tiistai 26. tammikuuta 2016

Small purchases☆

Ajattelin koota yhteen postaukseen kaikenlaisia kivoja pikkujuttuja, joita on tullut tässä hankittua viimeaikoina. Nyt Japaninreissun jälkeen ei ole ihan megaostoksia tullut tehtyä, vaan kaikenlaista pientä, lähinnä aleista. Harvoin ostelen pikkujuttuja; Olen senluokan ihminen että tuhlaan rahaani vain kaikkeen mahtavaan ja hienoon, kaikki pienet jutut täytyy saada jostain ilmaiseksi tai puoli-ilmaiseksi (kierrätysryhmät ja sukulaisilta periminen ftw!), tai sitten ne jää hankkimatta. Voitin kuitenkin muutamat lahjakortit, ja päätin hemmotella itseäni ostamalla parit pienet jutut, jotka varmaan muuten olisin kaupanhyllylle jättänyt. 
Ensimmäisenä esittelyyn nämä uutuuttaan kiiltävät kosmetiikkatuotteet. IsaDoran ripsiväri sekä We Care Iconin huulikiilto. Aloitetaan tuosta IsaDoran ripsarista, jota oikeastaan en ostanut itse, vaan sain mummultani joululahjaksi, mutta en ollut vielä ottanut käyttöön koska omistin ripsipidennykset joulunaikaan. Nyt kuitenkin ripsipidennykset ovat muutamaa hapsua lukuunottamatta gone, niin ripsiväreille on taas käyttöä. Olen kyllä tykännyt tästä ripsiväristä hurjasti, ihanan mustat ripset tulee, ja vaikka tuuheutta ei tule lisää juurikaan, niin väri ja kestävyys ovat sitäluokkaa että kyllä tätä hehkuttaa sietää. We Care Iconin huulikiillon ostin sitten ihan itse, Sokoksen alennuslaatikosta hintaan 5€. Hinta ei ollut paha ja koska eettinen tausta, olihan se napattava mukaan ja testattavaksi. Olen huulikiiltojen suhteen megaskeptinen, ja olen ajatellut että miksi haluaisin maksaa värillisestä tahmasta joka vaan sotkee naaman ja hiukset. Sallin vieraillessa meillä hän kuitenkin tartutti minuun huulimeikki-innostuksen, ja päätin näin kuivien huulien aikaan antaa testin huulikiilloille. Ja ne tosiaankin rasittaa huulia paljon vähemmän, vaikkei lookki silloin olekaan kovin räväkkä. We Care Iconin meikkejä ei testata eläimillä ja ne ovat ekologisemmin pakattuja kuin kanssakosmetiikkansa. Ja voi että siihen hintaan mitä ne maksoivat normaalihintaisinakin niin ei tee ollenkaan pahaa kukkarolle ostaa niitä! Tykkäsin huulikiillosta ja aion kyllä vastaisuudessakin hyödyntää heidän meikkejänsä!
Edellisessä postauksessa tulikin esiteltyä tätä foxtailia jo ihan kerrakseen, joten long story short; Ostin Glitterin aleista foxtailin, jotta voisin myös vähän verestellä vanhoja muistoja. Pidempi teksti löytyy täältä
Lisää huulimeikkejä. Nämä tuli napattua Tokmannilta mukaan, nimittäin Essencen kahdet huultenrajauskynät. Huulimeikkini ongelmana on ollut se, että huulipuna alkaa karkailemaan juonteisiin päivänmittaan. Ja sekös nyppii, kun naamaa on tällätty tuntitolkulla ja jo ensimmäisen kahdenkymmenen minuutin kuluttua on huulimeikki jo levinnyt. Avuksi siis ostin nämä huimat 1,95€ maksaneet huultenrajauskynät. No eivätpä nämäkään täysin ongelmaa poistaneet ja huultenpohjustusvoide lähteekin siis hankintaan, mutta kyllä nämä leviämisprosessia hidastivat, ja tuohon hintaan nähden ihan priimaa nyt ei voi odottaakaan. 
Salli oli kyllä yksi pahan alku ja juuri kun hän täällä kävi. En ole oikein ollut innostunut shoppailemaan meikkejä, varsinkaan huulimeikkejä ellei YSLn tuotteista ole ollut kyse. Alusvaatteet eivät ole myöskään ollut mikään intohimo, mutta siihenkin minut opetettiin ja ostinkin kahdet tällaiset rennommat kaarituettomat rintsikat, varsinkin kun ne sai noin suloisissa väreissä. Nämä on kyllä muuten supermukavat päällä! Nämä ostin Cubuksesta ja hintaa taisi olla n.14€, mutta ostin tarjouksella osta 3 maksa 2. 
Kukapa meistä voisi väittää, että ei rakasta tai edes tykkää Robinista? Minä olen niin ehdoton Robin-fani, ja kun silmiini sattui tämä Robin16-setti Levykauppa Äx:ssä, niin tein heräteostoksista heräteostoksisimman. Valkkasin miesten setin, sillä valkoisen ja kullan yhdistelmä on aivan ihana, ja paita on juuri sellainen täydellinen arkivaate, joka on helppo kiskaista päälle leggingsien kaveriksi. Levykin on aivan ihana, ja olen kuunnellutkin levyä useampaan otteeseen repeatilla niin iloon kuin suruunkin. Voi Robin, olisinpa ensi perjantaina Helsingissä niin olisin todellakin mennyt hänen keikalleen. Terveisin, kirjoitan täällä tätä tekstiä tuo paita päälläni. 
Viimeisimpänä listassa muutamissa asukuvissakin vilahtanut kaulakoru Cubuksesta. Tämäkin oli ihan alelöytö, maksoi vajaa 5€. Koru on ollut jo kovassa käytössä, tykästyin nimittäin heti! Todella sievä koru jolla saa arkiasuihinsakin ylellisyyden tuntua. Helmiä ja kultaa, todella ihana yhdistelmä mielestäni.

