lauantai 20. helmikuuta 2016

VIDEOPOSTAUS! Anastasia contour kit☆


Minä sitten repäisin ja tein videopostauksen, apua! Siis ensimmäisenä heti, mitä videollakin sanon, niin kuva muuttui vihreäksi. En tiedä enkä miksi, asetuksissa ei saanut sitä muutettua. Vaikka kuvanlaatu on mitä on, niin toivottavasti videopostaus on mukavaa vaihtelua tähän meikäläisen blogiin. Koska kuitenkin video päätti olla epämääräisen värinen, laitan alle kilosti selfieitä, joissa eilisen meikki näkyypi paremmin. Videoon:





Toivottavasti video oli mukavaa vaihtelua! Meillä alkaakin toiminnantäyteinen viikonloppu, sillä asuntohommia on järjestettävänä. Kaiken kukkuraksi onnistuttiin tulemaan kipeiksi! Tarkoitushan oli mennä Kuopioon moikkaamaan kavereita, mutta se reissu nyt harmiksi jää kokonaan, maybe next time. Mutta tuohon meikkipalettiin: Onko teillä kokemuksia Anastasia contour kitistä? Tykkäsittekö? Vai onko kyseinen paletti ostoslistalla vai etkö mistään hinnasta hankkisi sitä itsellesi? 

38 kommenttia:

  1. Herra isä millainen ääni sulla on! Todella kaunis! Mielellään sitä kuuntelisi enemmänkin. Mahtavaa vaihtelua videot, ei haittaisi yhtään vaikka jatkossakin tulisi. Hirmu kaunis meikki jälleen! Ihana tuo koru <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iiih ihana kommentti *_* <3 Kiitos!! :) Kiva et meikki on nätti ja mun ääni miellyttää, tuun tekee kyl lisääkin videoita, yritän saada fiksailtua tän valotuksen vaan kohdilleen :D

      Poista
  2. Hei mikä sattuma, ostin just vähän aikaa sitten itsekin elämäni ensimmäisen contour-paletin, mutta mä odottelen sitä vielä postissa tulevaksi (se kun tulee jostain ulkomailta :D ja ei oo ihan tää samainen kuitenkaan, mutta aika samanlainen). Ootinkin innolla että oisitko näyttänyt videolla, miten itse käytät palettia, kun en oo yhtään vakuuttunut vielä, osaanko tehdä sillä omallani mitään... mutta ei siinä sit ollutkaan :D No, joka tapauksessa hurjan kiva video, tee ihmeessä lisää! Ois huikeeta, jos edes joskus näyttäisit vähän meikkausta, vaikkei se oliskaan mikään opastustutoriaali, mutta joku semmonen "this is how I do it" :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uuu! Kiva sattuma kyl! Ja voi ei haha, meinasin kyllä tehdä meikkituton, mutta kun tuo kuvanlaatu on mitä on niin en tiedä olisiko kunnolla saanut selvää yksityiskohdista :/ Pitää tehdä meikkituto joskus, tai ainakin "ohjeistusvideo", jos nää kiinnostaa :)

      Poista
  3. Hauska aina kuulla bloggaajien ääntä videolla. Kuvien perusteella usein voi kuvitella ihan erilaiseksi :D Toi paletti kyllä kiinnosta myös, kun tosta sarjasta kuulee aina hyvää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo mua kans kiinnostaa videopostaukset ja kovasti! Kannattaa käydä hiplaamassa testereitä noista Anastasia-sarjan jutuista, saa Kicksistä ainakin :)

      Poista
  4. Kiva video! Tee jatkossakin siis! En ole käyttänyt oikeastaan mitään contourjuttuja muuta kun ihan aurinkopuuteria. Kun akne paranee, voisin kyllä alkaa testailemaan varjostamista ja korostamista. Nyt keskityn lähinnä peittämiseen..
    Oletko muuten ikinä tilannut meikkejä Ebaysta? Itse olen aina ollut hieman skeptinen asian suhteen, koska ikinä ei voi tietää, mitä ainesosia EU:n ulkopuolelta tulevat tuotteet sisältävät. Uskaltauduin kuitenkin tilaamaan Kiinasta yhden puuterin, joka osottautui oikein toimivaksi. Se on jonkinlainen meikkipuuteri, koska peittävyys on todella hyvä. Käytän sitä silmienkin alle, vaikka mulla on ihan todella tummat silmänaluset. Yhdessä postauksessa esittelemäsi valokynä ei soveltuisi mulle, koska mulla silmänaluset tummuuden lisäksi pussittaa. Se vain korostaisi ongelmaa.
    -kirsikka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oijoi voi kiitos miten ihanaa palautetta <3

