maanantai 26. lokakuuta 2015

Saturday is the shopping day- Outfit☆

Ystäväni Salli oli käymässä meillä, hän saapui perjantaina ja lähti nyt tänään aamulla. Oli kyllä hurjan hauskaa saada ystävä kylään, jota ei pääse usein näkemään. Sallin kanssa ollaan tunnettua kauan, tavattiin lolita-aikana, ja siitä lähtien ollaan tiivistä yhteistyötä pidetty välimatkasta huolimatta. Onneksi nyt ollaan nähtykin useammin kuin aiemmin, vaikka siirryinkin noin 400 kilometriä kauemmas hänestä muutettuani Helsinkiin. No can do, liikenneyhteydet ovat vaan 100x paremmat kuin Vesannolta. 
Tarkemman raportin kirjoitan teille viikonlopulta tässä piakkoin, ja postausta tulee höystämään randomit teinipeilikuvat sekä ennen kaikkea ruokakuvat. Nyt ajattelin kuitenkin aloittaa asukuvapostauksella, sillä Sallilla oli uusi kamera mukanansa. Ja onhan Salli paljon parempi ja kokeneempi valokuvaaja kuin minä. Haha, surettaa oikein esitellä teille taas omia sätösteitä mitä olen kuvaillut. No worries, olen kuitenkin laittanut uuden objektiivin ostoslistalle, että jospa se toisi kuvien laatuun parannusta!
 Dress, hairbow, necklace: MA*RS, shoes: Minna Parikka, bag: Ted Baker
Taisinkin muuten mainita jossain vaiheessa että talvi lähenee, vaatteet vähenee. Siltä ainakin minusta tuntuu. Inspiraatio mekkoihin ja minihameisiin on palannut, kun kesällä tuli töiden ja väsymyksen takia seikkailtua lähinnä leggingsit ja huppari päällä. Oli todella, todella hyistä seisoa ulkona ottamassa asukuvia. Ja vieläpä mitä, kun oikein Sallin kanssa sovittiin, että mennään vaan napsaisemaan kuvat ja äkkiä takaisin sisälle lämpimään. Juuri kun löydettiin sopiva tausta ja kuvakulma, päätti naapuritalojen vanhukset kokoontua vaihtamaan viikonloppukuulumisiansa ja tarkkailemaan touhujamme. En voi mitään, mutta se on tosi kiusallista, kun asukuvien ottoa tullaan tiirailemaan ja kyttäämään. Jo valmiiksi vaivaannuttava homma muuttuu supervaivaannuttavaksi. Onneksi kuvat onnistuivat kaikesta huolimatta, kiitos ammattimaisen kuvaajan.
Mitäs tykkäsitte lauantaipäivän asusta? Alan pikkuhiljaa olemaan valmis laittamaan piilolinssit silmiini, en olekaan viimeisenpäälle gyarua vetänytkään niskaan aikoihin. Yritän saada silmäni kuntoon ensi perjantaiksi, sillä sain kutsun haastatteluun! Japanilaisia tulee kuvaamaan Suomeen jotain tv-ohjelmaa, ja minua pyydettiin haastatteluun mukaan O_O Olen innoissani ja kauhuissani samaan aikaan! Nyt meikäläisen rallijapani pääsee sitten kovaan treeniin.  

14 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja aivan ihana laukku! Tommosen kelpuuttaisin kyllä ihan ehdottomasti myös itselleni!
    http://jenicaaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi Ted Bakerin laukku = <3 <3 Mä tykkään siitä kanssa kovasti, se on niin monikäyttöinenkin :)
      Kiitos kauniista sanoistasi <3 ^_^

      Poista
  2. Olet superkaunis ♥ Ja kivan näköinen asukokonaisuus!

    VastaaPoista
  3. okavika kuva on paras näistä kaikista! sopii hyvin ummetusmainokseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sä vaan jaksat vääntää täällä ihan helvetin hauskaa läppää :D Ihana kun olet omistautunut tähän paskanvääntöön mun blogissa niin ammattimaisesti. Ehkä pyydän tuolla bloggaaja awardseissa sullekin oman palkinnon Vuoden inspiroivimmista anonyymikommenteista.

