oli ihan liian vähän (5). Jos tykkäätte makeasta kuoharista, suosittelen! Kalliskaan tämä puteli ei ollut ja onhan se nyt aika hypnoottisen näköistäkin!

Meidän perjantai sujui ihan leppoisissa meiningeissä. Käytiin shoppailemassa Ted Bakeria myyvässä outletissa, tedtiin drinkkejä ja smoothieta sekä leivottiin gluteenitonta pitsaa! Sen jälkeen alettiin katsomaan Hottiksia, ohjelmaa jota katsoessa ei ihan oikeasti tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa! En ole kys. ohjelmaa katsonut kuin muutamien minuuttien pätkiä. Bile-Dani inhottaa, muut lähinnä huvittaa. Oletteko te katsoneet Hottiksia ja mikä mielipide teillä sarjasta on? Vauvapalstalta on tullut seurattua mielipiteidenvaihtoa enemmän kuin mitä olen itse ohjelmaa katsonut.
Oli ihan todella mukava ja rauhallinen perjantai, jota tietty varjosti tämä kokoajan pahentunut flunssa. (Ps, huomatkaa meikän uusi muumimuki! Tuo talviprintti mukissa on niin kotoisa ja lämmin ja söpö! Tämä on uusi lempparimukini!)
Lauantaina olikin ohjelmaa enemmän, mentiin shoppailemaan! Lauantaista olen raportoinut jo ihan tarpeeksi, kertomatta on tainnut jäädä vain se, että jalkani kokivat kuoleman Minna Parikan kengissä ja kesken ostostelun lähdettiin vaihtamaan kenkiä kämpälleni. Se hyöty on siitä, että asuu lähes keskustassa, että kenkienvaihto onnistuu lennosta ja vaivattomasti!
Illalla sitten kokoustettiinkin ekaa kertaa kaikki neljä; Minä, tuleva mieheni, Salli (kaaso) sekä bestman. Juurikaan ei mitään suunnitelmia pystytty lukkoon lyömään, mutta käytiin läpi mitä on suunniteltu ja mitä ideoita kaasolla ja bestmanilla olisi. Syötiin ja juotiin Forumissa sijaitsevassa Italossa, ja vaikka oma pitsani oli hyvää, miinuksia paikalle todella suppeasta gluteenittomasta valikoimasta. Salli tosin antaa pisteet paikan melonijäätelölle, joka oli täydellistä!
Pojat sitten siitä lähtivätkin vielä jatkamaan, ja me päätettiin suunnistaa piheinä, köyhinä ja väsyneinä kotia kohti. Kotona sitten juoruiltiin kaakaoiden äärellä ihan kahden kesken, juteltiin taas useamman kuukauden asiat läpi. Meistä ei kumpikaan ole sellaisia ihmisiä, jotka jaksaisivat jutella puhelimessa. Tai jaksamisesta ei ole kyse, vaan siitä että se tuntuu jotenkin… hankalalta? Facebookin ja whatsapin kautta kun ei vaan ihan kaikki asiat välity, joten oli ihan todella mukavaa päästä juttelemaan kunnolla. Hypisteltiin ja ihasteltiin siinä myös kummankin ostoksia, mitä päivällä tulikaan tehtyä.

Sunnuntaina me lähdettiinkin kohti Itäkeskusta, kierrettiin mestat ja tultiinkin jo aika aikaisin kotia kohti. Kotona leivottiin macaronseja, jotka jäivät kuvaamatta, kun nälkä oli sitä luokkaa että kymmenen pientä leivosta hävisi aika nopeasti pelliltä (kyllä, macaronsit ovat nälkäruokaa). Pelattiin Mario Karttia ja suunniteltiin häitä sekä milloin nähtäisiin taas seuraavan kerran. Oli kyllä aivan mahtava viikonloppu, vaikka tosiaankin mieltä painoi hiukan se, että olin ihan oikeasti kipeänä koko ajan ja yöunet jäivät lyhyiksi, kiitos kurkkukivun ja yskän. Seuraavaan kertaan ei kyllä mene kauaa enää, sillä lähdetään käymään Oulussa ennen joulua vielä, ainakin päiväreissulla!
Mitä te muuten tykkäätte tällaisista myday-postauksista (tai my weekend), joissa kirjoittelen vapaannin asioistani, ilman mitään fiksua juonta tai pointtia? Onko se tylsää vai juuri sellaista mitä blogeista haluattekin lukea?

