lauantai 17. lokakuuta 2015

Totally MA*RS☆

Vihdoinkin sain hurjasti inspistä alkaa käyttämään noita MA*RSin ihania mekkoja, jotka ostin J-Fashion fairista elokuussa. Eihän siihen tietenkään tarvittu muuta kuin ilmojen kylmeneminen, niin heti tekee mieli lähteä ulos lyhyessä hameessa ja sukkiksissa, mitä lämpimämmillä säillä ei edes huvittanut tehdä. Käytiin illallisella Myrren luona keskiviikkoiltana, ja teki mieli vetäistä MA*RSin leopardiXruusukuvio-mekko niskaan. Täytyy kyllä sanoa että tämä on nyt meikän uusi lempparivaate, sillä se käy niin arki- kuin semijuhlamekosta. Sain jokunen aika sitten myös Myrreltä lahjaksi MA*RSin meikkipaketin, johon kuului eyeliner ja tekoripset. Käytin molempia keskiviikon meikissäni. 
 
Tykkään ripsistä sekä eyelineristä todella kovasti! Tuolla eyelinerillä saa tehtyä tosi tarkkaa jälkeä. Japanilaiset eyelinerit kyllä rökittää länkkäriversiot ihan 6-0, että jos vain ulkomailta tilaaminen/Japanissa käyminen onnistuu niin suosittelen ihan oikeasti kaikille! Tuo vuonna -13 ostamani Dolly Winkin lineri on itselläni vieläkin käytössä, joten riittoisaakin on. Tämä MA*RSin eyeliner on todella musta, joten sillä saa kyllä tehtyä näyttävät rajaukset. Ripsetkin ovat tosi jees! Ne oli tolkuttoman helppo laittaa paikalleen, kun olen viimeaikoina tapellut todella kovien eBay-ripsien kanssa, jotka tuntuvat aina irtoavan jommasta kummasta silmäkulmasta.

 Dress: MA*RS, nacklace, hairbow: Kreepsville666, shoes: Michael Kors, tights: 2ndhand
Näin jälkikäteen ajateltuna, ne Yumetenbon rusettikorkokengät olisivat passanneet asuun paremmin kuin nuo MK:n ballerinat, mutta käveltiin Myrrelle, ja matkaa meiltä heille on muutamisen kilometriä, joten ei ihan korkkareilla tuo matka ainakaan meikältä taivu. Ja valitettavasti jouduin ottamaan ah niin nostalgisia teinipeilikuvia, sillä kameraa en tällä kertaa viitsinyt raahata illalliselle, ja kuvaajani aka poikaystäväni tuli illalliselle suoraan töistä. Tosiaan, olen niin in love tuohon mekkoon!
Mitäs te tykkäätte, onko leopardiprintti in/out? Itse tykkään siitä kyllä pienissä erissä, kuten tällaisessa muodossa. Osaahan tuo printti olla vääränlaisessa yhteydessä todella turn off :D

5 kommenttia:

  1. Noi ripset on tosi nätit *_* ja joo, kelit kylmenee, vaatteet vähenee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos *_* Nää on tosi kivat, kun voi yhdistää sekä arkimeikkiin et gyaruun! Ja en mä ymmärrä mikä siin on, kesällä kerrospukeutuminen on pop, talvella less is more :D

      Poista
  2. leopardi printti on kyl kiva :)! Muistan vieläkin kun joskus teininä tuli vedettyä se ihan överiksi :'D onneks nykyään osaa pukeutua vähän hillitymmin X) Ps. en tiedä oonko koskaan sanonu mutta sulle sopii toi otsis tosi hyvin :3!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww voi kiitos <3 <3
      Ja joo, mäkin teininä vedin kaiken ihan överiksi XD Nyt on onneks tullu opeteltua pukeutumaan kuin ihmiset :'D

      Poista
  3. Aww thank you <3 <3 I woll go and check your blog!! <3

    VastaaPoista