tiistai 19. tammikuuta 2016

Tokyo shoppings: Clothes!☆

Viimeinen osa ja vuorossa vaatteet. Ette tiedäkään millainen länsimaisen hyvinvointivaltion lellitty lapsi-syndrooma minulle iski, kun kuvasin ostamiani vaatteita ja tajusin että näitähän on näin vähän. Byhyy, samanlainen olo kun katsoo tiliä ja toteaa että rahat on mennyt vaikka mitään en olisi ostanut tai tehnyt :'D No onhan tässä tätä vaatetusta ja tarvittaessa saa netistä lisää, mutta ehkä pari ostamatta jäänyttä juttua kuitenkin jäi kaihertamaan. Valitus kuitenkin sikseen, ja vaatteita tiskille. Tässäpä on vaateostoksia, joita suoritin Tokiosta. 
MA*RSilta söpö kukkamekko! Mutta voi että se on pieni! Ostin mekon ilman että olin kurkannut miltä se nettikaupassa näyttää mallin päällä, ja jälkikäteen totesin että onpahan se malli Himenallekin lyhyt, vaikka pituutta hänellä on kymmenen senttiä vähemmän kuin minulla. Mekko on ihana ja luopua en siitä raaski, sillä leveyssuunnassa minulla olisi varaa jopa olla isompi, mutta lyhyys! Just ja just saan pyllyni piiloon, ja kun mekko on päällä ei paljoa venytellä saatika kumarrella! Mutta tykkään tästä printistä oikein kovasti, ylläripylläri ruusuja tässäkin.

Liz Lisalta tulikin shoppailtua vähän enemmän, kiitos pre-salejen, ja ostinkin kaikki ostokseni jo ennen suuria alennusmyyntejä. Tämä mekko oli kyllä ihana löytö -70% pöydästä, ja vaikka väri onkin vähän hassu (harmahtava roosa), oli se tosiaan noin edullisen hinnan takia napattava matkaan. Toim. huom. ruusuja tässäkin. 
Samalla alennuspöydällä oli myös tämä neule, johon kuului suloinen "turkis" kaulus. Ja totta kai minä sen rääpöstin irti heti ensimmäisellä käyttökerralla ja takaisin en enää saanut. Perus minua :D Joten kuvassa neule ja kaulus erillään, ehkä minä joku päivä saan taiteiltua kauluksen takaisin kiinni.


Viimeinen Liz Lisa ostos olikin -15% alennuksessa jo ennen uuttavuotta. Tämä toppi oli superhalpa, ja ihanan käytännöllinen ja söpö. Takana onkin sievä koruyksityiskohta, jokseenkin taas jälkikäteen tajusin että harvemmin pelkkä toppi päällä missään hiihtelen, joten sievä koru jääkin ihan vaan omaan tietoon. Esittelenpähän sen nyt lähikuvassa tässä, joten tiedätte sitten sellaisenkin olemassaolon :'D 
Jo yhdessä asukuvapostauksessakin pääsi tämä Jesus Diamanten mekkonen vilahtamaan. Ainoa ostokseni Closet Childistä, ja voi että mikä lolitojen mekka se olikaan! Jos pukeutuisin vielä lolitaan niin voin vaan kuvitella kuinka matkabudjetti hujahtaisi sinne. Meikällä sitten on CCn leimakortti, että jos joku Japaniin reissaava sen haluaa periä, saa sen!
Jesus Diamante on yksiä lempimerkkejäni kauniiden printtiensä takia. Valinnanvaikeus olikin suuri, Jesus Diamantelta oli paljon kaikkea myynnissä! Valitsin pihipäissäni kuitenkin tämän mekon, sillä se oli puolet halvempi kuin muut myynnissä olleet. Tavallaan ne muut olivat ihan kauniita, mutta kuitenkin loppujenviimeksi valitsemani mekko on varmaankin käytännöllisin! 

DaTuRalta ostin mustan neuleen, sillä heillä oli myynnissä settejä fukubukuroiden sijaan. Neuleeksi valkkasin tämän väljäksi tarkoitetun mustan helmikoristellun neuleen. Olen innostunut onee-vaatteista tässä ihan viimeaikoina, sillä tykkään gyarusta mutta tykkään myös tyylistä jonka vaatteita voin käyttää jokapaikassa, ettei minun tarvitse kasata kahta eri vaatekaappia; Arkivaatteet sekä gyaru. Oneevaatteita kun pystyy käyttämään lähes minkälaisen meikin kanssa, ja tätä neuletta onkin tullut käytettyä jo useampaan otteeseen! 
Delyle noirilta ostin tällaisen mekon. Voi että harmitti, kun jälkikäteen sain kuulla että heillä oli myynnissä fukubukuroita; Ja niiden sisältö oli ollut aivan mahtava! No, se jäi sivusuun, sillä kun itse kävin Delylen liikkeessä, ei kyllä heillä enää ollut jäljellä yhtään fukubukuroa. Ehkä tästä selvitään, kaipa niitä kivoja vaatteita vielä vastaan kävelee. Tämä mekko on ainakin ihana ja en malta odottaa tämän(kään) käyttöönottoa!
DaTuRan settiin nappasin tämän mekon mukaan ja ette tiedäkään miten paljon olen tähän rakastunut! Mekko on nii mukava päällä ja monikäyttöinen, ja tätä onkin tullut käytettyä yhden jos toisenkin kerran (asukuvaa coming soon!). Aivan täydellinen mekko, rakastan! Mutta miinusta siitä että laatu ei ole ihan priimaa vaikka merkkivaatteesta onkin kyse; Helmassa on jo vähän nukkaa. Ei se onneksi menoa haittaa, mutta hiukan ihmettelin, sillä yleensä japanilaiset merkkivaatteet todellakin ovat hintansa väärti myös laadullisesti. 
Viimeisenä kuvausteknillisesti harmaita hiuksia aiheuttanut MA*RSin neule! Tai takki, whatever. Tämä oli aika pakko-ostos, neule, jossa on superpehmeä vuori. Tämä on kyllä sellainen kylmän päivän pelastaja, sekä vielä sievä ja tyylikäs. Miinusta siitä että tämä onkin niin muhkea, ettei tätä takin alle saakaan ängettyä (Lähdettiin Sallin kanssa baariin, ja minä+MA*RSin neule+toppatakki = ei niin kaunis ilmestys, mutta lämmin oli!!). Kun kelit tästä hiukan lämpene, voikin takin heittää pois ja siirtyä käyttämään tätä! 

