perjantai 18. syyskuuta 2015

Dinner @Farang☆

Tiistaina poikaystäväni täytti pyöreitä vuosia, joten päätin varata hänelle kakkossyntymäpäivälahjaksi pöydän Farangista (Virallinen syntymäpäivälahja hänelle oli Tokionmatka, mutta koska siihen on vielä aikaa ja onhan se nyt kiva itse syntymäpäivänäkin jokin lahja antaa). Olihan tässä oma lehmä ojassa, nimittäin itsellänikin oli suuri kiinnostus käydä testaamassa kyseistä ravintolaa. Tein harjoittelussa tunteja sisään, että pääsin lähtemään kotiin aikaisemmin ja tälläämään itseni juhlakuntoon! Nyt saatte sitten asu- ja meikkikuvat vanhanaikaisina teinipeilikuvina, sillä kuvaajani aka poikaystäväni huiteli teillä tietämättömillä. 



Olitte toivoneet kotipostausta ja tässä nyt hiukan esimakua makkarista ja eteisestä. Täällä ei oikein kunnollisia kuvaustiloja ole, kauhian ahdasta on, mutta kyllä tästä nyt jonkinlaista julkaisukelpoista materiaalia saa. Ajattelin että asukuvat olisi voinut ottaa ravintolan edessä, mutta sepäs päättikin sitten alkaa satamaan juuri, kun teimme lähtöä. Onneksi saimme autokyydin Farangiin, olisi ollut hurjan ikävää kävellä siinä kelissä, kun sateenvarjokaan ei auttanut juuri mitään. No anyways, päätin laittaa jotain mukavaa mutta tyylikästä, ja käyttöön pääsi tämä New Yorkista ostettu pitsimekko. Päätin myös yrittää tehdä hiuksilleni jotain, ja näinkin pientä asiaa kuin nyt kokeilin vasta elämäni ensimmäisen kerran. Hiustenvärjyy alkaa muuten olemaan taas pikkuhiljaa edessäpäin. 
 Noniin, nyt sitten itse Farangiin. Meillä oli pöytävaraus kello kuudeksi, vaikka ajattelinkin, ettei tiistai ole mikään yleisin illallistamispäivä. Mutta onneksi varasin, sillä ravintola oli aivan täynnä! Hiukan jännitti miten homma sujuisi, sillä en ole ikinäkoskaan noin fiinissä paikassa käynyt. Onneksi tarjoilijat olivat ystävällisiä ja he kertoivat konseptista ihan ilman pyytämistäkin. Helpotti muuten tilaamista aika paljon. Pahoittelen tähän väliin kuvien laatua. Farang oli todella hämärä, ja valaistus oli keltaista. Kuvien ottaminen oli todellinen haaste ja nämä julkaistutkin versiot ovat kovin muokattuja. 
Suosituksesta tilasimme alkudrinkit. Leidi boi taisi olla drinkin nimi, ja siinä oli inkivääriä ja litsiä. Oli muuten todella hyvää! Päätimme olla rohkeita, ja tilasimme annoksia maistelumenun sijaan. Kaikki annokset olivat jaettavia, ja tarkoilija suositteli 2-3 annoksen tilaamista. Päädyttiin kolmeen ja alkupaloiksi tilasimmekin tempehiä ja savulohta sisältävät cha plu-lehdet. Tykättiin kovasti vaikka syöminen osoittautuikin hiukan sotkuiseksi!
Ensimmäisenä pääruokana tuotiin lohi- ja hamachi-sashimia. Voi että nämä olivat sitten hyviä, ja näistä kahdesta tykkäsin ehkä hamachi-sashimista enemmän. Toisena annoksena meille tuotiinkin vegaaninen annos, paistettua munakoiso vesikrassilla, sipulilla ja pähkinöillä. En tajua, miten pystyin vielä muutama vuosi sitten inhoamaan munakoisoa, mutta haha, nyt meillä jääkaapissakin on munakoiso odottamassa ruokautumistansa. Käsitykseni munakoisosta tosiaan on ollut kitkerä ja hapan, mutta ilmeisesti aiemmat munakoisoruoat ovat olleet huonosti valmistettuja. Pacificon brunssilla, Silvopleessä ja nyt Farangissa olen saanut todella hyvää evästä munakoisosta tehtynä, joten suosittelen kaikille kyllä! Iso plussa vielä siitä, että annos oli vegaaninen!
Viimeisenä annoksena meille tuli paistetua mustekalaa chilikastikkeessa. Annos oli valtava! Ikäväkseni en siitä kunnon kuvaa saanut otettua, kaikki olivat ihan kelvottomia ja epätarkkoja. Voitte nyt vaan kuvitella, miltä friteerattu mustekala kastikkeessa näyttää :D Annos tosiaan oli todella suuri, ja oikein sydämeen sattui kun osa vaan jäi syömättä; Ähky oli jo siinä vaiheessa aikamoinen. Jälkkärit jäi testaamatta, kun tosiaan olo oli niin hurjan täysi. Farangille on annettava arvosanaksi 5/5, aivan täydellinen kokemus yhtä vähän turhan välinpitämätöntä tarjoilijaa lukuunottamatta. Henkilökunta oli aivan mahtavaa muuten ja ruoka oikeasti sen rahan arvoista. Suosittelen kaikille!

6 kommenttia:

  1. Ootpas tyylikkäänä ❤
    Ihanasti järkätty lahja mistä molemmat tykkää! ^__^
    Vaikuttaa kyllä hienolta paikalta!

    ~ Frillycakes ~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3
      Ja toi paikka on kyllä tosi hieno, ehdottomasti suosittelen ^_^

      Poista
  2. Luin että ananas oli vegaaninen ja hetken mietin että Saga.. mitä... Mutta hienon raflan olit varannut! Ehkä vähän naurahdin tolle drinkkien nimellä ja nuo lehtien(?) päällä olevat annokset näyttävät siltä että niitä olisi kiva maistaa. Ruokakooma paras kooma.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ananakset ovat hyvin vegaanisia, true story! (Y) Joo ne kaikki drinkit oli vähän tuommosia hämärän nimisiä, tuli niille virnuiltua itsekin :D Ja noi lehtien päällä olevat alkupalat = <3 Tosin sotkuista syömistähän se oli D:

      Poista
  3. Näyttääpä kyllä upeilta nuo ruuat :)! tuli ihan vesi kielelle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo ruoat oli herkkua ^_^ <3 Pääsispä uudestaan :D

      Poista