lauantai 13. helmikuuta 2016

My day(s) with littlesister☆

Nyt tuleekin jonkinsortin myday/my weekend- postausta! Heti alkuunsa voin todeta että homma vähän pissi ja eipä niitä kuvia tullut nyt niin paljoa päivän mittaan otettua, kuin oli tarkoitus. Kuitenkin sen verran kuvasaldoa sain aikaiseksi, että postauksen pystyy toteuttamaan ja sehän se tärkeintä, eiköstä niin? :)

Pikkusiskoni siis tuli ensimmäistä kertaa ikinä yksin Helsinkiin, ja eipä hän koskaan ole Helsingissä ollut siten että pääsisi shoppailemaan ja kaupunkia kiertämään; Aikaisemmin ollaan tyyliin käyty Linnanmäellä tai sukuloimassa ja that's it. Nyt olikin siis ihan kivaa pitää kunnon tyttöjen viikonloppu, varsinkin kun mieheke oli kotona kuumeen kourissa eikä senkään tiimoilta kaupungille oikein taipunut. Dora toikin messissään sitten valkosuklaata ja vaahtokarkkeja, ja päätettiin sitten laittaa illalla fonueta ihan ekaa kertaa ikinä. Tuli kyllä megaimelää, mansikoilla olisi varmaankin toiminut parhaiten, mutta hyvää ja hauskaa oli :) 
Ruokalinjalla jatketaan! Seuraavana aamuna olikin ihan löhöilyä tiedossa, ei kiirettä mihinkään, ja kun mieskin kerta kipeänä niin edes hänellä ei herätys soinut aamulla töihin. Päätettiin aamuteen jälkeen laittaa brunssi, kun ei kumpikaan viitsitty sitten maksaa lounaasta; Tarkoitus oli käydä kahvilla ja Suomessahan jo kahvilakäyntiin saa uppoamaan sen lounaan verran rahaa, joten ei kahta kertaa sitä summaa viitsinyt laittaa pelkkään ruokaan. Kerättiin kaapista sitten 12- vuotiaan suuhun kelpaavat ainekset, ja tehtiin ihan lämpimiä voileipiä kera tonnikalan, valkosipulilevitteen, mustekalan ja katkaravun! Hyviä tuli ja kyllä nälkä pysyi poissa.  
 


Ennen kaupungille lähtöä sitten laittauduttiin! Dorallakin oli uusia meikkejä jota sitten testailtiin siinä ja nappailtiin parit selfiet, sekä asukuvat ennen kuin suunnistettiin kohti keskustaa. Mitään virallisia ja muotibloggaaja-kunnollisia asukuvia ei tullut otettua, keli ei ollut ulkona ollenkaan suotuisa räntä- ja vesisateinensa. Tässä kuitenkin meikän outfitti perjantailta: 
 Dress: DaTuRa, sukkikset: Shibuya109, hairbow, necklace: MA*RS, cardigan: H&M
Kierreltiin ensimmäisenä ihan perus Kampit ja Foorumit, sekä pyörähdettiin muutamissa pikkuputiikeissa. Pikkusiskolleni ehdoton reissun kohokohta oli Starbucks, jossa kuulemma Skrillex käy säännöllisin väliajoin, joten täytyihän hänenkin sinne päästä! Voi että, ei noita omia fanityttöilyaikoja onneksi muista kauhean selkeästi, vaikka olin minäkin vannoutunut Moi Dix Mois-fani henkeen ja vereen, ja pakkohan sitä oli sen verran ernu olla siinäkin asiassa että Mana-saman fanittamisen sijaan tykkäsin basisti Sugiyasta ihan yli äyräiden. No mutta siis, olipa tämä itsellekin ensimmäinen kerta Suomessa Starbucksissa. Kerran Terhin kanssa oli tarkoitus siellä käydä, mutta paikka oli aivan täynnä. Mentiinkin jo ihan hyvissä ajoin ennen kolmea, jolloin pahin ruuhka ei vielä ollut ehtinyt iskemään, vaikka istumapaikkaa jouduimmekin odottelemaan. 
Ette varmaan ikinä arvaa missä liikkeessä tuli käytyä? :D Michael Korsilla oli tullut kevätmallisto, ja Dorakin on halunnut päästä MKlla käymään, suurena Michael Korsin tennareiden ja lenkkareiden ystävänä. Doran matkaan ei tarttunut mitään, mutta itse sorruin ostamaan erään upeuden! Saa nähdä teenkö erillistä postausta vai näättekö sitten käytössä. 

