perjantai 9. lokakuuta 2015

Bangerhead! Hairproducts for everyone☆


Toissapäivänä kiiruhdin töiden ja kaiken muun kiireen jälkeen postiin. Sain käsiini ihanan paketin Bangerheadilta, joka halusi toteuttaa kanssani tällaisen yhteistyöpostauksen. Olin todella fiiliksissä tästä, sillä minä en ole vielä päässyt toteuttamaan tällaista yhteistyöpostausta, ja olen aika untuvikko vielä tällaisissa hiushoitotuoteasioissa. No nytpähän pääsin sitten testailemaan, mitenkä nämä tuotteet toimivatkaan. Sain kuivashampoota, lämpösuojan sekä muotoilusuihketta. Kuivashampoota meikällä ei ole ikinä ollut omasta takaa, edellinen lämpösuoja on vuodelta 2010 ja muotoilusuihke oli täysin uusi tuttavuus. En ole siis asiantuntija hiusasioissa, mutta ei varmaan moni muukaan ole. On siis varmaankin ihan hyvä, jos kerron mielipiteeni näistä tuotteista ns. maallikon tasolta, mitä täysi n00b tykkää Bangerheadin kuivashampoosta, lämpösuojasta sekä muotoilusuihkeesta.

”Alkoholiton, merisuolavesisuihke joka tekee täydellisen beach-lookin. Sisältää Gojimarjaa, tarkasti valittu, tehostaan anti-aging vaikutuksia vastaan. Levitä kosteisiin hiuksiin ennen föönausta tai anna hiusten kuivua luonnollisella tavalla. Suihkuta 10-15 cm päästä hiuksistasi ja hiero suihke sörmenpäilläsi. Sopii kaikille hiustyypeille. Tehty Gojimarjoista.”
Näin sanoo Bangerhead professional On the Beach!-suihkeen kuvaus. Vähän aikaa piti ihan miettiä, että mitäs tämä suihke nyt sitten saa edes aikaiseksi. Testasin tuotetta, ja se sai tosiaan hiukset todella tuuheiksi ja muhkeiksi, tykkäsin. Itselleni hankalan tästä tekee se, etten pese hiuksiani aamuisin. Olen tottunut iltarytmiin, jolloin hiukset pestään iltaisin, ja tuote tulee laittaa pyyhekuiviin, eli semikosteisiin hiuksiin. Eikä siinä hirmuisesti ole järkeä, että yötä vasten nauttisin muhkukampauksesta :D
”Haluatko antaa hiuksillesi lisää voluumia? Meillä on ratkaisu! Kokeile BangerHeadsin uusi super tuote: Fresh Me Up! Shampoo suihke, joka raikastaa hiuksesi pesujen välillä, lisää volyymia ja hiusten rakennetta. Shampoo antaa kuivan ja mattamaisen pinnan, imee ylimääräisen rasvan hiuspohjasta. Tehty Gojomarjasta - tunnettu sen täydellisestä vaikutuksesta ihoon ja hiuksiin. Voluumia antava ja virkistävä. Sopii kaikille hiustyypeille. Tehty Ruotsissa. Käyttö: Ravistele pulloa ja suihkuta 20-30 cm päästä kuiviin hiuksiin. Levitä shampoo sormenpäilläsi.”
Bangerhead professional Fresh Me Up!-kuivashampoo oli kaikista odotetuin tuote tässä paketissa. Omistan helposti rasvoittuvat hiukset, ja pesenkin ne joka päivä, jos olen seuraavana päivänä ihmisten ilmoille menossa. Ja ei, pitkä pesemättömyystauko ei auta tähän rasvoittumiseen, turha tulla huutelemaan (nimim. kokeilin olla kuukauden pesemättä hiuksia josko se auttaisi. Ei auttanut). Kuivashampoita en ole sitten taas raaskinut ostaa. Muutaman kerran olen kaverin pullolla käynyt testailemassa kuivashampoota ja se on toiminut! On kuin taikaa, että kaksi sekuntia sitten rasvasta kiiltävät hiukset muuttuvat putipuhtaan näköisiksi! Odotin samaa ihmettä tältäkin Fresh me up!-kuivashampoolta. No, se ei ollut niin toimiva. Parempi kuin ei mitään, mutta en käyttäisi tätä silloin kun täytyisi näyttää superfreshiltä. Tuoksu on hyvä ja se antoi volyymiä hyvin, siitä isot plussapisteet. Shampoo-ominaisuus kuitenkin jäi tällä kertaa vähän heikoille.


”Levitä kosteisiin hiuksiin ennen föönaamista. Muotoile hiukset toivotulla tavalla muotoilijalla tai suoristusraudalla. Ei ole testattu eläimillä”
Lyhyesti ja ytimekkäästi näin toteaa kuvaus Bangerhead professional Protect my hair!-lämpösuojan kuvaus. Tuoksu on tässäkin ihana, ja tosi mahtavaa että tätä tuotetta ei ole testattu eläimillä. (Heräsi kysymys onko nämä muut tuotteet testattu kun tällaista erityismainintaa ei muista löytynytkään). Lämpösuojaa minulta ei tällä hetkellä löytynytkään. Edellisen sain 15-vuotissyntymäpäivälahjaksi kummitädiltäni, ja kyynelhän tässä silmäkulmaan vierähtää kun tajuaa että siitäkin on jo viisi vuotta, nyyhkis. Laitan hiuksiani harvoin. Kun laitan, turvaudun lisäkkeisiin ja peruukkeihin. Omien hiusten muotoilu onkin jäänyt tosi vähälle. Nyt on sitten turvaa omille hiuksille, kun on ihan iso puteli lämpösuojaa. Tästäkin sai hyvän pohjan muotoiluun!

Olin otettu tästä yhteistyöstä, oli hauskaa päästä leikkimään omien hiusten kanssa ihan kunnolla, kun harvoin näille mitään jaksan tehdä. Kysyisinkin nyt näin hiusaiheisen postauksen parissa, että kiinnostaisiko teitä nähdä tutoriaaleja siitä, miten laitan meikän gyaruhiukset? Olisiko siinä mitään pointtia? Yritän saada itseni paranneltua kasaan, että saatte taas nauttia hehkeästä naamastani täällä blogin puolella! Nyt toivotan hyvää viikonloppua ja lähden kohti lentokenttää ja Berliiniä! ^_^

Yhteistyössä:Bangerhead

2 kommenttia:

  1. Mukavaa reissua ja tuota kuivashampoota tuli kerran livboxissa,tosin viel testaamatta =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh, tewstaa ihmeessä ja kerro mitä tykkäät! Kiva ois kuulla mielipidettä ^_^ Ja kiitos, reissu oli mahtava <3

      Poista