keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Cup of hot chocolate with friend☆

Poikaystäväni kommentoi minulle tässä tämän postauksen kuvia muokkaillessa että mikäs minulle on tullut kun olen ruvennut ravaamaan Starbucksissa vaikken kyseisestä mestasta tykkääkään. Noh, rakas mieheni, eipä kaksi kertaa ole nyt ravaamista, pikkusiskoni halusi käydä ja olin sopinut Terhin kanssa jo ajat sitten että pitääpä käydä korkkaamassa tämäkin mesta. Olen kieltämättä vähän isoja kerjuja vastaan, ja tuen mieluummin pienyrityksiä tällaisissa asioissa kuin ravintolat ja kahvilat. Mutta eipä ainakaan pikkusiskoni kanssa kahvilla käydessä latte ollut pahaa niin why not, en tosiaan ala maksamaan alkoholittomista juomistani vitosta ja enempää. Nyt anyways olikin sopivasti sitten tällaiset aamutreffit, koska kummallakin alkoi työvuoro puolenpäivän jälkeen ja päästiin menemään istuskelemaan, kun pahin ruuhka ei ollut alkanut. Suunnattiin heti aluksi napsimaan asukuvia Espalle, ja siitä sitten kaakao ja lattekupposten ääreen. 



 Dress: MA*RS, cardigan: Liz Lisa, bag: Victorias Secret, shoes: Spartoo (gifted)

Mitäs tykkäätte uudesta laukustani? Minulta puuttui musta tilava laukku, ja pähkäilin mistähän sellaisen hankkisin. Vaihtoehtoina oli Rebecca Minkofin se peruslaukku, Marc by Marc Jacobsin eräs veska, jokin Michael Korsin laukuista tai tämä. Tulin siihen tulokseen etten viitsi nyt sijoittaa Rebecca Minkofiin tai Marc by Marc Jacobsiin jotka olivat kalleimmat, ja samaten pienimmät laukut. Michael Korsilta minulla taas jo on laukku, joten laajensin skaalaani Victorias Secretin kauniiseen kukkakuvioiseen veskaan. Tämä ei ollut edes kallis, ja koko oli aivan täydellinen. Miinusta tässä on se että tässä ei ole vetoketjua, ja vaikka taskuvarkaudet ovatkin Suomessa semiharvinaisia, en silti tunne varsinkaan ruuhka-aikaan oloani kauhean mukavaksi laukun kanssa joka häröttää osittain auki. Kuosi kuitenkin oli niin söpö ja kuten mainittua koko täydellinen, ja se sopi vaatekaappini sisältöön aivan mahtavasti joten mukaan se lähtikin, vielä senkin ryydittämänä että oli vaihtoehdoista edullisin. Voi että, nyt kun näitä asukuvia katsoo, niin olisinpa laittanut korkokengät jalkaan, vähän kumisaapas-efekti tulee nyt noista saappaista, vaikka nekin aivan ihanat ja sievät ovatkin. 
Behind the scenes. Voi takkia. Se on aina kun ottaa asukuvia ulkona niin vuorotellen kuoriudutaan ja sitten joutuu takki ja laukkuparat pyörimään loskassa. Onneksi nyt oli sen verran pakkasta, ettei omaisuus kastunut :'D 


Päätin turvautua tällä reissulla kaakaoon, tuohon megagigakaloripommiin, mutta oli se varma valinta ja ihan oikeasti superherkullinen! Parasta kaakaota varmaan mitä olen missään ikinäkoskaan maistanut, Fazerin kahvilassakin kaakao maksoi saman verran ja oli tosi mautonta litkua. Terhi tilasi itselleensä sen karamellilaten, ja kuulemma ihan ok kokemus, muttei tajunnanräjäyttävä. 

Ja hei, pakko antaa vielä kokonainen kappale teille ihanille rakkaille lukijoille siellä. Eilisen postauksen alle tuli niin paljon aitoa ja ihanaa ja kaunista kommenttia mulle että ihan itku silmässä niitä siinä luin ja niihin vastailin; Olen tosi otettu, ootte aivan ihania kaikki siellä <3 Minulla on ollut tässä todella vaikeaa aikaa; Muuttokuviot, koulu, työkuviot ja sitten myönnettäköön; Minulla on tullut masennusta takaisin ja olen voinut todella huonosti. Parempaan päin ollaan menossa, se on hyvä, ja eilinen jotenkin herkisti minut, oli niin ihana huomata että minun blogiani lukee ihmiset jotka oikeasti tykkäävät lukea tätä, ja että teitä ihania on paljon enemmän kuin niitä vähemmän ihania jotka tykkäävät aiheuttaa pahaa mieltä kommentoimalla ilkeyksiä. Että pointti siis, iso kiitos teille kaikille, annatte minulle ihan mahdottoman paljon voimaa ja intoa! Kiitos <3

