perjantai 26. helmikuuta 2016

Girls night out☆

Oli kyllä niin hauska keskiviikko ettei pikkulauantai ole aiemmin ollutkaan. Päätettiin lähteä Patrician kanssa ulos, kun kummallakin on ollut vaan elämä niin täynnä kiirettä ja omaan itseensä ei ole ehtinyt yksinkertaisesti panostaa ollenkaan. Mentiin hänen luokseen asukuvailuiden kautta, ja sitten ulos istumaan. Kuten varmaan huomasitte, blogini ulkoasussa on tapahtunut muutoksia, ja siitä iso kiitos Patricialle joka auttoi minua laittamaan näitä. Ensin asukuviin!

 Dress: Delyle noir, bag: Victoria's Secret, shoes: Michael Kors, cardigan: H&M



Sellainen oli siis keskiviikko, oli hurjan kivaa kuten jo mainittua ja kyllä lähdetään pian uusiksi. Nyt minulla on taas perinteisen hässäkkäviikonloppu, olen tänään, huomenna ja ylihuomenna töissä, ja koulujuttuja tehdessä menee aika silloin kun ei ole duunia painettavana. Tänään käyn ottamassa kuvat muutamaan yhteistyöpostaukseen, ja lähdetään katsomaan uusi Äkkilähtö-leffa! Tulenkin tänne sitten raportoimaan oliko elokuva mistään kotoisin. 

23 kommenttia:

  1. Odotan jo innolla millainen elokuva kyseessä! Hauskaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ^_^ Mä kyl infoon sit millainen on, kiinnostaa kyl kovasti nähdä se :)

      Poista
  2. näytät kolmannessa kuvassa mieheltä :D

    VastaaPoista
  3. Rentoa viikonloppua kiireistä huolimatta ♥ Tykkään tuosta sun mekosta,ihanan tyttömäinen, mutta samalla aikuismainenkin, kiva kombo!Ja nuo sukkikset,pure love ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 <3 Tää mekko on kyl tosi kiva, vähän ehket mietin onko se hassun mallinen, kun tuo "hame" alkaa tuollein lantion kohdalta jolloin se luo efektin törkeän pitkästä selästä ja pömppiksestä 8'D Mut kiva kuulla jos näyttää hyvältä ja nää sukkikset on kyl superkivat, tosi monikäyttöiset :)

      Poista
  4. Ton mekon väri on jotenkin ihanan keväinen!♥ Muutenkin tulee kevät mieleen tosta asusta, tosi kiva!♥

    VastaaPoista
  5. Ihana mekko! Pinkki on voittajan valinta. Kaunita molemmat <3 Ystävien kanssa on mahtava viettää aikaa ja nautiskella samalla jotain luksusta. Tai sitten vain istua iltaa ja juoruta. Jälleen asusi on tyrmäävän upea kuten sinä myös! Etenkin mekon väri.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo todellakin, ajanvietto ystävien kanssa on ihan parasta!! Kiitos kaunis <3 ^_^

      Poista
  6. Sä oot vaan niin suloinen ja ihana kuva teistä kaunottarista<3 Tuollainen pikkulauantai keskellä viikkoa kyllä piristää kummasti ja taas jaksaa arkea :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana, kiitos 😊😍 <3 joo todellakin, taas voimaa jatkaa puurtamista ^_^

      Poista
  7. Ihana tuo mekko näissä kuvissa ♥ Ja juuri ihanan kuuloinen pikkulauantai ollut teillä :) Itsellä olisi kanssa tarkoitus nähdä tuo Äkkilähtö-leffa jossain vaiheessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kiitos ^_^ <3 Ja leffa oli ihan ok, ei kyllä säväyttänyt hirveästi saatika ollut niin hvä kuin oletin sen olevan :/

      Poista
  8. Onks noi kuvat kenties otettu siellä ylioppilaiden terveyskeskuksen luona? Näyttää tutulta paikalta. Ja kiva mekko! Jotenki kuvittelin edellisistä kuvista et se ois ollu pidempi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha en kyllä yhtään tiedä, Töölössä käytiin noi kuvat napsimassa :D Ja kiitos ^_^ Musta toi on ihan kivanpituinen, ei liian pitkä muttei lyhytkään :)

      Poista
  9. Nätti asu! Ite tykkään erityisesti noista sukkahousuista, sekä kengistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ^_^ Noi kengät on kyl ihan parhautta!! :)

      Poista
  10. Saako udella mitä opiskelet/käyt töissä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Opiskelen sosionomiksi, ja teen töitä kaupassa freelancermalleilun lisäksi :)

      Poista
  11. Oi miten ihana mekko sulla onkaan, oot niin nättinä taas <3 Pikkulauantait on parhaita!

    VastaaPoista