Semmoisia pikkuostoksia! Mitäs tykkäätte tällaisista vähän arkisempien ostoksien esittelystä? Onko kivaa ja inspiroivaa vai tylsää ja turhaa? Minä olen vaan itse sellainen että tykkään kaikista ostospostauksista, vaikka siinä esiteltäisiinkin ikeasta ostettuja lamppuja tai Vuittonilta mukaannapattua uutta käsilaukkua. Kaikki menee, kun vaan itse pääsee nauttimaan toisen materialismionnesta ja säästää itse rahaa. Jos tykkäätte tällaisista niin pistetään ylös ja muistiin, että tämmöisiä voi alkaa toteuttamaan jatkossakin :) 

18 kommenttia:

  1. Minusta on kiva katella muidenki ostoksia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla et tykkäät! :) Toteutanpa siis jatkossakin näitä! :)

      Poista
  2. Vitsi miten kivoja löytöjä oot tehnyt! :)

    VastaaPoista
  3. voii mitä ihania juttuja ♥ Hehee täältä löytyy myös yks Robin fani x)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiiii lisää Robinereita! Robin on vaan ihan paras! <3 <3

      Poista
  4. Musta tämmönen postaus oli kiva :-) Aivan ihania noi rintsikat ja tuo kaulakoru <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hei ihana kuulla et tällainen postaus saa kannatusta!! Eli jatkossakin toteutuu! Kiva kuulla et Cubuksen ostokset miellytti, mäkin tykkäsin niistä kooovasti!

      Poista
  5. Ihania löytöjä! Nuo tupsu jutut on rakkau, kyllä omaankin laukkuun kelpaisi roikkumaan. Ihana kaulakoru!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos kiitos <3 Joo kaikki pörrlinen ja pehmeä on parhautta! :)

      Poista
  6. Oi ihania juttuja! Noi rintsikat on jotain mitä voisin itekin hankkia <3 Harmi että Cubus on tällä hetkellä vähän turhan kaukana :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Auts, joo, no täällä se on vaan niin kätevää kun kaikki on niin lähellä :/ Nuo rintsikat oli kyl ihan nappiostos! ^_^ Suosittelen!

      Poista
  7. Sulla on ihana blogi! :)
    T: http://mori-girl-lifestyle.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos <3 hei munpa täytyy käydä kurkkimas nyt myös sun blogi :)

      Poista
  8. oi, tosi ihania löytöjä ja robin on ihku <3 :)

    VastaaPoista
  9. Voi kiitos <3 robin on kyllä paras!! :)

    VastaaPoista