keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Testissä: LUSH! Huulikuorinta☆


Olen onnistunut perimään itselleni mitä miellyttävimmän vaivan, jonka varmasti moni muukin suomalainen on saanut tuta nahoissaan, kirjaimellisesti. Nimittäin kärsin atooppisesta ihottumasta, ja tässä vuoden mittaan olen saanut todeta (samoin kuin muutama lääkärikin) että vaiva tosiaan on minulla tiukassa. On rasvailtu ja yritetty olla raapimatta and so on. Muutin jopa ruokavaliotani ja yritin pitää huolta että saan tarpeeksi rasvaa mutta etten saisi liikaa ja mikään ei vaan tunnu auttavan. Nyt tässä viimeisimpien viikkojen aikana ihottuma on tullut kasvoihini, ja varsinkin huuliini. Now this is such a serious business, ja kun en mikään maailmankaunistus muutenkaan ole, en halua että naamanikin on ihan ihottumasta punaisenaan. Lääkkeet purivat kasvoihini, mutta huulet. 
Kuivat huulet ovat joka talven vakkaririesa ainakin minulle, ja nyt kun ihottuma+lääkkeet kuivattivat ne jo nyt, päätin ettei tämä peli vetele. Lääkärilläkin olen saanut ravata viimeisen puolenvuoden aikana niin paljon, että julistan jo täälläkin että ihan pikkuvaivoista en enää sinne mene, vasta sitten kun toinen jalka on jo haudassa. Laitoin testaukseen siis LUSHin huulikuorinnat, sillä en ole koskaan aikaisemmin päässyt näitä testaamaan. Kerran aikaisemmin olen tämän saman huulikuorintapurnukan ostanut, koska tuoksu oli niin vastustamaton, mutta erään accidentin jälkeen sitä ei pystynytkään enää käyttämään. Nyt yritys numero kaksi!
Valitsin totta kai purkantuoksuisen kuorintavoiteen (voikohan tästä voiteena puhua, koska murua tämä lähinnä oli. Oh well, helpoin näin), koska olihan se pinkki ja oikeasti, oletteko päässeet haistamaan tätä? Tuoksu on aivan ihana, ja varsinkin kun se jää huuliin! Olenkin haistellut tuota purnukkaa koko sen ajan, kun se minulla on tässä huimat viisi tuntia olemaan.
LUSHin tuotteet ovat eläimillä testaamattomia ja vegaaneita, sekä kaiken hyvän lisäksi vielä ympäristöystävällisiä. Olen käynyt useaankin otteeseen heidän liikkeessään ihan vain haistelemassa kaikkia niitä ihania saippuoita ja muita hyväntuoksuisia asioita. Edellisen lip scrubin taisin ostaa Saksassa käydessäni, sille Bremenin liikkeessä hinnat olivat muutamia euroja halvemmat kuin täällä. Ollaan me lähdössä tässä parin viikon päästä Saksassa käymään, mutta koska kiire saada huulet kuntoon oli valtaisa, en viitsinyt alkaa odottelemaan Berliiniin asti. 
Kuorinta-aine ei ollutkaan niin tahnamaista, kuin luulin. Aloin muina naisina sitä sitten laittamaan naamaani, ison köntsän ja vielä niin, että vaihtovaatteeni lojuivat lattialla. Juuri olin myös imuroinut, näin toim. huom. No puolethan siitä tavarasta sitten ropisi lattialle, ja ensi kerralla viisaampana, että sitä kuorintavoidetta ei isoa määrää tarvita. Tulipahan nyt sitten huulet kuorittua ihan totaalisesti. Huulikuorintavoidetta hierotaan huuliin niin kauan, kunnes huulet rupeavat tuntumaan pehmeiltä, ja hiukan kuumottelemaankin (veri alkaa kiertämään, ja tämä taas kosteuttaa huuliasi luonnollisesti). Kun olet valmis, voi kuorinta-aineen nuolaista pois, se on siis syötävää. Itse kuitenkin olen niin epäileväinen persoona, että kostealla nenäliinalla pyyhkäisin ylimääräiset pois huuliltani. Ja lopputulos?

+ Aivan ihastuttava tuoksu
+ Vegaani, eläimillä testaamaton
+ Huulet tuntuivat pehmeämmiltä jo ensimmäisen käyttökerran kerran jälkeen
+Aine on syötävää
+Ihana tuoksu jää myös huuliin
+Helppokäyttöinen purkki

-Hinta saattaa olla vähän suolainen 
Olen ostokseeni hyvin tyytyväinen. Tosiaan jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen huomasin, että huuleni tuntuvat paljon paremmilta. Tuosta hinnasta, en kyllä ole ihan satavarma siitä, että kuinka paljon vastaavanlaiset tuotteet maksavat jossain muualla ja muulta merkiltä. Tämän purnukan hinta oli 11,90€, ja Bremenin liikkeessä se oli 8,50€. Ymmärrän kuitenkin eron, onhan Saksassa kaikki halvempaa kuin täällä. Ja ei sillä, mieluummin ostan tämän LUSHin tuotteen ja maksan siitä hitusen enemmän, kun tiedän tämän olevan eettisistä lähteistä. Ja jos tekin haistaisitte tätä, tekin niin tahtoisitte tämän. Myyjä suositteli tätä päivittäiseen käyttöön ja siihen se minulla pääseekin. Jos ja kun tästä purkista aika jättää, aion seuraavaksi laittaa testaukseen samaa sarjaa olevan popcornin makuisen yksilön! 

