perjantai 4. syyskuuta 2015

HUGE shopping haul: LV, MA*RS, Jesus Diamante...☆

Suurta ostospostausta jonka lupasinkin. Rahaa on palanut enemmän kuin laki sallii mutta nyt se lysti loppuu ja alkaa kurja ja ikävä arki. Seuraavat shoppailut tapahtuu sitten Tokiossa, jonka takia meikän täytyi nyt sitten hamstrata kampetta sen minkä ehti. Jos itseään jonkun verran voi kehua, niin minulla kyllä shoppailulakot ovat pitäneet jos vaan niin päätän (siitä tuskan määrästä sitten ei keskustellakaan mitä ostostelemattomuus aiheutta...). Nyt kuitenkin esittelen teille materiaa jota tämän kuukauden sisällä minulle on siunaantunut. Aloitetaan kosmetiikasta!
Aiemminkin on tullut mainittua, että olen todella pihi siinä mikä meikkeihin tulee. En halua maksaa meikeistä juurikaan koska ne kuluvat kuitenkin ajan mittaan (sama pätee ruokaan). Siksi olinkin säästänyt nämä ostokset laivalle. Olen tuskastellut omien ihan täysin kurjien ripsieni kanssa pitkään, ja tahtoisin ripsipidennykset jotta joka kerta ei tarvitsisi alkaa väkertämään tekoripsia naamaan. Päätinkin ostaa ja testata tätä False lash Superstar-ripsaria, jossa on ripsiä pidentävä aine plus sitten itse ripsiväri. Toinen ostos oli tuo YSL:n huulipuna, joka on oikeasti ollut ostoslistalla jo jonkun aikaa. Victorias Secretin tuoksu oli semiheräteostos, vaikka olenkin niitä aina jokapaikassa ihastellut, missä niitä vaan sattuu olemaan. Rakas ja yli-ihana poikaystäväni hankki minulle sitten vielä Robinin hajuveden yllätyslahjaksi! Olin niin otettu ^_^ 
Vietin Victorias Secretin hyllyllä jonkin aikaa. Olihan se aika serious business, sillä kyllä noilla puteleilla oli laivallakin sen verran hintaa ettei siitä kovin useaa voinut ottaa. Päädyin sitten tähän geneeriseen mansikka-shampanja-tuoksuun, koska olihan se nyt vaan ylivoimaisesti paras! Seuraavalla kerralla sitten se kookostuoksu!
Sitten tähän kaunokaiseen! Ei näitä oikeasti suotta kehuta, tämä on osoittautunut rahansa väärtiksi. Chanelin luomiväripaletti oli oikeasti aikamoinen pettymys, kun hintaansa nähden pigmenttiä oli todella, todella vähän. Tässä huulipunassa on pigmenttiä, se tuoksuu aivan ihanalta, ei leviä huulilta ja mikä minulle iho-ongelmaiselle parasta; tämä ei kuivata huulia. Harmittaa kun meillä ei kotona ole oikein tilaa missään, että saisin tämän laitettua johonkin meikkipöydän kulmalle esille. Siksipä säilytän sitä tuossa pakkauksessansa turvassa ettei itse huulipuna paskaantuisi meikkipussini seassa :'D

Meidän ostoksiin laivalla paloi rahaa jonkun verran, joten saimme kaksi sellaista tarrakorttia täyteen. Tarjouksena oli muumilakanat puoleen hintaan, ja suurena muumifanina innosta piukeana ehdotin painostin että hankkisimme sellaiset. Meillä on vähän lakanoiden suhteen ollut pelkkiä keräilyeriä, sen siitä saa kun yhdistää opiskelijan ja poikamiehen taloudet, niin mitään samaa sarjaa ei oikein löytynyt. Nyt onkin kivaa kun voi nukkua mätsäävissä lakanoissa! Koska muumimukitkin olivat muutaman euron halvempia kuin perusmarketeissa, kartutimme kokoelmaamme tällä söpöllä Nipsu-mukilla.
Tällainen sekalainen setti kaikkea söpöä. Pinkie Pie-pahmolelu on laivalta, sain tämän tuon Robinin hajuveden kera lahjaksi poikaystävältäni. Loput ovat ihania pikkuyllätyksiä, joita sain ystävältäni Sarilta kaupantekijäisiksi! MA*RSia, niin paljon MA*RSia *0*
Sitten laitetaan nyt tähän listaan vielä tämä jo-esitelty Vuittonin bandeau. Olen vaan niin mieltynyt siihen! 

Hiusta! Nyt tosiaan on sitten tukkaa jota laittaa! Ostin Sarilta Prisilan poninhäntälisäkkeet, sekä kaksi rope wigiä. Nyt voi tosiaan tehdä itselleen vähän erilaisempia kampauksia. Oli onni että Sari myi omansa, sillä en olisi halunnut ostaa feikkejä koska ne eivät laadultansa vastaa lähellekään aitoa Prisilaa, sekä aidon tilaaminen uutena olisi maksanut tuhottomasti, kiitos postikulut ja kiitos tulli.
Tämän postauksen käytännöllisimmät! Kolme iki-ihanaa MA*RSin mekkoa. Tuo leopardikuvioinen mekko on ollut himostuksen kohteena jo ties vaikka kuinka kauan, ja nyt minulla on se! Nämä ovat siitäkin hyviä, että nämä ovat ihan arkikäyttöisiä vaatteita. Ei tarvitse välttämättä edes kummemmin laittautua mihinkään. Huomaatte varmaankin, että ruusukuvio ja se mustaXpinkki tosiaan on mun juttuja :D
Sitten viimeinen himeostos, eli Jesus Diamanten mekko! Rakastan JD:n vaatteita, ja ne edustavat minun mielestäni juuri sitä, mitä himegyaru alunperin ja oikeasti on. Todella prinsessamaista ja hillittyä ja kaunista. Tässäkin toistuu ruusukuvio, yllättäen. Näissä vaatteissa tietty hankalaa on se, ettei tätäkään mekkoa tietenkään voi ihan mihintahansa mentäessä laittaa, vaan nimenomaan täytyy tällääntyä ihan kunnolla. En malta odottaa että pääsen käyttämään tätä! Kiitoksia kovasti Sari näistä ihanaisista jutuista *w*