35 kommenttia:

  1. Upea laukku, kukkakuvio on täydellinen <3

    VastaaPoista
  2. Kiva laukku! toi kun sanoit, että se härsöttää auki, niin eikös ne Korsinkin laukut aina oo sellasia. Mitä mä oon ystävilläni nähnyt, niin eihän niissä ole kuin joku magneettineppari siinä keskellä ja päistä mahtuu parikin kättä sisälle tonkimaan tavaroita. :D Että olkaa tarkkana siellä Stokkan liukuportaissa, oon kuullut että siellä lähtee lompakot liikkeelle nopeammin kuin arvaakaan...
    Mutta mutta. Laukku on kyllä ihana! Musta toi sopii sun tyyliin paljon paremmin kuin vähän hillitymmät laukut ja sit tolla saa hyvin piristettyä yksivärisempää asua. Nappivalinta siis! Victoria ei kyllä laukkumerkkinä ole tullut tutuksi, en tunne ketään kenellä olisi heiltä ostettua laukkua. :O Pitää varmaan katsoa mitä niillä on tarjolla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa et säkin tykkäät ^_^ Joo moni MKn laukuista on sellaisia, mut mun laukussa on vetskari! :D Se on yleensä se kriteeri mulla, sillä mä esimerkiksi ton Neverfullin hankkimista mietin kun siinäkään vetoketjua. Onneksi en ole Stockmannin vakioasiakas, pysyn mieluummin sieltä sitten poissa jos siellä kerta lompsat lähtee kävelemään :o Kiva kuulla, pitää tosiaan olla tarkkana!
      Ja laukku on tosiaan hurjan söpö, aattelinkin että perusmusta voi näyttää vähän... mustalta! Ja VSn laukuista mullakaan ei ole mitään kokemusta, mutta tällein äkkiseltään hyvältä vaikuttaa laadullisestikin ja kun ei ollut edes hinnalla pilattu niin why not :)

      Poista
  3. Onpa ihania kuvia:) Toi laukku on kivan erikoinen!

    Mäkin yleensä välttelen ketjuravintoloita, koska on kiva kokeilla ja tukea uusia, pieniä paikkoja. Joka tapauksessa kiitos, että muistutit Starbucksin olemassaolosta :D Jotenkin oon vaan aina skipannu sen lähiaikoina ja viimekertaisesta kupposesta taitaakin olla jotain viisi vuotta. Ehkä joku päivä menen tilaamaan superherkullisen laten!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, ihana et tykkäät kuvista ja laukusta! :)
      Ja Starbucks kieltämättä on ihan hyvä paikka, vaikka hinnoissa onkin ilmaa ja brändilisää :'D Kyllä siellä aina sillointällöin harvoin voi käydä. :)

      Poista
  4. On kyllä tosi ihana laukku! :)

    VastaaPoista
  5. Ihana toi kukkamekko <3! Sopii sulle hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww voi kiitos! :) Se kyl on tosi kiva, tykkään! :)

      Poista
  6. Ihana laukku, ja kauniita kuvia! <3
    Inhottavaa kuulla, että oot voinut huonosti. D: Onneksi vointi on jo menossa parempaan suuntaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihanainen <3 Ja joo, on täs vähän menny alamäkeen, mutta tosiaan toivon mukaan tää tästä kohenee :)

      Poista
  7. Oiiii liian nätti laukku. Minullakaan ei ole oikein isoja laukkuja. Olen sellainen Täti Moonika kangaskassi armeijan kanssa iltapäivästä, kun tavaraa on kertynyt.

    Minulla on yksi laukku johon ostin verhojen kiinnitykseen tarkoitettua tarranauhaa Eurokankaasta (ei tosin aavistustakaan mihin sillä niitä verhoja on tarkoitus kiinnittää XD). Saa ainakin mustaa ja valkoista. Siinä on aika tujakka liimapinta jolla kiinnitin tarran laukkuun ja toki jos epäilyttää niin vaikka pikaliimaa lisäksi. Pitää vaan puhdistaa tarran kohta laukusta ettei ole rasvaa tms. Pysyy tosi hyvin.

