maanantai 11. tammikuuta 2016

Tokyo shoppings: Random stuff☆

Shoppailupostaus osa kaksi! Koska vaatteiden edustavasti kuvaaminen on aina oma numeronsa, olen mukavuudenhaluisena persoonana päättänyt jättää vaatteiden esittelyn viimeiseksi, jotta kuvausjärjestelyt sitten olisivat edessä vasta hamassa tulevaisuudessa. Nyt sitten esittelen teille pikkuostoksia! Kaikkea en viitsinyt kuvata ja esitellä, sillä krääsää nyt ihan oikeasti tarttui mukaan pienen kylän verran, ja minun 100jenin kaupan sukkani tuskin kiinnostavat ketään, saati sitten ponnarit ja kynät.
Nämä jutut tarttuivat mukaan Ruby Roselta. Ekassa kuvassa olikin tuo ylisöpö kännykkäkuori, joka varasti sydämeni heti! Kauhulla odotan milloinka koristeet alkavat napsahtelemaan kuoresta pois. Kyllä tuolla kuorella on kokoa kun vertaa siihen Michael Korsin kuoreen, ja kännykkäni painaakin nyt kolminkertaisesti kuin ennen (ja taskuunmahtuminen onkin sitten myös jo toinen kysymys). Ruby Roslelta ostin myös ensimmäisen fukubukuroni (yllätyspussin, joita Japanissa uutenavuotena harrastetaan), jossa oli paljon kaikkia söpöjä juttuja, muunmuassa tuo nallekoriste!
Valehtelematta minun lemppariostokseni koko reissulta oli nämä Ruby Rosen kissankorvat! Kissankorvat, pitsi, ruusut, rusetteja ja blingblingia, kaikkea mitä rakastan ja mikä on parasta. Nyt onkin hyvä tehdä överisöpö himegyaruasukokonaisuus, että saan yhdistettyä nämä mukaan. Ystävälläni Sarilla on samanlaiset, ja siitä sainkin inspistä ja tietoa mistä lähteä näitä söpiksiä hakemaan. 
Sailor Moon printtiset lautaset! En ole katsonut Sailor Moonia kunnolla ikinä, ja sellainen kutina minulla on koko animesta, ettei se meikään iske, liian tyttöhömpötystä minun makuuni, enkä oikein animea muutenkaan katso. Sailor Mooniin liittyvästä krääsästä kyllä tykkään vähän liikaakin, ja edellisessä ostospostauksessa kirjoitinkin, että suunnittelin kovasti Samantha Vegan Sailor Moon-sarjan laukun ostamista nykyisen valintani sijaan. Avaimenperät ja figut ja muut ns. turhakkeet nyt jäivät kaupanhyllylle, mikä hiukan jälkikäteen tietty surettaa, mutta kaksi kipaletta Sailor Moon- lautasia sen sijaan majailee nykyään astiakaapissamme. Eikö olekin herkun väriset? *w* 
Ageha-lehtiä oli totta kai ostettava useampi kappale. Olin ihan ymmälläni, luulin että Ageha lopettaa, ja surinkin sitä kun en ehtinyt omaa lehtikokoelmaani kartuttaa. Sitten paikallisessa lähikaupassa, kun menimme ostamaan iltapalaa, koreili lehtihyllyllä 2015 uudenvuoden spesiaalinumero. Arvatkaa vaan kuinka iloinen olin, ja lehtihän lähti heti onigirien kaveriksi. Käytettyjen kirjojen kaupasta ostin sitten kaksi vanhempaakin numeroa. Muita muotilehtiä en sitten tullut ostaneeksi, sillä Egg-lehtiä ei löytynyt vaikka kuinka etsiskeli :/  No lukemista ja inspiraatiota noistakin lehdistä riittää!