Sitten ihan muunlaisiin juttuihin. Tilasin jokunen viikko sitten LOOK HUMANilta vähän juttuja. Rakastuin heidän söpöihin printteihinsä, kissa ja Zelda-aiheisia juttuja oli vaikka kuinka paljon, ja ongelmaksi muodostuikin se karsiminen, mitä tilaa ja mitä ei. Päiväpeitto oli tarpeellinen, sillä meillä ei sellaista ollutkaan. Kissaprinttisiä peittoja oli vaikka ja kuinka, mutta tässä oli vaan sitä jotain. Peitossa lukee "Caticorn: Half Cat, Half Unicorn, all magic!". Peitto on aika määrämittainen, sillä se peittää juuri ja juuri sängyn, mutta onneksi sentään ei jäänyt pieneksi mitä pelkäsin. Mitat nimittäin olivat tuumissa, ja jouduin niitä kääntelemään ja muuntelemaan, ja sängyn mittailukin oli minulta vähän mitä oli.
Tilasin samasta kaupasta itselleni myös kaksi toppia, ja miehelleni yhden T-paidan. Itselleni ostin tuollaisen vaaleanpunaisen kissapaidan, koska noh, kissa ja vaaleanpunainen. Toisena tilasin Purrincess Zelda-topin, sillä tosiaan olen armoton Zelda-fani ja tässä sattui yhdistumään Zelda ja kissat. Tilaaminen LOOK HUMANilta oli helppoa ja kivutonta, eikä postikulutkaan olleet hurjat. Ainoa vaan että seurantakoodi jonka sain ei toiminut, plus että paketti jäi tulliin. Varmasti jossain vaiheessa tulen vielä kyseisestä kaupasta jotain tilaamaan, sinne jäi vielä paljon kaikkea kivaa odottelemaan ensi kertaa!
Oliko ostoksissa jotain suosikkeja?

14 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Toi peitto on niin sulonen!! Sulla on tosi söpö persoonallinen tyyli! :)

    http://jjsaidyes.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, ihana kuulla, kiitos <3 Peitto tosiaa on iha paras!!

      Poista
  2. Mie ostin samaisen Nipsu mukin Tuurista, kun sielläkin ne oli halvempia mitä täällä meillä päin :D Tosin, nyt CM:llä jotkut Muumimukit oli 11 €/kpl eli melkein Tuurihinnoissa (siellä oli 11, 75 € tmv.).

    Samaa VS tuoksua katsoin myös Keskisellä, mutta piheyksissäni en ostanut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, onko ne sielki niin halpoja? :o Kun tuon saman 11€ ja jotain senttei päälle toikin muki maksoi. Muistelin ihan että noi normimukit on perusmarketeissa sen 13+€.
      Ja Suomessa noi VSn tuoksut vissiin onkin niin kalliita että mäkään en tosiaa raaskis niihi sijoittaa D:

      Poista
  3. Kivoja ostoksia ja nordicfeel myy suhteellisen edullisesti vs tuotteita
    http://www.nordicfeel.fi/tuotemerkkeja/victoria-s-secret#sort=0

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho oho hei iso kiitos tästä vinkistä, en tiennytkään!! :o <3

      Poista
  4. Google translate is doing such a bad job at translating haha, anyways I love everything you got!
    Especially the purrincess Zelda shirt

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww thank you <3 I'm sorry, I did wrote in english also, but I felt it lil' bit stupid because I do not have many english readers :'3

      I love that shirt too, thank you so much <3

      Poista
  5. Ihania meikkejä ♥ Täällä toinen joka on yleensä aina aika pihi meikkien suhteen :D Ps. tosi söpö tuo muumimuki :3
    fashionsituation.blogspot.com ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska kuulla etten oo ainoa meikkipihistelijä! :D Ihana blogi sulla muuten btw ^^ <3

      Poista
  6. http://www.peta.org/action/action-alerts/victorias-dirty-secret/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sori, en ees avannut linkkiä koska kyrsii se että mua nyt anoarmeija moralisoi tästä. Meikeistä valitettavasti todella moni testataan eläimillä, ja se on väärin. En tiedä oletko sama joka askissa mulle kysymyksen laittoi, mutta mä lahjoitan animalialle ja en osta meikkejä juuri ikinä, ja kun ostan ne ovat yleensä käytettyjä. Joten eiköhän mullekin sit silloin tällöin uusien meikkien ostaminen sallita?

      Ja en luottaisi Petaan lähteenä.

      Poista
  7. Tuo sängynpeitto <3<3<3 jotain aivan yli ihanaa. Piti puolisolle linkata tuo kuva. Saa nähdä lämpeneekö ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi toivottavasti lämpenee ^_^ Täs linkki niihin kaikkiin ihaniin kissupeittoihin mitä LOOK HUMANilta löytyy!
      http://www.lookhuman.com/search/cat%20blanket

      Poista