perjantai 30. lokakuuta 2015

Sunday sunday☆





Top: Primark, leggings:H&MKids, bag: Michael Kors, accessories: from New York, shoes: from Berlin


Outfittia sunnuntailta! Minä olen ihan epätoivoinen hiusteni kanssa, halusin tuuheat kiharat, ja sain tuuheat laineet. No, pienen tupeerauksen jälkeen nuokaan nyt ei pahalta näytä, mutta saattaisin sillointällöin haluta ihan sievät kiharatkin. Maybe someday. Sunnuntaina oli vähän casualimpi asukokonaisuus, koska ripsiä en pystynyt laittamaan, ja halusin uudet leggingsit heti käyttööni! Löysin nuo ihanuudet H&M:n lastenliikkeestä, ja koska ne sopivat täydellisesti, täytyi ne ostaa. Nyt meikällä on tällainen kultainen vaihe käynnissä, koska tuo kullan kimallus noissa on vaan niin söpö, plus että mätsäähän nuo pökät uuteen laukkuun aivan täydellisesti. Tarvitsisin lisää leggingsejä, sillä en tykkää ja osaa käyttää farkkuja, ja aina vaan ei ole fiilis vetää sukkiksia ja hametta/mekkoa. Kuten nyt vaikka sunnuntaina.


16 kommenttia:

  1. Tosi ihana ja söpö asukokonaisuus <3

    VastaaPoista
  2. Oot niin kaunis! Ja noi laineet sopii sulle tosi hyvin!! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww jag tackar! :) Ja kiva et ne sopii, vähä kyl harmittaa ku oisin halunnu ihan söpöt kiharat enkä laineita mut maybe next time :D

      Poista
  3. Farkut on kyllä sellaiset mukavuuden tuhoajat että harvoin niitä jalkaan laitan, kaksi kappaletta niitä omistan. Legginsit on paljon rennommat ja yhtä hyvin toimittaa housujen virkaa. Etenkin jos tietää miten yhdistellä! Asukokonaisuutesi on loistava esimerkki siitä miten legginsien kaltaiset rennot housut näyttävät törkeän hyviltä.
    Vaikka en mikään merkkien suur fanittaja ole. Tuo MK:n laukku on kyllä karkkia silmille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä en kans farkuista tykkää yhtään >_< Ne on joko sukkikset tai sitten leggingsit, farkkushortsit menee hätätapauksessa. Mutta pitkät farkut on nono, ei tunnu kivalta ja mun päällä harvoin näyttääkään :D Leggingsit on jees kun ne on niin mukavat päällä ^_^ Kiva et tykkäät asusta ja toi MKn laukku ON ihana, olin tosi yllättyny positiivisesti ku siel oli niin hurjasti pastellisävyisiä juttuja siel liikkeessä!

      Poista
  4. näytät kauniimmalta kuin ikinä!!! ihana asu, tukka, meikit, kaikki!

    VastaaPoista
  5. oot älyttömän upeen näkönen tossa ekassa kuvassa!!! ja aa noi leggings on ihana ;;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ääää eikä, kiitos!! Ja noi leggingsit oli aikamoinen löytö! Kannattaa käydä kurkkii lastenosastot, leggingsit on halvemmatkin siellä yleensä :)

      Poista
  6. oii mitä ihania kuvia ♥ Tykkään niin paljon tollasista nuden ja vaaleanpunaisen sävyisistä vaatteista ja asusteista :>! Ja toi laukku.... <3!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, kiitos ^_^ Mä kanssa oon ihan in love nude- ja pastellisävyjen sekoituksista. Ne on se the juttu just nyt :D Ja toi laukku on jo nyt mun lemppareita ^_^ <3

      Poista
  7. Tää asu on kyllä IHANA! Varsinki noi sun housut aah! Napakymppi!

    VastaaPoista
  8. Samaa mieltä edellisten kanssa, girl you looking GORGEOUS!!

    VastaaPoista