Sitten reviewiä tuosta latesta! Tilasin siis ruusuvesi pistaasi-laten. En tykkää kahvista enkä ole sitä juontukaan ikinä. Päätin antaa nyt yrityksen kyseiselle erittäin herkullisen kuuloiselle ja näköiselle juomalle, ja yritän vähentää sokeria huomattavasti joka sulkikin kaakaot listalta (tiedän, melkoinen kaloripommi tuokin mutta kaakaota parempi). Kahviksi oli hyvää ja sain juotua kaiken ja jopa tykkäsin. Kuitenkin, en löytänyt pistaasia enkä ruusua juomasta. Maistoin vain kahvin, kermavaahdon ja sokerin. Mutta tulipahan kokeiltua ja näytti tosi söpöltä!

Viihdyttiin kaupungilla ihan iltaan saakka! Käytiin kiertämässä kaikki kauppakeskuskset, pyörähdettiin Itiksessäkin että Dora pääsi matkustamaan myös metrolla (Kyllä se jo sekin on aikamoinen kokemus kun täällä Vesannolla ei edes bussit kulje!) ja katsomaan muunmuassa New Yorkerin tarjonnat. Suurimmat shoppailut määrällisesti tuli kummallakin Gina Tricosta. En juurikaan ostostele normikaupoista, mutta nyt perjantaina oli poikkeus. 

Illaksi sitten kotiin! Aamulla oli aikainen herätys sillä kyllä huomaa kun kehä kolmosen ulkopuolelle poistutaan että julkinen liikenne lakkaa kulkemasta. Vesannon suunnalle kulki tasan yksi bussi Kuopiosta lauantaina, ja sekin klo 14. Ja junat eivät tietenkään mätsänneet tämän aikataulun kanssa. Olikin lähdettävä ihan överiaikaisin aamulla liikenteeseen. Syötiinkin sitten illallinen ihan kotona että sai miehenkin syötettyä. Koska oli muutenkin niin spesiaali perjantai niin herkuteltiin laittamalla ranskanperunoita ja falafelpyöryköitä. Jos haluatte megahyviä ja halpoja falafelejä, käykää ihmeessä Tukkutorilla sijaitsevassa Araral Bazaarissa, jossa saa kilon falafelejä vitosella. On muuten hyviä ja näihin ei vaan kyllästy. Pelattiin kaikki kolme sitten vielä Mario Karttia. Ihan paras peli jonka parissa viihtyy kyllä useamman tovin.

Ja tämä päivä sitten hurahtikin matkustaessa. Ensin junalla Kuopioon ja Kuopiosta bussilla Vesannolle. Eli istumista ihan tarpeeksi ja viideltä kotiuduttiinkin tänne. Sen jälkeen ollaankin pelattu lautapelejä, ja minä muokkaillut kuvia ja silittänyt kissaa. Keli on kyllä ihan toinen verrattuna Helsinkiin, täällä tulee lunta taivaan täydeltä ja maa on ihan hiihtokunnossa. Jos vaan huomenna suunnitelmat ei petä kiskaisen sukset jalkaan ja lähden testaamaan miten saa matkan taittumaan ilman latuja. Palaillaanhan tässä taas piakkoin, ihanaa lauantai-iltaa ja mahtavaa ystävänpäivää <3 Meillä ystävänpäiväilta menee täällä maalla, istutaan varmaan viinilasin kera ja nautitaan talvisista maisemoisista jotka saattavat olla tältä talvelta viimeiset, ellei kamala takatalvi iske!

18 kommenttia:

  1. Mä en ole koskaan käynyt Starbucksissa Suomessa, vaikka reissuilla on monessa maassa tullut käytyä ko. kahvilassa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mäki oon onnistunu suomessa välttämään kys. paikan :D Jotenkin se teinilauma siellä sisällä ja kalliit hinnat on karkottanut minut pois, ja vähän vastustankin tavallaan tuollaisia isoja massaketjuja. Mut oli ihan hauska kokemus, ei käy kiistäminen:)

      Poista
  2. Eihän se ole takatalvi, jos lunta tulee helmikuussa ;P Nythän pitäisi olla parhaat pakkaskelit ja Suomen ilmastossa talvi on yleensä maaliskuussakin. Mielestäni saisikin tulla lunta, niin ei tarvitsisi kulkea kumppareissa töihin eikä liukastella.