Tiedättekö sen tunteen, kun kaupasta löytyy liikaa kaikkea suloista, ja sitten kun et osaa päättää mitä kaikkea haluaisit niin et ota mitään? No näin minulle kävi Sanrion kaupassa. Liikaa vaaleanpunaista, liikaa kaikkea söpöä, liikaa My Melodyä ja hinnat ei olleet kovinkaan edukkaat, että olisi voinut sokeasti vaan haalia kaiken suloisen ja ihanan ostoskoriinsa. Kun piti päättää mitä haluaa en sitten ostanut mitään, ja sekin harmittaa nyt; Olisihan sieltä voinut muutaman jutun ostaa. No pitkän pähkäilyn jälkeen ostin nämä My Melody- eväsrasiat poikaystävälleni lahjaksi. Hänelle tulee laitettua evästä töihin useinkin, ja hänkin tykkää My Melodystä ja aiheuttaa täten hilpeyttä työpaikallaan :D Ja rasiathan ovat hirmu sievät ja käytännölliset! 
Nämä sukkikset vilahtivatkin jo asukuvapostauksessa. Nämä löytyivät Harajukusta, sivukujalta jostain pikkuriikkisestä krääsäpuodista vain 250 jenin hintaan (n.2€), siinä missä Shibuja109:ssä näitä myytiin 400 jenillä (n. 3,5€). No eiväthän nämä Shibuya109ssäkään kalliit olleet, mutta aina sitä pienistäkin voi säästää, ja näitä supersöpöjä rusettikisuja olenkin ihastellut niin pitkään kun niiden olemastaolosta olenkin tiennyt. 
Sitten kosmetiikkaa! Minun meikkiostokset jäi todella pieniksi, vaikka suunnitelmissa olikin ostaa paljon suloista ja ihanaa japanilaista ja/tai korealaista kosmetiikkaa, varsinkin kun Tokiossa on useampiakin Etude Housen myymälä. No Harajukun Etude House oli _täynnä_ , joten ei viitsitty työntyä sekaan, ja Ikebukuron Etude Housessa oli lähinnä rasvoja ja ihonhoitotuotteita meikkien sijaan. Harajukusta eräästä kosmetiikkaliikkeestä sitten nappasin Dolly Winkin eyelinerin, koska japanilaiset eyelinerit ovat vaan parhaita, parempia kuin mikään Suomen markettimeikeistä. Kahdet jutut NYXin tiskiltä sekä Hello Kitty-piilolinssit! 
NYXiltä ostin kultaisen glittereyelinerin, sekä butter lipstickin. Ajattelin etten nyt kerro näistä enempää, vaan teen näistä ihan omat reviewit teille myöhemmin! Miltäs kuulostaa?
Piilolinssirintamalla on ollut hiljaista silmieni ongelmien vuoksi. Nyt päätin kokeilla sitten ostamalla circlet, jotka ovat vain päiväkäyttöön tarkoitetut. Nämä voisivat olla silmilleni aluksi paremmat, kuin paksut vuosikäyttöiset linssit. Näissä piilolinsseissä on paketin kuvan mukaan Hello Kittyn kuvia, mutta ne ei käytössä sentään hurjasti näy :D Voin tehdä näistäkin reviewiä, jos kiinnostuneisuutta vaan löytyy. 

