keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Some cute shoppings☆

#hups voisi kuvata parhaiten tätä. Mutta en kadu, sillä sain kaiken todella edukkaasti ja osa näistä oli ihan tarpeellisia asioita. Eli siis, tulimme reissusta takaisin Budapestin kautta, joka on hyvin edullinen kaupunki. Kukkaroni onneksi oli sunnuntaipäivä, joten kaupat olivat kiinni, mutta lentokentällä mestat palvelivat mainiosti sunnuntaista huolimatta. Ei me vietetty kaupoissa juurikaan aikaa, mutta tiesin mitä halusin katsoa, ja jokaisen niistä halutuista asioista sitten keräsinkin ostoskoriin. Ja nyt, ostospostausta edessä ja esittelen nämä neljä pikku juttua jotka kotiutin reissulla. Nyt onkin eilisen tiukkistekstin jälkeen kivaa taas palata rennompiin aiheisiin! 

YSL yllätti tämän meikkiskeptikon niin totaalisesti huulipunillaan, joten nyt piti laajentaa sitten omaa meikkipussia näillä kahdella uudella tuttavuudella, nimittäin Volupete sheer candy huulikiillolla sävyssä 4 sekä Touche eclat valokynällä. 

Minulla on ollut ongelmaa saada huulipuna näyttämään siistiltä ja huolitellulta näin kuivien huulien aikaan, ja olenkin siirtynyt huulikiiltoihin. Taka-ajatuksena tätä ostaessa oli nimenomaan se, että tämä ei leviä kuivilta huulilta yhtä helposti kuin huulipunat, eikä myöskään kuivata. Kuitenkin monista huulikiilloista ei jää värin häivähdystäkään tai ne tahmaa, ja tässä taas ei ole sitä ongelmaa; Väriä tulee ja tahmaisuudesta ei tietoakaan. Liian hyväähän tämäkään ei ole, vaan kyllä tämäkin jokaiseen teemukin reunaan ja niin edelleen jää, joten lisäämässä pitää olla vähän väliä. Suosittelen kuitenkin kovasti!

Se mitä omista kuvistani photaroin joskus pois on silmänaluset. Ja olenkin toivonut että olisi joku real life photoshop, jolla saisin hävitettyä nämä hirvitykset silmieni alta, kun siihen ei tehoa meikkivoide ja peitevoiteet eikä hyvä tahtokaan. Mimi kuitenkin joskus kommentoi johonkin postaukseeni, että tämä YSLn valokynä olisi suorastaan taivaiden lahja kaikille tummat silmänaluset omaaville. Ja testerit vakuuttivat minut joten nyt sitten katsotaan onko tämä hintansa väärti. Stockmannin myyjäkin kyllä ylisti aivan loputtomiin valokynän tehoa, ja kuulemma tässä on jokin heijastava vaikutus, jolla myös kuopallaan olevat silmänaluseni saataisiin häivytettyä. No luoja tietää pitääkö se paikkaansa ja kohta minäkin, kun pääsen pian testailemaan tämän tehoa!
Victoria's Secret oli superhalpa Budapestin kentällä, eikä ne perinteiset bodymistitkään ja rasvat kustantaneet kuin kymmenen euroa, eli halvemmat kuin laivallakaan. Kuitenkin, en kokenut että niitä olisin nyt tarvinnut. Sen sijaan shoppailin itselleni yhdet söpöt pikkarit joita olin hypistellyt jo Helsingin liikkeessä. Mustapinkki on minun heikkous, ei voi mitään. Tiedän kyllä ettei Victorias Secretin alusvaatteet ole sitä parasta mahdollista laatua, mutta kun hinta oli kohdillaan niin kyllä sitä sitten sen kerran sijoitti söpöihin alusvaatteisiin, kun yleensä menen linjalla halvin on parasta. 
Pääostos Victoria's Secretiltä oli kuitenkin tämä aivan ihana passikotelo! Olen tuhonnut jo yhden ja puolikkaan passia kun olen vaan onnistunut kämmimään sen kanssa, ja meillä on poikaystävän kanssa mennyt muutamaan otteeseen jo passit sekaisinkin. Välttääksemme tämän päätin että hankinpa kotelon passilleni. Varsinkin kun ensi kesänä vaihdan passin anyways taas uuteen kun sukunimi muuttuu. Passikin sen verran arvokas kapistus ettei sitä jokakerta viitsisi rutistella ensimmäisten käyttökuukausien aikana. Helsingin Victoria's Secretillä katselin koteloita, mutta niitä ei ollut suloisissa väreissä. Koska kaiken ei sentään tarvitse olla vaaleanpunaista, valitsin valkoisen kotelon, vaikka valkoinen väri minulla onkin aika hazardi valinta. 