      Poista
    2. Mä luulen että tää sun ummetus-ano on se sama, joka elää täydellistä ituhippielämää ja ahdistuu sun Vuittoneista ja Korseista pikkasen liikaa. Ai, ja onhan hänellä myös ongelmana se, että sä matkusteletkin! Kummasti tuntuu sun elämä kuitenkin kiinnostavan kun hänellä on aikaa kommentoida lähes kaikkiin postauksiin ja viimeistään vuorokauden sisällä postauksen julkaisusta. :D
      Suosittelen hänelle risiiniöljyä, on eettinen ja luonnonmukainen ratkaisu tuollaisen kroonisen aivoperäisen ummetuksen hoitoon. Varmaan tyhjentää sekä fyysiset kuona-aineet, että tuon pakonomaisen tarpeen tulla vineemään toisten blogiin ihan kiusaksi.

      Poista
    3. Ano2: Joo näinhän se on että tällä yhdellä on elämä suistunut raiteiltaan, ja tekemisenpuutetta ilmeisesti on paljonkin :P On se kyllä taitolaji jo sekin tavallaan, että vaikka postaus käsittelisi suloisia kissanpentuja saadaan jotain negatiivistä revittyä :D Ja just toi että kommentit tulee suorastaan samalla sekunnilla kun postauksen julkaisen XDD
      Ja kiitos tosta vinkistä anolle, ehkä siitä on hyötyä :'D

      Poista
  4. sulla on niin ihana, tyttömäinen ja viimeistelty tyyli, ihailen sitä todella paljon ja haluaisin itsekin osata olla niin naisellinen. Luin sun uusimman postauksen, jossa mainitsit koulukiusaamisesta erikoisen tyylin vuoksi ja tuli mieleen omat yläaste ajat, kun aloin pukeutua enemmän japanilaiseen katutyyliin. Se ei oikein näyttänyt hyvältä minun päälläni: ylipainoinen tyttö, joka ei oikein osannut meikatakkaan. Minulla ei ollut varaa kivoihin lolita-mekkoihin, joita ihailin aina netistä ja kaverilta. Nyt olen todella rakastunut Mori lolita tyyliin, olen ajatellut mekonkin ostoa :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oijoi kuinka kivak ommentti, kiitos <3 Hanki ihmeessä lolitamekko jos siihen on mahdollisuus, et kadu! :)
      ja ihan typerää touhua koko kiusaaminen, ittelläkään ei ollut brändiä jne, niin olin aina omasätösteisissä vaatteissa aluksi; Ja sekin sitten sai porukkaa kommentoimaan aika ahkeraan >_> Ikävää että säkin oot tollasen kohteeksi joutunut! Ihana että oot innostunut japanilaisista tyyleistä! <3

      Poista
    2. Mua inhottaa nähdä naisten välistä vihaa ja kateutta, koska kun on joutunut näkemään sitä aina ja saanut tietää, että omat entiset pitkäaikaiset ystävät olivatkin vain ilkeitä ja käyttivät hyväkseen. Siksi haluaisin opiskella psykologiaa.
      MUTTA kyllä mä varmana hankin sen mori lolita mekon, jota olen säästellyt netissä itselleni, vaikka sitä tulee varmaan harvemmin pidettyä. Tai sitten taas tykästyn niin paljon siihen, että ostan lisää. :--D
      Olen pahoillani, että joudut kokemaan inhoa ja kateutta blogissasikin, mutta jotkut ihmiset ovat päättäneet laittaa prioriteettinsä toisella tapaa ja haluavat kateudestaan saada toisellekin pahan mielen. Itsekin elän niin, että haluan elää ylellisemmin ja leikkaan sitten muista jutuista pois ja tiedän, että osalle ihmisistä se on vääryyttä, että ostan haluamiani juttuja ja joskus matkustelenkin, mutta en tuo esille sitä aina, että se menee pois muista jutuista, kuten ruoka ostoksista ym.

      Mutta kaikkea hyvää sinulle ja blogillesi :--) jään seuraamaan ja inspiroitumaan siun tyylistä.

      Poista
    3. Psykan opiskelu oiskin tosi hurjan mielenkiintoista!! Itellä opintoihin liittyi lähinnä vain lasten ja nuorten psykologista kehitystä, mut jännää se sekin oli (Tosin tenttinumero 1 ei puhunut samaa kieltä, heh).
      Ja toi on niin totta, en mäkään ihan valtavan leveesti elele, mutta muut sen heti mieltää niin, jos on vähän jotain luxusta elämässä :P En mä vaan ymmärrä, jos ja kun hankit morimekon, niin vaikka se olisi ollut kalliskin, olisin onnellinen puolestasi että sen sait, enkä keskittyisi kateutumaan aiheesta. Mori on muuten ihan hurjan söpö tyyli!

      Ja ihana et jäät seurailemaan, kiitos <3

      Poista