    Mä olen ihan koukussa sun blogiin. Käy aina piristeestä kun oot postannut. Sulla on miellyttävä tyyli kirjoittaa ja kuvat on aina niin laadukkaita ja asut niin upeita kokonaisuuksia. Lisäksi noi vakavemmatkin aiheet on sun kirjotustyylin ansiosta aina mielenkiintoisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mullakin lähinnä pikkulaukkuja, kun en vaan oo saanu ostettua isoja versioita :D Kangaskassien kanssa minäkin hiimuilen 90% ajasta, mut sit kun pitäis näyttää järkevältä niin on se hyvä kun on ihan ns. oikeita laukkuja :)
      Ja et tiedäkään miten iloiseksi tää kommentti mut sai <3 Oot aivan ihana!! <3 Puss :*

      Poista
  8. Ihana asu! Taas olet niin tyylikkäänä. Laukun kuosi on ihana. Joskus pitäisi itsekkin käydä kyseisessä puljussa kahvilla saisin senkin aukon sivistyksessä täytettyä.
    Sun kuvia katsellessa tulee aina inspiroitunut olo. Jos ei ole jaksanut hetkeen panostaa iskee heti tahto panostaa vaatteisiin ja laittautua! Kaakoa näytti hirmu hyvältä kuten sinäkin kuvissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iih voi että kiitos kiitos jälleen! MEijän täytyy joku kerta käväistä tuolla kahvilla :* Kallista on mutta ihan hyvää :)

      Poista
    2. Pitää ehdottomasti käydä yhdessä!

      Poista
  9. Tosi kiva tuo uusi laukku ♥ Katsoin eka, että näyttää tosi paljon Korsilta muotonsa ja roikkuvan ympyrämallisen logonsa kanssa :D Ja voi takki parkaa, kun joutuu maassa makaamaan :/ Asukuvia ottaessa mä yleensä heitän kaulahuivin kuvaajan kaulaan ja takin sen kainaloon :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi moni veska on aika samaa kaavaa, tuon mallinen ja joku roikkuva metalipylpyrä jossa logo :D Kuka lienee ensimmäisenä keksinyt tuon mallin, never know. Mutta tosi kätsy tää on nimenomaan mallinsa ja kokonsa puolesta. Joo niin mäkin yleensä, nyt vaan kuvaajallakin oli tavaraa omasta takaa niin paljon etten kehdannut mun takkia siihen pinon päälimmäiseksi nakata :D

      Poista
  10. Ihana laukku ja herkullisen näköiset juomat. En ole kokeillut Starbucksia (koska täällä ei ole mitään), mutta tilaisuuden tullen voisi testatakin. Kermapersekahvit ja -kaakaot kelpaavat, nomnom.

    Pakko myös sanoa, että itsekin kun otatan asukuvia, niin takki lojuu milloin missäkin :D Yleensä yritän lykätä sen lumihankeen "kuivalle" mutta joskus on kyllä tosiaan kurainen jälkikäteen. Kevätsohjoja odotellessa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo voi ei kevät ja sohjot, asukuvaaminen vaikeutuu ihan miljoonakertaisesti!! Joo noi sokeriöverikahvit ja kaakaot on kyl hyviä :D

      Poista
  11. Upea asu ja tuo laukku on aivan ihana! <3 Laukku ja mekko sopii hyvin yhtee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ^_^<3 Toi laukku olikin se mielessä ostettu et se passaa aika moneen :)

      Poista
  12. Ihana toi laukku!

    elamanikuvina.blogspot.fi

    VastaaPoista
  13. wouu miten ihana toi laukku *_* ihan sun näkönen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 <3 :)) Toi on kyl tosi ihana, tykkään!

      Poista
  14. Ihana asu ja kiva postaus muutenkin! :) Kepeästi kirjoitettu. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan ihana juttu kuulla et aattelet noin! :) <3 Kiitos!

      Poista
  15. Söötti veska! En vaan keksi mitä noi kukat vois olla, tuli vähän magnolia-puun kukat mieleen mutta ei noi kyllä ihan niitäkään ole. Enivei, söötti veska ja asukin :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ^_^ Kuule, ihan samaa mietin ite :D Jotenkin aluksi mielsin ne orkideoiksi mutta eihän noi nyt oo orkideaa nähnykään! Sit tulikin magnolia mieleen, jotain siitä inspaantuneita kai ne on :D Mut kivaa et tykkäät, kiitu ^_^ <3

      Poista