Tässäpä nämä ostokset. Mainitsinkin edellisessä postauksessa että Budapestistä lähti mukaan myös pinkki matkalaukku, sillä minulla ei ole sellaista kunnollista pientä käsimatkatavaroissa menevää matkalaukkua ollenkaan. Wienin puolelta (Tai jos pilkkua viilataan niin Badenista) ostinkin kilotolkulla sukkahousuja, sillä ne olivat ihanan halpoja ja olen onnistunut tuhoamaan kaikki ihonväriset ja valkoiset sukkahousuni käyttökelvottomiksi. Tuskin nuokaan mitään laatutavaraa ovat mutta kun eurolla sai niin ei hirmuisesti haittaakaan vaikka vain muutaman käytön kestäisivät, sillä ei ne kalliimmatkaan mitään kestotavaraa ole. Mitäs tykkäsitte? Oliko suosikkeja? : ) 

34 kommenttia:

  1. Apua! En kestä miten ihania ostoksia, voisin kotiuttaa nuo kaikki samointein ;) Mustapinkki on heikkous täälläkin! Huulikiilto kuitenkin suosikki näistä kaikista, harvinaisen ihana väri :) Tota voisin käyttää itekkin, ainakin kuvien perusteella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on tosi ihanuuksia kaikki, oon nii tyytyväinen ostoksiin *_* Mustapinkki on kyl ihan paras väriyhdistelmä, tykkään! :) Huulikiilto on sävyä 4 tosiaan, et jos kiinnostaa käydä jossain testimässä ^_^

      Poista
  2. Oi ihania juttuja <3 Itsellä etsinnässä kanssa jokin söpö passikotelo, mutta sitä oikeaa ei ole vielä tepastellut vastaan :) Ja toivottavasti teet postausta tarkemmin tuosta valokynästä testattuasi paremmin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Passikoteloita on nyt kyl ruvennu tulee myyntiin enemmänki! Ootko kattonu eBaystä? :) Siel on varmasti valikoimaa paljon ja edullisesti! :) Ihana kuulla et tykkäät <3

      Poista
  3. tuo valokynä on kyllä aivan mahtava eikä tunnu iholla "pakkelilta". Itse huomasin vain sellaisen ikävän seikan, että varsinkin salamavalolla otetuissa valokuvissa silmäpussit loistaa tuon vaikutuksesta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Auts! XD No mulle se stockan myyjä tosiaan selitti et siin on joku heijastava vaikutus :D Onneksi musta ei salamalla kuvia oteta tai varsinkaan julkaista, oli meikkiä tai ei :D Mut toi on tosi positiivinen ylläri nyt ollu :)

      Poista
  4. Täysin postaukseen liittymätön juttu, mut ajattelin sua http://monnatreenaa.fitfashion.fi/2016/02/02/oman-kynnen-vahvistus/ kun hajoilit kerran että kynsilakat menee aina omilla kynsillä pilalle... Noi kun on vegaaneille sopivat, niin kannattaa harkita häitä varten! :)

    Mä en oo koskaan ymmärtänyt passikoteloita, kyllähän noita on alkanut näkyä ihmisillä, mutta musta vähän tommoinen ihana turhake :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uu hei kiitos paljon :) Kyl nää mun kynnet aika kuisevat on.. :D

      Ja mä nyt sen hankin kun oon ekstrataipuvainen sätöstämään omia tavaroitani aina pilalle, ja passi kun on sellainen asiakirja jota ei kiinnostaisi tuhota viikonvälein... >_> Niin pysyy passi kasassa ja kunnossa! :)

