sunnuntai 7. helmikuuta 2016

And I'm also black and white☆

Vähän vastapainoa edelliseen asukuvapostaukseen jossa niin kehuin kuinka tykkään käyttää värejä pukeutumisessani. Tykkään myös sillointällöin vetää neutraaliakin neutraalimmat vaatteet päälle, kuten nyt viime perjantainakin, kun treffasin Patrician kanssa asukuvien ja teen parissa. 
Blouse: H&M (2ndhand), leggings: BikBok, bag: Louis Vuitton, necklace: Cubus, shoes: Michael Kors, foxtail: Glitter
Taisivat olla muuten elämäni pikaisimmat asukuvat, ja olen onnellinen että edes näin moni onnistui. Ulkona oli ihan törkeän kylmä ja juuri kun päästiin kehumasta kuinka ei edes tuule, alkoi kauhea puhuri. Tuo sifonkinen paita ei juurikaan lämmittänyt käsiä saatika koko yläkroppaa, ja sormet olivatkin ihan semisiniset kuvaussession jälkeen kummallakin. Siksi olikin paikallaan mennä teekupposelle. 
Koska kumpikin meistä oli aikamoisessa syväjäässä, ei lähdetty keskustaan etsimään istuskelupaikkaa, vaan parkkeerasimme itsemme Cafe Engeliin joka oli aivan lähellä. Ei kyllä mennä toiste, sillä paikka oli todella kallis ja tee ei ollut kyllä mitenkään erityisen hyvääkään. Lisäksi paikassa oli todella kova meteli ja hankilökuntakin jotenkin tosi tylyä. Noh, saatiinpahan itsemme lämpimäksi ja vaihdettua kuulumisia ja bloggausvinkkejä. Pahoitteluni tästä että bloggaustahti on venähtänyt, olen ollut vain todella kiireinen viimeaikoina väsymyksen lisäksi. Koulujutut kasaantuu ja viimeisimmät onkin olleet vähän juostenkustuja palautuksia, joten pahoittelut opettajille siitä. Toivon vaan että tahti jotensakin helpottaisi, ja saataisiin muutto finaaliin. Toivottavasti piakkoin pääsen palaamaan samaan aktiiviseen tahtiin jota olen pyrkinyt ylläpitämään!

44 kommenttia:

  1. Vähän hyvin sopii sulle toi asu, noi housut varsinkin, ja korot, vau!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo voi kiitos <3 Noi leggingsit on kyllä mun lempparit! :) <3

      Poista
  2. Oi ihana asu taas kerran ♥ Tuuli on kyllä ärsyttävä kuvaushetkillä :/ Ja kuulostaa tosi mukavalle tuollainen asukuvailu ja teehetki ystävän kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, tuuli on inhottavaa kun se laittaa hiukset ihan sekasin ja viima palelee :D Mutta kiitos paljon, kivaa et tykkäät asusta <3 Oli kyl kivaa käydä teellä ja juttelemassa pitkästä aikaa :)

      Poista
  3. Onpa ihana asu! Simppeli, mutta kuitenkin sopivasti yksityiskohtia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihana juttu että ajattelet tollain :) Kivaa et yksityiskohtia löytyy sopivasti <3

      Poista
  4. Kaunista! Sievä olet.
    Meteli ja henkilökunnan käytös vaikuttaa kyllä paljon paikan valintaan.Ehkä siellä oli työntekijöillä niin kiire, etteivät sen takia jaksaneet kunnolla?
    Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten suloisesti sanottu, kiitos <3
      Niin varmasti olikin, lounasaikaan kun paikalle satuttiin. Viimeksi kyl oli ihan ystävällinen porukka mutta se ei sitten kuitenkaan kalliita hintoja poistanut... Asiakaspalvelualalla itekin työskentelevänä yritän pitää edes hymyn naamalla vaikka olisi kuinka kiireistä!
      Ja aivan ihanaa sunnuntaita sinullekin <3

      Poista
  5. Tää on tosi kiva asu:)!! Vitsi kun tuo laukkukin on kaunis, tekisi mieli ostaa jonain päivänä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih ihana kuulla, kiitos <3 Toi laukku on supersöpö, haluisin saman myös ruskeana! :D SUosittelen kyl hankkimaan :)

      Poista
  6. vautsi! Ihana asu! Vaikka olen tälläinen eräjorman ja j-muoti tyylin risteytys tuli tuostakin asusta jotenkin inspiroitunut olo. En tiedä millä tapaa tai miten tuli vain sellanen tuossa on sitä jotain. Olen niin rakastunut tuohon foxtailiin! Pakko sellainen itsellenikin kotiuttaa!
    Harmi ettei paikan hinta-laatusuhde toiminut kunnolla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ooooo aina sulta tulee näin ihania kommentteja, kiitoskiitoskiitos <3 ^_^ Näit sun kommentteja on niin kiva lukea :) Foxtailit on niin ihania ja kunnon nostalgisia :D Käy ihmeesk urkkimassa Glitteristä vieläkö löytyy, ja onneksi on sitten aina olemassa eBay! :)