10 kommenttia:

  1. Lisää näitä postauksia, ihan myday:t kiinnostaa mua ainakin. Ei me pelkillä ostospostauksilla eletä! :) Päivä kuvina, ja vastaavaa matskua ois kiva nähdä! Sä oot niin onnellisen oloinen nykyään :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww, kiitos, onnellinen olenkin <3 Ja kivaa jos tykkäät näistä tällaisista postauksista, näitä siis todellakin tulossa lisää ^_^<3

      Poista
  2. Musta näitä postauksia on just tosi mielenkiintosta lukea! Ainakin sun blogista, en mä aina näistä välitä. Mut sun blogin avaan kyllä heti, kun uusi postaus on tullut:'D My weekend kuulostaa oikein hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww kuinka kiva kuulla, kiitos <3 Myday ja myweekend-postauksia siis todellakin tulossa! :) <3 <3

      Poista
  3. Apua siis mun mielestä toi skumppa oli ihan järkyttävän pahaa! :'D vaikka hienolta näyttääkin.... mutta mä oonkin enemmän (puoli)kuivien kuohareiden ystävä.

    Myday ja höpötys -postaukset on just kivoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha no ymmärrän ettei ihmiset lämpene tolle, tossa nyt taitaa ollakin sokeria enemmän kuin vettä tyyliin XD Mä tykkään kaikesta makeasta ja sellaisesta, missä ei se alkoholi pääse maistumaan :)
      Ja kivaa että nää täntyyliset postaukset saa kannatusta, näitä on tulossa siis lisää, ehdottomasti! ^_^ <3

      Poista
  4. Näitä on aivan mahtava lukea! Vaikka ostospostaukset on ehdottomasti suosikkeja!

    Hottikset. Siinä on sellanen sarja että joka kerta provosoidun jostakin Bile-Danin sanomisista. Hyvä ohjelma katsoa jos on hieman kurja olo. Saa ainakin nauraa!

    Meillä samanlainen muumi muki! Muumi mukit on vain jotain ihanaa, hylly taitaa pettää niiden alta vielä jonakin päivänä. Samanlaisesta mukista itseasiassa juon teetä parhaillani mikä postauksessa esiintyi.

    Olette Sallin kanssa niin kauniita. Muutenkin kuviasi on ilo katsella, tulee jotenkin iloinen olo kun kuvissa on pirteyttä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa et ostospostauksillekin löytyy vielä kannatusta, musta ne on kans kivoja lukee, kun voi fiilistellä muiden ostoksilla ilman et menee iteltä rahaa :)
      Muumit on ihan rakkaus, ja mä haluun niin keräillä noita muumimukeja! Meillä on jo vitriinikaapin yks hylly ihan täynnä, ja toivon et täyttyy entisestäänkin! ^_^ Toi on niin ihana printti viel tos mukis justiin <3

      Ja minä ja Salli kiitetään, kiitos kaunis ^_^ <3 Ihana että iloisuus välittyy sinnekin puolelle!! <3

      Poista
  5. Nam mitä herkkuja! Haha macaronsit on kyllä niin hyviä että ei ihme jos ne oli syöty ennen kun tuli mieleekään ottaa kuva :D <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Macaronsit on parhautta <3 Harmi kun ne kahvilasta/kaupasta ostettuna on niin tyyritä, täytyy aina vaa alkaa itte sotkemaan jos meinaa niit syödä :'D

      Poista