      Poista
  5. Tuo passikotelo <3 en edes tiennyt moisista kun en ole ulkomaille (vielä) päässyt. Haluan kyllä söpön kotelon sitten kun jonkun saan kiristettyä lähtemään kanssani jonnekin XD

    Saikos noita YSL meikkejä Suomesta? Ja onko siusta niiden hinta täällä paha laatuun nähden? Minä en ymmärrä meikkien hinnoista mikä on kallis ja mikä halpa. Valokynä olisi enemmän kuin kiehtova ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa et tykkäät passikotelosta, se oli kyl ihana mun mielestä, ei voinut jättää liikkeeseen! :)
      Ja YSLää saa sokoksista ja stockmannilta ainakin :) Hintaa on n. 37€, et aika tyyristä, suosittelen ostamaan laivalta tai ulkomailta, itte ostin kahdet aikaisemmat huulipunat laivalta ja ne kustansivat 27€. 27€ on hyvä hinta mutta halvin mitä oon nähnyt. Mut kyl noi on sen verran laadukkaat että kyl mä vähänpäälle kolmekybääkin oon valmis maksamana, tuo 37€ on jo suolainen hinta :'3

      Poista
  6. Taitavasti otetut / muokatut kuvat!:)

    VastaaPoista
  7. On todellakin sööttejä ostoksia! Voi ihanuus. Kyllä olisi valokynälle käyttöä täälläkin, ja photoshoppaukselle, kun osaisi:)
    Minäkin oottelen, josko teet valokynästä vähän postausta kun olet enemmän testannut <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä toi oli niin positiivinen ylläri toi valokynä et todellakin teen siitä ihan ikioman postauksensa! :) Photoshoppia ei loppujenviimeksi ole vaikea käyttää kun vaan opettelee ja alkaa tekemään, munlainen idioottikin osaa perusasiat :)
      Kiva et tykkäsit ostoksista <3

      Poista
  8. Ihania ostoksia! En ole kuullutkaan passikotelosta, hirmu suloinen on sinun omasi. VS:n alusvaatteet on hirmu söpöjä, mutta hinnan takia ei omaan kaappiin saa tilaa. Lisäksi saattaisi se hieman häröä olla jos kohta 16vuotta täyttävä menee enemmän tai vähemmän seksuaalisia alusvaatteita katsomaan ,:D Toki saa ja pitää itseäänkin varten panostaa ja olla kaunis <3 Koska se jos mikä on mahtavaa. Nauttia elämän pienistä luksus hetkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No äläpä, onhan se kiva panostaa itseensä :D Mut älä huoli, en mäkään mitään supertyylikkäitä alkkareita yleensä omista kun en niistä raaski maksaa :D Mut välillä on kivaa panostaa kaikkeen söpöön <3 Passikotelot on vissii aika uus villitys, mä tykkään kyl ja on tosi kätsy kun sotkee omaa passiansa ahkeraan :DD

      Poista
  9. Mä tarvisin kyllä passikotelon! :D Alkaa olemaan passi kohta huonossa kunnossa. Oot tosi kauniisti kuvaillut nää tuotteet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, ihania kehuja tullut kuvista, oon tosi, tosi otettu!! ^_^ Passikotelo on kätsy, ja jos ei haluu maksaa paljoo n i ebay on kiva kaveri ja sielt löytyy kaikkee supersöpöö ja viel halvalla!! :)

      Poista
  10. Voi miten ihania juttuja! Mä oon tosi tykästynyt noihin VS:n passikoteloihin ja olen niitä jo jonkin aikaa ihaillut, ehkäpä sellaisen voisi nytten lähiaikoina vihdoin kotiuttaa :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa hommaa, ne on kyl todella tyylikkäitä ja käteviä! :) Kivaa et sä tykkäät näistä mun ostoksia <3 <3

