keskiviikko 20. tammikuuta 2016

DaTuRa-outfit☆

Meillä oli Tallin Siljan bloggaajapäivä lauantaina, ja sain syyn kiskaista uutuusvaatteita päälle. Keli oli jälleen kerran kylmä, ja siihen tämä asukokonaisuuteni ei neuletta lukuunottamatta ihan ideaali ollut. Olin kuitenkin ihan tyytyväinen kokonaisuuteen hiuksia myöten, sillä yleensä saan tuskastella ihan toden teolla että hiukset edes pysyisivät kasassa. Nyt kaikki sujui jotenkin... kivuttomasti? Postausta laivapäivästä tulee pian, mutta ajattelin että asukuva on kivempi esitellä nyt ensin, ja sitten vasta yhteistyöpostaus, sillä muuten spoilaisin asuni täysin, koska tuli sitä muutama teinipeilikuva napattua matkan varrella :'D

Dress, knit: DaTuRa, shoes: Spartoo (gifted), tights: Primark, roses: H&M



Mitäs tykkäätte? Minuun tuo mekko on iskenyt aivan täysillä juuti sen "helppouden" takia; Se on niin yksinkertaista yhdistää näyttävämpään kuin ihan arkivaatetukseenkin, lisäksi se on mukava päällä eikä aiheuta minkäänlaisia ahdistuksia. Toinen juttu, jota haluaisin teiltä kysäistä on mielipide siitä minkälaista ja väristä kaulakorua tähän asuun olisi paras yhdistää? Ette arvaakaan minkälaisen dilemman sainkaan kehitettyä kun pähkäilin sopisiko tähän kultainen, hopeinen vaiko ruusukultainen koru parhaiten. Minullahan siis on MA*RSin ruusukaulakoru, mutta se on ottanut osumaa ja odottaa korjausta, ja se onkin ainoa kaulakoru joka on väriltään pinkki minun zombie-kaulakoruni lisäksi (ja se ei taas sitten tähän mätsääkään teemansa vuoksi). Laukkukin minulta puuttuu, joka sopisi asuun. Meinaankin kuitenkin laittaa mustan laukun hankintaan, en itsekään tiedä minkä merkin veskaa alan metsästämään. Eli siis ollaan jälleen kerran uusien materiaalihankintojen partaalla. Minä olen nyt myös kuitenkin myymässäkin omaa omaisuuttani pois, joten mitä mieltä olette siitäkin, että tekisin taas kirppispostauksen blogiini? Nyt lähtisi gyaruvaatetta sekä söpöä arkivaatetta poijes ja hinnat on halvat koska haluan vaan turhista tavaroista eroon!

18 kommenttia:

  1. asu on tosi kiva! ainoa miinus on peruukki... anteeksi mut mun mielestä se on ihan hirveä :( tuo kukkasormus ei myöskään sopinut oikein yhteen. mun mielestä tähän ei edes tarvii koruja, on hyvä noin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ikävää hei et peruukki (itseasiassa ne on hiuslisäkettä, otsis ja sit toi takaosa kans) ei miellyttänyt sun silmää! :( Mun mielestä se on aivan ihana yhdistelmä, kun omat hiukset on sen verran pitkät ettei niitä näillä pakkasilla voi pitää auki, takkuuntuu vaan omat hiukset ja en aina halua tehdä perusnutturaa/ponnaria. Mut kiva et asukokonaisuus näyttää sentään hyvältä, toi sormus on joo ehkä vähän out of nowhere mutta halusin sen mukaan kun en oo viel ikinä päässyt sitä käyttämään! Kiva tietää että korut täs asussa ei oo välttämättömyys :)

      Poista
  2. Toi mekko on ihana in action ja nuo tukkakukat sopii siihen kivasti! Tyksin myös sun huulipunasta kovasti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ^_^ Noi hiusruusut kyl oli ihan tätäasuu varten melkeinpä luodut! :D

      Poista
  3. Mä sanoisin että ruusunkultaset korut sopisi ton asun/mekon kanssa parhaiten :-) Muuten tosi hieno tää blogin uusia asu ja banneri!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sitä mäki mietin et ne vois mätsää parhaiten tohon asukokonaisuuteen! :) kiitti mielipiteestä, ruusukultakoruja ostoskoriin siis!!

      Poista
  4. Minusta tuohon sopisi joku simppeli helmikaulakoru! Sopisi samalla tuon boleron/neuleen kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo helmiä mietinkin, pitääpä ensi kerralla yhdistellä sellaiset mukaan! Kiitti vinkistä ^_^<3

      Poista
  5. Tosi kiva asu, noi vaatteet sopii sulle hyvin! :)

    VastaaPoista
  6. Itse pitäisin korut kyllä pois, tossa asussa on jo aika paljon kaikkea meneillään. On printtiä ja neuleessakin on helmiä ja sit on vielä hiuspanta, eli ei ehkä tarvitse yhtään lisää härpäkettä. Ton kukkamekon pukisin itsekin, neule on ehkä turhan muhkea mun mieleen. Ihanan värinen toi printti kyllä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, kiva kuulla että asu on hyvä noin! :) Minäkin mietin että tarvitaanko niitä koruja, mutta jotenkin tuntui että jääkö kaulanseutu vähän... tyhjäksi? Ihana kuulla et tykkäät tosta mekosta! Mäkin tykkään siitä ihan hurjasti, ja samantyylisiä mekkoja menee kyllä hankintaan!

      Poista
  7. Tosi kiva asu, hyvin tasapainoinen. :) Kaulan koruttomuus tekee jotenkin fiinimmäksi lookin ja koruilla taas juhlavampi/ott:mpi, se on aika makuasia, mutta molemmat toimii.

    Tykkään tosta sun tukasta ja meikistä! Sopii sulle todella hyvin, siis oikeesti tosi paljon! Ihana. ^__^

    ~ Frillycakes ~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että, kiitos <3 oon tosi tyytyväinen ku oon saanu kuulla ettei koruttomuus nyt ollut haitaksi. Ja ihana et tykkäsit hiuksistakin!! Oon niin iloinen kommentistasi <3

      Poista