perjantai 22. tammikuuta 2016

Pastel, lace and roses☆

Käytiin ottamassa asukuvia Patrician kanssa torstaina, kun kummallekin sattui sopiva väli tavata. Aika pikavisiittihän se oli mutta kuvat saatiin ja kuulumiset vaihdettiin ja sen jälkeen vielä ehdittiin teellekin istahtamaan Kamppiin. Kyllä sitä taas testattiin sietokykyä kun pakkasessa oli seistävä vähissä vaatteissa, kummankin sormet ja varpaat olivat aika mennyttä kun kipitettiin kuvauspaikalta kauppakeskuksen lämpöön.

Laitoin päälleni semicasualin asun, en nimittäin halunnut laittaa mitään liian vaikeaa, vaan sellaiset vaatteet jotka päällä on hyvä olla. Ja lämmin. Sellainen tragedia on päässyt käymään että ne valkoiset kissasukkikset olivat hukkaantuneet, ja käyttöön pääsivät ihan perus valkoiset sukkahousut. Kyllä ne kisusukkiksetkin varmaankin jostain viimeistään muuton yhteydessä putkahtaa, mutta tilasinpahan nyt uudet, että sitten on varuiksi ainakin toiset sukkahousut olemassa, jos ne sattuvat jostain löytymään. 





Knit: Primark, top: Gina Tricot, skirt: Liz Lisa, bag: Michael Kors, bandeau: Louis Vuitton, shoes: Swimmer, necklace: Cubus

Mitäs tykkäätte asukokonaisuudesta? Nuo kengät on tosi ihanat, mutta voi että ne ei kyllä lämmittäneet varpaita sitten ollenkaan, ja varpaat ovat vielä tätä kirjoittaessakin aikamoisessa syväjäässä! Tuo kaulakoru onkin uusi ostos, se tarttui matkaan aleista, kustansi vain huimat 5€! Pitäisi alkaa ottamaan enemmän asukuvia, ja varsinkin ulkona. Kyllä näistä kuvista huomaa heti eron sisälläotettuihin, sillä värit pääsevät paljon paremmin esille ja kuvien muokkailu käy aivan kädenkäänteessä.
Nyt alan täällä sitten vetämään loppukiriä tenttiinluvun kanssa. Kaiken lisäksi olisi tehtävä vielä kehitysvammaisuuteen liittyvää ryhmätyötä, sekä englannin tehtävää. Ja tässä sitä vaan selataan facebookkia ja bloggaillaan, minulla on tämä asioiden priorisoinnin taito hallussa!

P.s. Vielä on tämä päivä aikaa osallistua arvontaan! Ilmoittelen viikonlopun aikana kuka nappaakaan itselleen pussillisen japanilaista söpökosmetiikkaa!

29 kommenttia:

  1. Ihanan pastellinen asu ♥♥ Tuolla ulkona ei kyllä näillä keleillä ilman paleltumista saa otettua kunnon asukuvia :( Mutta onneksi lumi on niin kaunista, että ehkä vielä hetken jaksaa sitä katsoa kunnes toivoo niitä lämpimämpiä kelejä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No äläpä, lumi on hurjan kaunista ja tuo minusta mukavasti asuista värit esille. Mutta kaiken hyvän eteen kai sitä täytyy vähän kärsiä? :D Kiitos kaunis, ihana kuulla et tykkäät asusta <3

      Poista
  2. Nyt on söpöä <3 (Tosin kun kattelin meidän -25 olevaa lämpömittaria niin hytisyttää sinunkin puolesta.)

    Hame on kaunis ja mitä kaikkea muuta ihanaa vaaleanpunaista oletkin saanut ympärille. Asu on tyylikäs, eikä näytä hattarapilveltä (tosin hattaratkin on ihania)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 No joo oli kyl aika karua seisoa ilman takkia kuvia otattamassa. Mutta kerrankin senkin toimenpiteen sai nopeasti kun vaan muutama räpsäisy ja sitten äkkiä takki päälle! :D

      Poista
  3. Lovely look!
    <3
    http://retro-electric.blogspot.rs

    VastaaPoista
  4. Hirmu ihana asu! Värit vaatteissa kuin karkkia silmille, MK:n laukku kruunasi kokonaisuuden <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, ihanasti sanottu <3 Toi laukku tosiaan sopi asukokonaisuuteen hyvin! :)

      Poista
  5. Nuo sukkikset kyllä sopivat paremmin tähän asuun kuin kissasukkikset sopisivat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, että onni onnettomuudessa :D Silti vähän ihmetyttää ja harmittaa mihin ovat sukkikset tiensä löytäneet >_>

      Poista
  6. Huippusöpö asu :-) Tykkään varsinkin tuosta hameesta, tuon mallisia tykkään itsekkin pitää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ^_^ Mä tykkään kans siitä kovasti, on kyllä aika vähälle käytölle jäänyt. Mut tollaset kellohelmahameet on tosi kivoja mustakin! :)

      Poista
  7. Aivan ihana asu! Oot ihan syötävän suloinen ♥♥ :D

    VastaaPoista
  8. Oi että kuinka upea asu!:) Ihanan tyttömäinen<3

    VastaaPoista
  9. Tosi nättinä olet ollut! Ihanan hempeä asu! ^_^

    ~ Frillycakes ~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Oli joo pitkästä aikaa ihan mukavaa olla tosi pastellivärinen :D

      Poista
  10. oiih, aivan ihana asu <3 kaikki sopii täydellisesti toisiinsa, hame, hiuskoriste ja kengät varsinkin ovat niin sievät ;; - ;; tulee kyllä kylmä katsellessa, toivottavasti et vilustu~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww kiitos <3 yritän olla vilustumatta, vähän kyl kieltämättä nenä on tukossa että saas nähä mitä tapahtuu >_>
      Ja ihana kuulla et asu on todellatodella onnistunut <3

      Poista
  11. Tosi suloinen asu ja hieno toi uus koru :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi koru oli kyl sellasia megalöytöjä ettei rajaa! *_* kannattaa käydä kurkkimassa lähicubukset et löytyiskö! Ja voi kiitos <3

      Poista
  12. Upea asu, kaikki vaan kuuluu yhteen, ihana siis!

    VastaaPoista