      oon tilannut joitain juttuja eBaystä, ja tosiaan itsekin olen alkanut nykyään miettimään mitä uskaltaa käyttää. Niistä ihan överihalvoista olen just puutereita/luomivärejä/poskipunia tilaillut ihan ilman mitään pelkoa, mutta meikkivoiteita/huulimeikkejä en välttis uskaltaisi alkaa käyttämään :/ Kannattaa hei katsoa koreameikkien tarjonta, sieltä saa halvalla hyviä ja turvallisia meikkejä mm. Etude Houselta.

      Toi valokynä on siitä kätsy että siinä on tuo heijastava ominaisuus. Mullakin on pussillaan silmänaluset ja toi heijastaa valoa siinä määrin että luo efektin tasaisesta ihosta :) ;) Kannattaa käydä testaamassa sokoksella/stockmannilla!

      Poista
  5. Vitsit, onpas sulla nätti ääni!
    Mun on pitänyt ostaa toi contour kit, mutta enpä ole vieläkään saanut aikaiseksi. :-D Tosin ehkä mä ostan jonkun edullisemman, koska tuntuu hassulta pistää yli 60e johonkin meikkiin. Pitänee katsoa!
    Mutta video oli tosi mukavaa vaihtelua tänne blogiin, joten toivottavasti niitä tulis tulevaisuudessakin enemmän. (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävitkö katsomassa oliko Bangerheadilla vielä alet? :)
      Ja ihana, kiitos <3 Mä oon aina ollu vähän epävarma mun äänestä, siks näitä videopostauksiakaan ei pahemmin oo tullu :D Mut kiva jos tykkäätte, teen näitä lisää jatkossakin ^_^ <3

      Poista
    2. Kävin juu! Se on silti mulle liian kallis, haha. :D

      Poista
    3. Auts.. No joo tyyris on ku mikä! eBaystä saattas löytyä, siel vaa joutuu pelkää niit feikkejä :/

      Poista
  6. Kiva video :) Mulla on se Anastasian Cream Contour Kit ja oon kans tykänny siitä paljon! Ai nii ja muute, jos joku ei vaikka haluu netistä tilata tai jotain nii Kicksistähän noita saa myös :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iteki kävin Kicksistä kurkkaamas noita :) Mut Bangerheadilla tuli edukkaammaks kun oli ne alennukset :) Kävin sit tosiaa vaa hyödyntämässä testerit siel Kicksissä XD Ja kiitos, kiva et tykkäät videosta : ) <3

      Poista
  7. Itekin olen harkinnut ton Anastasian paletin ostamista, mutta taidan tyytyä halvempaan merkkiin jos vaan löydän jonkun jossa ei oo kauhean oranssit sävyt, kun oon samalla tapaa kalpea kun sinäkin ni en halua näyttää siltä et on jotku ruskeet läntit poskissa, se överi contour-lookki ku ei hotsita :D.
    Ei tosin oo selvinnyt, että onko tossa paletissa noi värit puuterimaisia vai voidemaisia?? :o

    Sit täytyy sanoa et sun meikkisi on tässä tosi siisti ja vaikka videolla sanot olevasi ihan käsi niin oot kyllä kehittynyt tosi paljon sillä saralla! Ite tosin ehkä en käyttäis noin näyttäviä ripsiä ilman circle lenseja, esim muutama ripsitupsu (heh) silmäkulmiin vois olla vähemmän raskas tai jotai, etenki ku muu meikki ja etenki huulipuna on tollanen aika pastellisävynen. Mut makuasia tietty!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin oisin ostanu jonkun halpiksen jos muut bloggaajat ei ois hehkutuksellaan ylipuhunut sekä jos olisin ei-oranssihtavaa palettia löytänyt. Mulla oli aurinkopuuteri jonka ostin Berliinistä euronkaupasta, mutta se on niin oranssi että ei näytä kyl hyvältä ollenkaan :( Toi oli tyyris, mut ihan oikeasti hurjan hyvä :) Unohtu tosiaa kokonaan mainita et ittellä on toi puuteripohjainen!! :)

      Voi kiitos kaunis <3 Ihanaa palautetta :) Joo mietin itsekin että jos laittais ne piilolinssit ni näyttäis kyl kivemmalta, mut mä säästelen noita mun kertapiilareita :) Pitäis kyllä tilailla nyt ihan viralliset vuosilinssit ni uskaltais aktiivisemmin käyttää. :)

