keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Testissä NYX huulipuna sekä crystal eyeliner☆

Päätin testata itselleni uusia tuttavuuksia NYX:in meikkejä. Suomessa olen muutamia ihastellut, kun käytiin shoppailemassa Sallin kanssa, ja hän tiesi kehua heidän huulipuniaan. Nyt Tokiossa käydessäni päätin repäistä, ja ostin kokeiluun heidän butter lipstickin, sekä crystal linerin. Kultaista blingbling-luomiväriä olen ollut etsimässä jo pitkään, ja kunnolla pigmenttiä ei ole ollut missään. Kultainen eyeliner sitten pääsi huulipunan kaveriksi testiin. Onko NYX (minun mielestäni) hehkuttamisen arvoinen kosmetiikkamerkki?
Aloitetaan huulipunasta, jota kohtaan minulla olikin paljon odotuksia, ja sen kokeilemista odotinkin malttamattomana. 
Valitsin väreistä aika samansävyisen, mitä minun YSLn huulipunani ovat. Punnitsin pitkään tämän ja vaaleanpunaisen välillä, mutta pelkään että näytän helposti aivan pissikseltä vaaleanpunaisilla huulilla. Punainen oli siis turvallinen valinta, ja punainen huulipuna käykin meikkiin kuin meikkiin.

And here is the result. Tältä se näyttää. Ja alemmassa kuvassa saatte myös lähikuvaa uusista piilareistani, kyllä siitä Hello Kittyn erottaa! :D Jos teillä on kiinnostusta, voin tehdä toki myös reviewin noista yhden päivän circle lenseistä erikseenkin. Joten takaisin huulipunaan: Iso plussa heti siitä, että huulipuna kosteutti, mikä nyt tietty huulipunan nimestäkin oli pääteltävissä. Omat huulet tekee kuivuuskuolemaa huulikuorinnasta ja huulirasvasta huolimatta. Siksi esimerkiksi YSLn huulipunat ovat olleet pannassa, koska ne kuivattaa ja kovasti. Miinuksena myös väri, joka ei sitten ollutkaan niin pigmenttinen kuin olisi voinut olettaa, ja sitten huulipuna oli aika tahmeaa; Väri alkoi karkailemaan ja leviämään, joten ilman huultenrajauskynää tätä on vähän hankala saada näyttämään siistiltä. 

Yhteenveto:
+Kosteutti
+Kohtalaisen edullinen (Japanissa ainakin, maksoi n. 10€)
+Neutraali tuoksu
+Kesti hyvin huulilla, ei tarvitse välttämättä lisäillä päivänmittaan

-Väri ei ihan vastannut odotuksia
-leviää helposti
Siirrytään sitten kultaiseen "liquid crystal liner"iin. Tämän suhteen mitään suuria jännitysmomentteja ei tullut koettua, kokeilin nimittäin tätä testeriä jo kaupassa, ja ihastuin siihen kuinka paljon kimalletta tuli yhdelläkin sipaisulla. Ei siis mitään perinteistä glitterkynsilakka-pettymystä, kun yhdellä sipaisulla saakin vain kaksi glitteriä. 
Laitoin kulta-eyelineriä silmieni alakulmaan. Pahoittelut ettei oikeasti nyt kuvassa pääse se kimallus esille, mutta täytyy sanoa että todellakin toimii!! Suosittelen ehdottomasti kaikille. Eihän tällä nyt tietenkään koko silmäluomia voi alkaa maalaamaan, sillä suti oli todella ohut; Se mahdollistaa siis tarkankin ja yksityiskohtaisen piirtelyn, jos haluaa alkaa kasvoihinsa pieniäkin juttuja taiteilemaan. 

Yhteenveto:
+Edullinen (Maksoi Japanissa n. 10€)
+ Todella paljon kimalletta
+Kapea sivellin
+Pysyy hyvin

Vielä näin loppuun sitten kahdet naamakuvat miltä overall- meikki näytti. NYXin huulipuna ei nyt säväyttänyt erityisesti, ei se huono ollut muttei mikään megamahtavakaan, jota lähtisin liputtamaan. Eyeliner sen sijaan teki lähtemättömän vaikutuksen, ja jos sitä ei Suomen marketeista ja kosmetiikkaliikkeistä (edulliseen hintaan) saa, taidan tilata sitä jopa ulkomailta. Mitäs mielipiteitä muuten nyt nuo piilolinssitkin herättivät? Hot or not, että piilolinsseissä on Hello Kitty-kuosi?

11 kommenttia:

  1. huulimeikki näyttää hyvältä!
    loppu meikistä näyttää vähän huolettomasti sutaistulta ja tuo jakaus ei oikein imartele sun kasvoja/otsaa T_T

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oon samaa mieltä. Kulta eye liner, ei ehkä sovi ihan alaluomen kulmaan asti...
      Ja omasta mielestäni hello-kitty linssit ovat vähän karmivat. Saattaa johtua tosin vain omasta kammostani piilolinsseihin ylipäänsä.
      Pidän kuitenkin paljon blogistasi, pahoittelut hieman negatiivisesta kommentista.

      Poista
    2. Aa, no musta toi kultaliner sopi hyvin tohon silmän alle! :o tekoripsien takia se ei oikein yläluomessa esille pääsisi. Mut pitää testaa jossain toisellaisessa, ei gyaru-meikissä! :)

      Poista
  2. Mä tykkään Nyxin huulipunista! :) Ja voi vitsi mä näin instagramissa kuvan noista hello kitty kuviointi piilareista ja ne oli ihan mahtavat! :D

    ♡ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi piilarit on kyl tosi hauskat!! :D ja huulipuna ois kyl tosi jees kun sais hankittua sen huulikynän!

      Poista
  3. Toi huulipuna on kivan värinen, sopii hyvin sulle! :) Ja sulla on kivat kulmakarvat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih voi kiitos <3! Joo huulipunan värissä ei vikaa, harmitti vaan hiukan ettei se ollutlaan niin kirkas kuin paketti antoi olettaa :)

      Poista
  4. Tätä olen kaivannutkin <3 Hime kuvia sinulta lisää! Hirmu ihana meikki! Harmi etten oikein meikkien päälle ymmärrä mitään niin en voi oikein sanoa muuta kuin sopii sinulle ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hii ihana kuulla et on kivaa jonkun mielestä että postailen enemmäm gyaru-kuvia ^_^ joo en mäkää mikään meikkiekspertti ole kyllä, lähinnä ihan harrastajan silmin kerron miltä mikäkin kosmetiikkatuote vaikutti! :)

      Poista
  5. Ihania kuvia~ Tiedätkö muuten mistä pystyy ostamaan "gyaruperuukkeja" netistä? Olen kahlannut monia paikkoja läpi, mutta en ole törmännyt :'o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Supermuhkut peruukit joutuu kyl tuunailemaan itte, mutta semiperuukkeja löytyy kyllä ihan ebaystä :) jos voi sijoittaa vähän enemmän, Prisilalta löytyy! :)

      Poista