      Poista
  7. Vitsit miten ihana asu ja mun mielestä on kyllä onnistuneet kuvat, vaikka te ne nopeasti nappasittekin :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi helpotus kuulla ettei kiire näy kuvista! Ei vaan tarjennut olla poseeraamassa tuossa pakkasessa ja tuulessa >-< Ja kiitos kiitos, kiva et asu on mielestäsi söpö <3

      Poista
  8. Tosi kaunis asu! Ei kyllä kuvista huomaa, että on kiireellä otetut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten mahtava juttu ettei kiireessä räpsiminen erotu kuvista! Ja kiitos, ihana kuulla et asu miellytti <3

      Poista
  9. ihania kuvia <3
    mutta woah, mikä "venähtänyt bloggaustahti"? itse taas aina ihmettelen, että miten ehditkään kirjottaa näin usein uusia postauksia :'D propsit siitä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana, kiitos <3

      Haha no joo, nyt ollut pari päivää hiljaista, kun yritän pitää tahtia yllä kerran päivässä, tai viitenä päivänä viikossa :D Voi kiitos ja kiva kuulla et postauksia tulee sopivassa tahdissa :) <3

      Poista
  10. Nättejä kuvia sinusta <3! Toi LV pikkulaukku on kyllä niin ihana! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kaunis<3 Toi LVn laukku on täydellinen ja oli kyl hyvä ostos :))

      Poista
  11. Ihanasti sopii noi koru ja paita yhteen! ♡ :)

    ♡ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

    VastaaPoista
  12. Voi jösses miten ihana ja söpö blogi sulla on! Ja sä olet niin nätti nainen! <3 Toi asu on tosi ihana, mä oon pitkään haaveillu tommosista housuista/leggareista mutten ole uskaltanut kokeilla :D ja tuo laukku on aivan ihana! Täällä Kajaanin leveysasteilla sataa vettä, nouh :( rupes tekemään hirveesti mieli teetä kun katselin teidän kahvilakuvia, pakko lähtee keittiön suuntaan keittämään kupponen :D

    http://bottleoflove.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, täälläkin tulee nyt vettä ihan kiitettävästi :( Ei oo enää nättiä lumimaisemaa vaan loskaa, nyyh! Ja voi miten ihana kuulla et tykkäilet mun blogista, tuli nii hyvä mieli <3 Ja tee on parasta! <3 :)

      Poista
  13. Asu on muuten tosi mukavan klassinen mut pikkusen pistää silmään noi sun sukat :D. Ulkona on kyllä aika kylmä että voisi mennä nilkat paljaana, mutta arvelisin että kokomustat sukat näyttäisi paremmalta noiden matalien kenkien ja mustien housujen kanssa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha varmasti on näin :D Juttu vaan on niin että mustat sukat on sellainen vaatekappale joka häviää aina samantien ekan käytön jälkeen (lue: Poikaystävä pöllii ne jonka jälkeen ne venyy käyttökelvottomiksi itsellä). On joo totta, mutta noi tummanharmaat oli paras vaihtoehto tähän hätään, ja nilkat paljaana en ois voinu kuvitellakaan olevani, sen verran kauhea oli viima :D

      Poista
  14. Pesetkö ikinä tukkaasi....?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihmisten hiuksissa on eroja. Se mikä saattaa sulla näyttää vähän pesemättömälle ei toisella ole niin. Paremmalta Sagan hiukset näyttää tässä kuin vähän aiemmin.

      Poista
    2. Ano2: Äläpä muuta virka! Mun hiukset on kyllä pestyt, mutta ulkona oli niin tuulista että viima ehti puhaltaa mun hiukset ihan sekaisin. Eli onko hiukseni hurjan laitetun näköiset: Ei. Onko hiukseni likaiset: Ei.
      Kiva juttu että mun hiukset näyttää paremmalta kuin joskus aikaisemmin on näyttänyt :)

      Poista
  15. Ihana asu, pieni laukku kateus iski kun katseli muutamaa viimeistä postausta :D♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha voi kiitos ja aww, ehkä sun pitää mennä laukkuostoksille ;) Ite on kyl liikaa tullu himoittua JA shopattua laukkuja viimeaikoina :D

      Poista
  16. Wau mikä look ja upee nainen siellä!♡ Sulla on kyllä niin monipuolinen tyyli!☆

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iiiik aivan ihanasti sanottu, voi että! :D Kiitos kovasti! :)

      Poista
  17. ihania kuvia !! :) super kiva tuo laukku, oih!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voiii kiitos, ihana kuulla et tykkäilet! Toi Eva clutch oli kyl rahanarvoinen ostos, ei oo kaduttanu hetkeäkään :)

      Poista
  18. Ihana asu! :) Mustavalkoinen tyyli sopii sulle hyvin <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, kiva kuulla et se sopii mulle hyvin :) Vois kyl alkaa kasaamaan enemmän myös tuollaista neutraalimman väristä vaatekaappia :)

      Poista