      Poista
  8. Oi miten hyvä video! :) ja kivoja kuvia susta❤️ Oon itsekin miettinyt kyseisen paletin ostoa niin pitkään..

    http://eellamaaria.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ostaa kyl!!:) Ihan rahansa arvoinen paletti ^_^ Ja kiitos kaunis, ihanasti sanottu :)

      Poista
  9. Tosi söpö video! Ehdottomasti tee jatkossakin videopostauksii ♡.♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kiitos <3 Kiva kuulla, lisää siis tulossa <3

      Poista
  10. Kivan luontevasti ainakin puhuit kameralle :-) En oo ite kyl yhtään innostunu mistään contour-meiningeistä vaikka tykkäänkin muuten meikata :-D Mutta en tykkää muutenkaan käyttää paljon pohjameikkiä, sen verran vaan että nenän punoituksen saan piiloon. Mut onhan ne aika siistejä lopputuloksia mitä noilla varjostus/korostus-jutuilla saa aikaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) Mukavaa että puhuminen kameralle sujui :) Ja ihana juttu jos iho on siin kuosissa ettei pohjustusta tartte! Onhan se sit aina iholle parempikin kun ei tartte pakkelikerrosta :) Ja joo, kyl sitä aikamoisen upeita meikkejä pelkällä contourillakin saa, jos siis vaan osais. :D

      Poista
  11. Pakko kommentoida, että näytät kauniille noissa kuvissa ja videolla! Oot tosi luonteva myös tolla videolla, tee ihmeessä lisää. Meikkikin on tosi kiva, vaikken noin jykevistä ripsistä pidäkään. Meikki on kumminkin jotenkin tosi "raikkaan" näkönen ja sopii sulle hyvin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, aivan ihanasti sanottu, voi kiitos kiitos ^_^ Olen tosi otettu <3

      Poista
  12. Joo lisää videoita! Ainakin tässä oot ihan hämmentävän luonnollinen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :D Kivaa kuulla! No meikäpä väsäilee taas lähitulevaisuudessa videoita, kokeilen saada fiksattua värimaailmankin ei-vihreäksi :'D

      Poista
  13. Ehdottomasti vaan lisää videoita :) määki tahon tuon, mutten oo raaskinu sijoittaa nuin paljoa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuinka kivaa et videoita toivotaan lisää! Ei sitten ollutkaan ihan täysi floppi! :) Joo onhan se tyyris, mut suosittelen silti, ei tule harmistusta ja pettymystä. Ovat nyt bangerheadilla alennuksessa!

      Poista
    2. Ei ollut !:) Videoit on aina huippua katsottavaa! :) Oi kiva kuulla, pitää harkita jos synttärilahjaksi pistäs tulemaan :) Loppukuusta tulee lisää vuosia :D

      Poista
    3. Uu pitää muistaa tulla onnittelemaan!! :) Kannattaa tilata toi tosiaan, et tuu katumaan <3

      Poista
  14. Tosi kivan näköinen meikki! :) Hyvin onnistunut :) Ja muutenki video oli myös kiva <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana, kiitos kiitos <3 <3 Ja kiva juttu et video oli myös hyvä :)

      Poista
  15. Aiwan ihanan hempeät sivut sulla! Ja ehdottomasti sun kannattaa tehdä videoita lisää, olit niin luonteva puhumaan <3 Sain myös itse inspiraation videoiden tekoon, joten kiitos ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iih voi kiitos <3 Uutta videoo on tulossa lähitulevaisuudessa ^_^ Ja aivan mahtavaa, parasta palautetta on kuulla et on inspiroinut jotakuta! :)

      Poista
  16. Voi että miten ihana meikki! :)

    VastaaPoista
  17. Hyvä video, tee ihmeessä enemmänkin! Yksi korjausehdotus ainoastaan: yritä katsoa kameraa "silmiin" useammin, pälyilevä ja ylöspäin vilkuileva katse tuntui hieman ahdistavalta :D vähän niinkuin juttelisi ihmisen kanssa joka ei katso silmiin. Muuten tosi jees!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kiitos vinkistä! :D vähän mua kuumottelikin kun en tiennyt katsoako kameraan vai ei, en halunnut luoda sellaista psykoottista tuijotusta :'D Mut kiva et video oli hyvä, teen kyl lisääkin ja ens kerralla kameraan katsoen! ^_^<3 <3

      Poista