Viimeisessä osassa sitten vaatteet! Nyt hiukan spoilaan teitä, sillä piakkoin julkaisen arvonnan blogissani, että pysykäähän kanavalla. Mitäs tykkäsitte näistä pienemmistä ostoksista, joita tein? Ruby Rosen ja Swimmerin fukubukuroita sisältöineen en viitsinyt nyt sitten alkaa kuvailemaan, sillä tavaraa niissä oli ihan jonkun verran. Vaatteiden esittely onkin kuvauspoliittisista hankaluuksista huolimatta varmaankin kivointa, sillä vaatteita lähdin ensisijaisesti ostamaan! Välissä tietenkin sitten taas itse matkastakin postausta! :) 

22 kommenttia:

  1. Oi noi lautaset on ihanat! Mulla on kans yks Barbapapa-lautanen mistä on hauska syödä välillä :-) Noi japanilaiset lehdet näyttää hauskoilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tollaset söpölautaset sillointällöin on parhautta :)) Kannattaa ihan mielenkiinnostakin perehtyä japsilehtiin välillä, v aikkei kieltä osaakaan niin kuvia riittää katseltavaksi!

      Poista
  2. Kiva postaus! Toi glitterinen eyeliner kuulostaa tosi mielenkiintoselta. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla <3 Joo se oli jännä, mut tosi hyvä! Reviewiä on tulossa siitä! :)

      Poista
  3. Unohinkin sanoa että toi kultainen glitter eyeliner oli tosi siistin/hyvännäköinen siinä sun perjantain meikissä! Unohin kyl sanoa paljon kaikkea muutakin.. :P Ja ah noi kissankorvat. ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Mä kyl tykästyin kovasti tohon eyelineriin, kun ikinä ei oo mitään luomiväriä joka ois noin pigmenttinen. Kissankorvarakkautta <3 Tehää se twinnaus joskus!! :)

      Poista
  4. Kaikkea ihanaa on löytynyt ^_^ Kisukorvatvon kyllä niin söppänät

    Olen ihan heikkona kaikenlaisiin yllätyspusseihin ja niitä on tullut coneista ostettuakin. Suomessa tämä ei kuitenkaan näy kummoisena säästönä.Nyt joulun alla oli meijän GLitterissä ihania koruyllätyspusseja ja niistä koruista koyka ei olleet mun juyyu sain joululahjoja ihmisille. En myönnä montako pussia ostin...

    Juurikin nuo fukubukurut ois miulle mieluisinta huvia japanissa mitä ostosrintamaan tulee. Kaikki eivät vaan kasva yli kindermunista XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi kisunkorvat on varmaan maailman turhin mutta ihanin ostos :D

      Yllätyspussit on munkin heikkous! Tavallaan Ruby Rosen fukubukuro oli pettymys, kun siellä ei niin paljon ollutkaan sitä söpöjuttua kun olisi voinut. Mutta mutta, ainakin oli jännää availla sitä :')

      Poista
  5. Ihania ostoksia ja niin kauniita kuvia! ❤

    Piilolinssi review ois kyllä tosi kiva! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla että sä tykkäät <3

      Piilareista vois kyllä järkkää pienen reviewin kanssa! :)

      Poista
  6. Oi kaikkea ihanaa ja söpöä oot kyllä löytänyt ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikkea söpöä ja ihanaa oli kyllä ihan enemmän kuin tarpeeksi tarjolla ^_^ Kivaa et säkin tykkäät näistä ostoksista <3

      Poista
  7. Oi onpa kyllä tosiaan kaikkea ihastuttavaa! Toi kännnykkäkuori on aivan mahtava :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kännykkäkuori oli toinen lemppariostos, mutta siitä irtosi heti kaksi kiveä ;_; Nyt se on siirretty vain koristeeksi ja vanha perus MKn kuori on kuvioissa takaisin.

      Kivaa et säkin tykkäät <3

      Poista
  8. Eikä! Ihanat nuo kuoret! <3 Panta myös hirmu ihana. Varmasti sen ympärille saat monet ihanat asut kasattua! Nuo sukkikset. Tahtoisin kovasti, mutta mitä Kilalan hintoja olen katsonut niin huh hei jaa.
    Vaate postausta odottaen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No Kilalassa tietty pitää ympätä kaikki tullit+toimituskulut+alvit+voitto hintaan mukaan :/ Kannattaa kurkkia eBaystä :) Tietty sitten joutuu sukkiksiansa odottelemaan mutta kuitenkin! :)

      Kuoret ja panta oli tosiaan mieluisimpia ostoksia koko matkalla! :) Vaatepostauksen kuvat ovat tällä hetkellä muokkaantumassa että ei joudu niitäkää nkauaa odottelemaan ^_^ Kiitos taas ihanasta kommentista <3

      Poista
  9. noi kissa sukkikset on vaan niin söpöt! tosi kivoja ostoksia ja älyttömän hyvin esitelty. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iih kiitos kaunis ihanista kehuista, lämmittää niin mieltä ^_^<3

      Poista
  10. Nuo Ruby Rosen tuotteet ovat aivan ihania! Oikein kateus iskee! Olisi unelma päästä käymään ichimarukyuussa jossain vaiheessa~ Missä päin muuten tämä kyseinen Sanrio-aiheinen kauppa sijaitsee? Jos joskus Japaniin asti sattuu matkaamaan niin My Melodya tekisi varmasti mieli haalia enemmän kuin laki sallii ^^'

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanrio-kauppoja oli ympäriinsä, Shibuyassa oli siellä ison musiikkikauppakeskuksen lähellä, sitten Ikebukurossa oli yksi sen yhden kauppakadun alussa, sekä sitten tietty Purolandissa oli myös. Niitä on tosi paljon, jos menet tokioon niin varmasti törmäät Sanrion liikkeeseen! :)

      Ruby Rose on ihana merkki, harmiksi kun heidän juttujaan ei pysty tilaamaan mistään >_>

      Poista