Tässäpä sitten nämä ostospostaukset. Blogissa oli hiukan hiljaiseloa taas, kaasoni ja ystäväni Salli kävi täällä ja aika menikin sitten kuulumisien vaihdossa, shoppaillessa sekä kutsukortteja askarrellessa, ja siitä aiheesta sitten lisää tulossa. Yhteistyö- ja asukuvapostauksiakin on jonossa sekä Japaninkuvista on osa esittelyä vaille valmiina. Tekemistä siis tässä riittää ja postausta on tulilla!

P.s. Hei, banneri vaihtui. Tämäkin on jälleen Sallin käsialaa, mitäs tykkäätte? 

P.p.s. Kävittekö jo osallistumassa arvontaan? Vielä on aikaa! :) 

25 kommenttia:

  1. Oi mitä ihanuuksia ♥ Söpöjä ja kauniita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih voi kiitos!! <3 Nyt on paljon vaatetta sitten, kunpa vaan pääsis käyttämään! :D

      Poista
  2. tosi ihania vaatteita! varsinki toi vaalean punainen neuletakki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! <3 <3 toi neule oli tosi kätevä, se käy melkeinpä asuun ku asuun! :)

      Poista
  3. Ihania!! Varsinkin toi delyle noir mekko näyttää superihanalta. Ois kiva kans joskus nähä minkä näkönen se on päällä. Mut ihania juttuja, ei liian OTT vaan käytännöllisen näköisiä myös.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo asukuvaa tulee siitä aivan varmasti! ^_^ Joo, ei todellakaan ole liian ott, sitä lähdinkin hakemaan että pystyy yhdistelemään vähän asuun kuin asuun noita kaikkia; Sekä gyaruun että "tavis"-tyyliinkin :) Tosi kivaa kuulla että säkin tykkäät näistä ostoksista!

      Poista
  4. Ihania juttuja ja tosi söpö uusi bannerikin sun blogissa! :)
    Toi viimenen neule ♥♥♥

    ♥ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, välitän kehut Sallille ^_^ Toi neule on ihan parhautta, se on ihan megalämmin! :)

      Poista
  5. Söpöjä juttuja oot ostellu =)
    Kiva uusi banneri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vooi kiitos kiitos <3 <3 ^_^
      Ja sanon Sallille kehut bannerista, mä tykkään siitä kans :)

      Poista
  6. Ihania ostoksia! Varsinkin tuo Delyle Noir mekko, ah niin ihana. :D
    Banneri on tosi raikas, ja nätti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään kuinka uusi banneri on niin freshi :) Kiitän Sallia tästä <3

      Toi Delyle Noirin mekko tosiaan on ihanan monikäyttöisen oloinen, siks nappasinkin sen messiin! :D

      Poista
  7. Ihania vaatteita jokainen! Sopii sinulle varmasti enemmän kuin hyvin!
    Neule jossa on turkis on hirmu ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos ^_^ <3 Toi neule tosiaan on yksi parhaimmistoa siitä mitä ostin! :D

      Poista
  8. Toi vaaleanpunainen toppi, jossa on tuo koru on kyllä tosi kaunis! <3 Myös toi eka ruusumekko on niiin ihana! :) Tosi kivoja juttuja oot löytänyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi eka MA*RSin mekko on superihana, mutta myös superlyhyt! :D Saa nähdä missä sitä osaa, uskaltaa ja voi käyttää! :'D Tuo Liz Lisan toppi tosiaan oli niin sievä, että vaikka korusta ei pääsekään nautiskelemaan paljoa lämmittää se mieltä että sellainen siinä on :'3

      Poista
  9. very cute & beautiful clothes you got !

    VastaaPoista
  10. Ihania vaatteita! Varsinkin kaikki mekot on todella sieviä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, ihana kuulla!! Mekkoja ois ollut kiva shopata lisää! *_*

      Poista
  11. Apua! Nuo mekot ovat kyllä yltiösöpöjä! Olihan tuossa jo iso kasa kaikkea ihanaa. Edellinen asupostaus oli mahtava, melkein kuvittelen mekkoa itseni päälle, kuvia katsellessa. Oma rohkeus ei siihen riitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olihan tässä vaatetta tosiaan kerrakseen, minkäs sille mahtaa kun on vaan ahne :'D

      Voi kiitos, ihana kuulla että asu oli inspiroiva! *_* Voin vaan kuvitella että joku Jesus Diamante/LIz Lisa tyyli sopisi sinullekin mainiosti! :)

      Poista
  12. Ihania ostoksia kyllä! <3 Toi eka Ma*rsin mekko on kyllä oma suosikki. Mietinkin, jos ompelis siihen pitsireunan esimerkiksi, jos auttais pituutta?

    VastaaPoista