      Poista
  11. Ooo miten ihania ostoksia! <3 Mä lähen lauantaina ruotsinlaivalle, pelottaa jo nyt että sekoan tax freessä ja käytän hirmuna rahaa! XD Passikotelosta mäkään en ollut koskaan kuullutkaan, johtuen ehkä siitä että omaani ulkoilutan ehkä kaks kertaa vuodessa :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. UUUu hei kun lähet ni tosiaan jos tykkäät meikeist ni niitä sielt kannattaa todellaki hamstrata, ovat nimittäin HA-PO-JA! Onpas hassua huomata kuinka tuntematon juttu passikotelo sitten kuitenkin on loppujen viimeksi :D Ehkä ne tulee pian ihan rytinällä markkinoille :'3

      Poista
  12. Hei! Nyt on pakko viilata pilkkua ihan pikkuisen. Nuo siun otsikot, ne jotka on englanniksi, tuppaavat olemaan vähän hassun kuuloista englantia. Artikkelit puuttuvat usein ja käytät kenties hieman turhan paljon sanaa "shoppings" joka ei, ainakaan miun korvaani, kuulosta sanalta :D Tai no, onhan se sana, mutta ei se taida oikein substantiivina tässä roolissa toimia. Blogiasi on tosi kiva lukea, mutta kaltaiselleni kielioppinatsille nuo otsikoiden pikkuvirheet ovat kovin häiritseviä. Luulen, että blogisi olisi myös kenties hieman uskottavamman oloinen jos otsikot olisivat oikein. Muuten mie tykkään kyllä paljon! Ja oi, tuo passikotelo menee suoraan miunkin ostoslistalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha no joo mun enkku ei ole mikään hirmu hyvä, mikä kirjoittamiseen tulee. :D Mikä olisi parempi sana kuin shoppings? Koska olen kyllä miettinyt, purchase tulee vain toisena vaihtiksena mieleen ja se taas kuulostaa hirmuisen viralliselta XD Mä alan panostamaan enempi mun otsikointiin ja minimoimaan virheet, haluan kuitenkin useimmiten laittaa edes otsikot enkuksi kun muu teksti on suomeksi (Blogillani on gyaru- ja lolita teeman kautta tullut paljon ei-suomenkielisiä lukijoita :) )

      Ihana kuulla et tykkäät tosi paljon otsikoita lukuunottamatta <3 Toi passikotelo oli kyl lemppariostos, ja sitä on tullu hipellettyä tässä ihan huvikseen muutamaan otteeseen, pääsispä sitä pian jo ulkoiluttamaan :D

      Poista
    2. Joo purchase on kieltämättä vähän turhan virallisen kuulonen, mie varmaan sanoisin ihan vaa että "things that I bought" tai "things that I spent my money on" jne :) Nyrkkisääntönä vieraissa kielissä aina se, että jos et keksi jollekkin sanaa, kierrä se!

      Poista
  13. Siis toi YSL huulipunan purnukka on niin mielettömän nätti ♥ Ja toi passikotelo on tosi kaunis ♥ Oi että, ihania juttuja!

    ♥ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. YSLn kaikki jutut on niin esteettisiä jo ihan itsessään että ne haluaa ostaa melkeinpä vain koristeiksikin :D Kauheeta kun noista on enää vaa hylsyt jäljellä, niin ei noita roskiin raaski heittää :DDD

      Poista
  14. SAGA, ou mai gaad. Täältä saa sulle täydellisiä leggareita! http://www.poprageous.com/collections/premium-leggings/products/twilight-sparkle-leggings KAIKISTA PONEISTA OMAT <3_____<3 Mun sydän jättää lyöntejä väliin.

    T:ponihullu ano

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No wau noiha on oikeesti tosi upeet!!! *_* yleensä värikkäät printtileggingsit ei iske muhu muutku treenivaatteis, mut siis wau!! Kiitos kun jaoit tän linkin <3

      (Kukkaro ei kiitä sillä saatan taas menettää rahaa... :'D)

      Poista
  15. Mun pitäisi hommata uusi passikotelo, sain sen jotenkin viime reissussa telottua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eii :D No mut onni onnettomuudessa; Onneksi oli kotelo eikä itse passi nuhjaantunut! :)

      Poista