17 kommenttia:

  1. Tuota kyseistä huulikuorintaa olen halunnu kokeilla jo pitkään.Mistä oot muuten hankkinu tuon bambi sormuksen joka näkyi kuvissa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Öäh senkun muistais, oon tainnut saada sen joskus lahjaksi joltain kaverilta :o Se on kyl söpö, ja en ees muistanut ewttä sellaisen omistan :D
      Ja kokeile ihmeessä, kyl tää mun mielestä ihan hintansa väärti oli ^_^

      Poista
    2. Okei aattelin vaan kun oon itse tehnyt samanlaisia ja myyny myös joskus kirpparilla =)

      Poista
    3. Aa! Huhhuh, no en kyl tiedä, toi on ollu mulla jo mooonta vuotta, ooks tehny noit kauanki sitte? :) Vois ihan hyvin olla sunki käsialaa :)

      Poista
    4. En muista tarkkaan mut useamman vuoden oon tehnyt koruja,voipi hyvinki olla =)

      Poista
  2. Tätä on pakko kokeilla. Miulla on tosi paha atopia ja tuntuu että aina pahin kutina kierre lähtee kuivista huulista. Olen koittanut huulirasvoilla pärjätä koulupäivän. En ole tämmöisestä huulikuorinnasta kuullutkaan niin kiitos kovasti kun bloggasit tästä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oh no siinä ollaan sit samiksia! Kasvoissa ei mulla ole muualla kuin huulissa ja silmäluomissa, ja huuliin tää tuntuu tää syyhy jäävän >_< Tosi inhottava vaiva!
      Ja hienoa että tästä oli hyötyä! Toivottavasti sullakin tämä (tai joku muu vastaava tuote) edes helpottaisi oloa :)

      Poista
  3. Atooppinen ihottuma minullakin vaivannut nää melkee 17-vuotta ja ei tää lähe millää hydrokortisoonilla yms yms. Aijemmin tää oli vaa kyynertaipeissa, nyt kans naamassa. Viikko sitten hankin ton samaisen kuorinnan ja ah! Aivan ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo hienoa kuulla et muillakin on auttanut! :) Tää atopia on niin inhottava vaiva >_< Toivottavasti sullakin pysyy kurissa ja että ei enää alkais!

      Poista
  4. Sain pikkuisen purnukan tuota joskus lahjaksi kun tilasin muita tuotteita lushilta, tuoksuu kyllä hurmaavan hyvälle js toimii! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wau, vähän kiva kaupantekijäinen! :D Mä tutustuin tähän ihan vaan menemällä liikkeeseen ja tuoksuttelemalla <3 Tuoksu on vaan niin paras!

      Poista
  5. Wow näyttää kivalta! En ookkaan tainnut vielä koskaan törmätä huultenkuorimis aineeseen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mäkää ollu törmännyt ennen tätä Lushin juttua :D Sen jälkeen jotain markettimerkkei on tullu vastaan ihan vain pari kipaletta! Kannattaa kyl hankkii! :)

      Poista
  6. Oih lushin tuotteet on kyllä niin ihania <3 Tosin aika kalliitta.. Toi huulivoide on jotenkin tosi herkullisen väristä :-D Pitäis kyl ehk itekkin koklaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi ON ihania! Hintaa on kyl joo sen verran et ihan pienel opiskelijabudjetilla niitä ei jokaviikko hankita. Oishan se ihanaa saada koko meikkilaatikko hommattuu Lushista. Kannattaa kyl kokeilla tota kuorintaa, se kyl toimi ainakin itselläni ^_^

      Poista
  7. Löysin juuri taivaan tuolta Lushin sivuilta. :D Missä näitä myydään Saksassa? Mielestäni noi hinnat on kyl aika edullisii, jos nää on eettisesti valmistettuja. Ellei sit noi purkit oo ihan minimaalisia.:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm musta niil on ihan Berliinissäkin liikkeitä, mä kävin Bremenissä ja se oli ihan siinä keskuskadulla. Ja siihen eettisyyteen nähden nämä ovat kyllä edullisia, mutta on nää purnukat aika pieniä. Mutta onhan tämä kuorintavoidekin tosi riittoisaa, vaikka määrä näyttääkin pieneltä :)

      Poista