maanantai 28. syyskuuta 2015

Some favourites☆

Monella bloggaajallahan on näitä "kuukauden suosikit"-postauksia. Tykkään niistä kovasti, ja niistä saa aina hurjasti inspiraatiota. Olen kuitenkin tosi pihi ja en osta uusia juttuja joka kuukausi, saatika sitten edes innostu mistään joka minulla on jo ennestään. Olen tylsä ja tasapaksu, haha. Noh, mutta ajattelin koota teille nyt vähän tällaisia kestosuosikkeja, jotka palvelee joko päivittäin, tai jos ei nyt päivittäin niin ainakin hyvin usein. Otsikon kanssa oli vähän ongelmaa, mietin mitä nikkaroisin siihen, kun kuukauden suosikeista ei ole kyse. Ikuiset suosikit taas olisi ollut vähän typerä ilmaisu :D Joten jotkut suosikit menköön, kuvaapahan postausta ainakin hyvin. 
Michael Korsin ballerinat. Nämä ovat oikeasti todella kätevät, ja olin onnesta soikeana kun nämä löysin kasällä pilkkahinnalla Maranellosta. Sitä originaalia, yli sadan euron hintaa näistä en olisi maksanut, sillä ballerinathan ei mitään kestokenkiä ole, aivan sama oliko ne Citymarketin alekorista vai kalleimmasta merkkiliikkeestä mitä Suomesta vain löytää. Kulumisen merkkejä on jo näissäkin pikkuisissa, mutta kovalla käytöllä ne nämäkin ovat olleet. Jalassa mukavat ja onhan se pientä luksusta kun läpyskäkengät ovat MK:ta. Rakastan ballerinakenkiä, sillä ne ovat niin helpot: Senkun sujautat jalkaan ja menoksi!
Kosmetiikkapuolelta suosikkina ovat uudet hajuvedet. Victorias Secretin mansikkashampanjatuoksu ja Robinin oma parfyymi. Tuo VS on minulla arkituoksuna, jota laitan aina töihin mennessäni. Robin taas toimii enemmän juhlavana tuoksuna, ja onhan se vähän arvokkaampaakin kuin tuo VSn tuoksu, joten ei sitä tule suihkittua niin estottomasti kuin VSn versiota. Ei olisi uskonut, että Robsukan hajuvesi voisi oikeasti olla noin miellyttävän tuoksuinen!
Tossut! Aivan ylisöpöt kissatossut! En omista mitään töppösiä, joilla voisin kotona mennä, tai vaikkapa saunavuoroilla siirtyä kotoa yläkertaan. Olen selaillut eBaytä ja Taobaoa sillä silmällä, josko sieltä saisi jotkut suloiset kotitossut, joita voisi käyttää varsinkin näin talven tullen. Piheyteni on taas siinä tullut vastaan, ja olen todennut että ilmankin pärjää. Miehekkeeni saapui viimeviikolla kuitenkin Wienistä kotiin ihana tuliainen mukanaan: Suklaata, ja nämä tossut. Käyttöön pääsee ja hyvästi kylmät jalat!
Laukuista asemansa on vakiinnuttanut meikän Vuittoni. Päätin jo ostohetkellä, että tämän veskan tulee maksaa itsensä minulle takaisin, ja niinhän se taitaa tehdä. Laukku on sopivan kokoinen kaikelle tarpeelliselle, jota nyt perus shoppailu/illallisreissulla tarvitsee. Kamera ei laukkuun mahdu, ja se oikeastaan on ainoa miinus tässä. Muuten ei mitään valittamista, ja värimaailmaltaankin laukku passaa useampaankin asukokonaisuuteen.
Vielä ripsiasiaa. Selitinkin tuossa ripsariarvostelussa surun omia ripsiä kohtaan, joten tekoripset ovat minulle arkipäivää. Minulla on nyt kokonainen pahvilaatikollinen näitä ripsipakkauksia, ja suurin osa niistä on joko Japanista tai eBaystä. Tässä uusimmat tulokkaani, mitä sain Myrreltä tuliaisiksi Japanista. Kahdet ala- ja kahdet yläripset. Alaripsiä käytän vain gyarussa, mutta voisihan sitä testailla, millaisen muodonmuutoksen arkimeikkikin saisi, kun laittaisi alaripset kehiin!
Lopuksi vielä vähän kosmetiikkaa. Siis ette tiedäkään, miten bloggaajasydämeeni sattui, kun tajusin kuvia käsitellessäni huulipunan olevan väärinpäin. Ihan oikeasti, en sitten kuvaushetkellä älynnyt katsoa mitenpäin tämä huulipuna on, vaan asettelin taustarekvisiittoja paikalleen niin suurella intohimolla. Sitten tässä taas nähdään meikän laiskuus: Päätin että mennään sitten ylösalaisin olevalla huulipunalla, sen sijaan että alkaisin ottamaan uusia kuvia, siirtämään ne koneelle ja muokkaamaan niitä. Ehkä tämän asian kanssa elää. Jotenka siis, tässäpä minun vakkarihuulipunani. YSLn punainen ja Etude Housen pinkki huulipuna. Etude Housen huulipuna alkaa olla jo finaalissa, ja seuraavat meikkiostokset taidankin tehdä sitten Tokiossa heidän liikeestään, koska ah niin ihanan halpaa ja ah niin ihanan näköisiä ja ennen kaikkea oikeasti hyviä ja tehokkaita meikkejä. Olen myös päättänyt ostaa uuden huulipunan YSL:ltä, mutta se saapi jäädä nyt hetkeksi, kun rahaa täytyy keskittää ~oikeisiinkin~ asioihin.

Iskeekö tällaiset suosikkipostaukset teihin? Minulla alkoi nyt tämä etäviikko, joten bloggailuun on aikaa paremmin kuin työviikoilla! Olen samalla tietenkin laittanut kotia kuntoon, ja tehnyt japaninkurssin kotiläksyjä; Illalla olen menossa Japanintunnille. Silmät voivat ihan ok:sti, toivoisin niin kovasti että tämä tulehdus menisi jo ohi, ja pääsisin jatkamaan normaalia arkea. Noh, ei voi mitään. Taidanpa tästä hipsiä siivoamaan keittiötä, sillä teimme poikaystäväni kanssa eilen susheja, ja se urakka tietää aina sotkua.

Psst! Arvonta on yhä käynnissä, käykäähän osallistumassa!

2 kommenttia:

  1. Oijoijoi, nuo YSL:n punat ovat kertakaikkiaan parhaita ja rakastan myös tuota ylellistä hylsyä. ♥ Omani alkaa jo olla lopussa ja tekisi mieli ostaa uusi sävy syksyksi. :) Ja ei huolta, en edes tajunnut kiinnittää huomiota väärinpäin olevaan huulipunaan! :)

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huh hyvä ettei sitä ehkä niin helposti huomaa :D Itseni harmitti suunnattomasti kun tajusin vasta muokkaushetkellä mokani >-< Ja joo, tuo hylsy huulipunassa tosiaan on niin luksus että sitä rakastaa vähän väkisinkin! <3

      Poista