    Toivottavasti pääset hiihtämään, pitäisi itsekin käydä jos säät vielä sallii ja jos kehtaa hätyyttää yhden reissun takia iskän kaivamaan sukset ensimmäistä kertaa varmaan viiteen vuoteen ulos varastosta. Ja pitäisihän ne voidellakin, joten voi olla että hiihtämättä jää :D Luistelemaan sen sijaan olisi kiva päästä.

    Tuo kaularusetti on ylisöpö, mutta myös tukassa oleva on ihana. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei tietenkään, meinasin vaan että jos se iskeekin se lumisade Helsinkiin sitten taas kevään puolella. Nyt nauttisinkin lumimaisemista paaaaljon enemmän kuin just tosta randomista loskamössöstä, joka kastelee nimenomaan kengät kuin kengät ja jokapaikkaan pitäs mennä niil kumppareilla>_>

      Ja voi kiitos kiitos, toi kaulakorusetti on omakin lemppari, oispa enemmänkin ton tyylisii kaulakoruja :)

      Poista
  3. Ihania kuvia! Siskon kanssa on parhautta toisinaan viettää aikaa. Aaah. Tämä postaus ei helpottanut yhtään shoppailu kuumetta mikä tänään nousi! Ehdottomasti postausta uutukaisestasi! Ostospostauksia on aina parhautta lukea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, on ihanaa päästä viettää laatuaikaa sisarusten kans <3 Ja voi että, anteeksi että olen sun shoppailukuumeen (jatkumisen) syynä :D Ihana kuulla et tykkäät ostospostauksista :) Niitä siis luvassa<3

      Poista
  4. Kivoja kuvia, ja ihanat asut molemmilla! :D Mielenkiinnolla odotan, että mitä ostit MK:lta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uuu kiva kommentti, voi kiitos <3 ja katotaan missä muodossa esittelen ostoksen :3

      Poista
  5. Ehdottomasti erikseen ostospostaus MK:n shoppailuista, mä haluan jo tietää mitä sieltä ostit!! :D Mutta ihanan kuulonen viikonloppu sulla ollu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uuu hei kiva, kyl mä esittelen mun shoppailut <3 :) oli kyl kivaa :)

      Poista
  6. Tosi kivan kuuloinen viikonloppu ollut teillä :) Ja teillä on kyllä todella samanlaiset kasvonpiirteet tuon yhden yhteiskuvan perusteella. MK postausta ehdottomasti !! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 joo oli kyl kiva vknloppu! Tehdään postausta Mk-ostoksesta ihan piakkoin :))

      Poista
  7. Helsinki kuumetta ^_^ Puoli vuotta, kun viimeksi käväsin päiväseltään. Eilen katselin hotellien hintoja, jos ihan yksikseen pääsisi pari päivää Helsingissä viettää - ei olisi niin kiire kuin yleensä. Sinulta saa niin paljon kivoja vinkkejä missä liikkeissä voisi käydä pyörähtämässä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että miten kivaa! Tule ihmeessä käymään, vaikka hotellien hinnat onkin suomessa aikamoiset :( Kivaa että inspistä ja vinkkejä saa täältä mun blogista <3

      Poista
  8. Sä ja sun sisko näytätte ihan samalta! :D Tai ainakin mun mielestä :) Ihana toi rusetti sulla hiuksissa <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha kyl joo huomaa et sukua ollaan :D JA voi kiitos kiitos ,toi MA*RSin ponnari on ollu ahkeras käytössä :)

      Poista
  9. Ihanaa, kuulostaa siltä että teillä on ollu hyvä viikonloppu! Ja btw en oo ikinä hiffannu että sussa ja sun siskossa on noin paljon samaa näköö! :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kiitos <3 Oli hyvä viikonloppu tosiaan :) Ja haha no onhan meissä (valitettavati) tätä näköö... :D Sääliks käy pikkusiskoo! :D

      Poista