lauantai 9. tammikuuta 2016

Saat mainoksesi Kamppi☆

En ole tekemässä yhteistyöpostausta Kampin kanssa, oli vaan hauskaa kun asukuvienottomahdollisuus oli pakkanen ja valo ja taustat huomioonottaen parhaimmat Kampissa, nimenomaan tuon Kampin logon alapuolella. Kyllä ne sai mainiosti leikattua kuvista pois, onneksi :D Tavattiin siis Terhin kanssa sushin ja asukuvien ja shoppailun merkeissä nyt perjantaina, sain annettua tuliaisetkin kätevästi heti alkuunsa. Käyttöön pääsi uudet ostokset reissulta, ja spoilaankin nyt hiukan tulevia ostospostauksia. Kuitenkin kätsyintä oli mielestäni postata asukuvia tähän väliin, sillä enhän ole päässyt ihanaista naamaani teille esittelemään vähään aikaan. 



Knit, headbow: MA*RS, top: Liz Lisa, bag: Samantha Vega, accessories: Ruby Rose, shoes: My Melody
Voi kuinka kaipaankaan tuota lolita-aikojen lähikontaktia, kun rusetti mekon takaa piti oikaista ja laittaa kuntoon. Tässä siis Terhin ottama salaräpsy kun asettelin hänen mekkonsa rusettia takaa. Oli kyllä ikävää kun Harajukussakin tuli Closet Childissä vierailtua (lolita-muotia myyvä kirppari), ja sanoinkin poikaystävälleni, että jos vielä olisin lolita olisin taivaassa. Oh those days.
Mitäs niitä perinteisiä gyaruposeja olikaan? Ei ole helppoa vääntää sydäntä käsillä yhtäaikaa kun yrittää ottaa selfietä kameralla. Sydänkuvat rip, mutta onneksi sentään saatiin yksi naamakuva yhdessä otettua. 
Tällaista tälläkertaa. Ei ihan gyarua mutta jotain sinnepäin kuitenkin. Ostin Japanista päiväpiilareita, että nyt sitten saa taas ihan auteettista gyarumeikkiä aikaiseksi. Ne minun vanhat circlet olivat jo kuivuneet purkkeihinsa, lisäksi olihan niillä ikääkin jo se vuosi, että roskiin olisivat joutaneetkin. Täytyy toivoa että silmätulehduskierteeni olisi nyt tässä, ettei enää tarvitsisi siitä kärsiä. Sain kosteuttavia perussilmätippoja, joita käytän päivittäin, joten josko silmätulehduksien syynä olisi ollut niinkin yksinkertainen asia kuin kuivuus. Eli siis, toivottavasti pääsen taas pian jakamaan ihan gyaruasukokonaisuuksia täällä teille! 

16 kommenttia:

  1. Ihana tuo sinun ja Terhin yhteiskuva! Upea asu sinulle, ihana värimaailma. Ja kuten instagrammissasi sanoin aivan ihhanat hiukset! Nuo kenkäsi! Ihanat!

    VastaaPoista
  2. Ihana tuo sinun ja Terhin yhteiskuva! Upea asu sinulle, ihana värimaailma. Ja kuten instagrammissasi sanoin aivan ihhanat hiukset! Nuo kenkäsi! Ihanat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten paljon kehuja yhdessä kommentissa *_* kiitos!! Olen niin otettu!!! <3

      Poista
  3. Nättejä kuvia <3! Ja aivan ihana tuo sinun vaaleanpunainen neule :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihana kuulla <3 tuo neule oli kyl ehdottomasti ma*rsin parhaimmistoa mitä myymälässä tarjolla oli :)

      Poista
  4. Tosi suloinen asu sulla! :) Noi sukkikset etenki on ihanat !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kivaa kuulla että ajattelet noin <3 sukkikset oli ihan must ostos kun ne vastaan käveli :)

      Poista
  5. Ihana asu ♡ Toi laukku ja kengät on ihan unelma! ^^

    ♡ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiiitos kaunis <3 laukku on rakkautta ja kengät lämpöä *_*

      Poista
  6. Oi vitsit noi kengät näyttää lämpöiseltä! :) Ja noiden sun silmien väri<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eih ihana kommentti!! Kiitos ^_^ noi kengät on kyl oikeesti lämpöisyydellään aivan parhaat! :)

      Poista
  7. voi vitsi miten älyttömän söpö asu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis, kiva kuulla että sä tykkäät!! ^_^

      Poista
  8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista