perjantai 8. tammikuuta 2016

Shoppings from Tokyo: Bags and shoes☆

Koska materia on elämän suola, aloitetaan ostospostauksilla! Julkaisen ostokset kolmessa erillisessä postauksessa, ettei ihan kilometritolkulla tulisi kuvia ja tekstiä. Nyt otsikon mukaan laukut (laukku) ja kengät, sitten teen random asioista sekä asusteista ja viimeisenä vaatteista! Ja aloitetaan nyt tällä laukulla, kun se tässä esillä heti onkin. Olen aivan rakastunut tähän laukkuun, ja kotiutinkin sen itselleni jo ennen kuin suuret uudenvuodenalennukset edes alkoivat. Mikä oli ihan viisasta, sillä laukut eivät tulleet aleen vaan loppuivat kaupoista alennusmyyntien aikaan vaikkei niiden hinta ollutkaan alhaisempi. 
Kyseessä on siis Samantha Vegan vaaleanpunainen käsilaukku kultaisella laukkukoristeella. Tuo koriste oli vaan kuin luotu tuota laukkua varten, joten päätin ostaa settinä. Jälkikäteen olisi voinut jäädä harmittamaan, vaikka se olikin laukun hintaan nähden suhteellisen arvokas. Kävin myös tahtojen taistoa, ostaisinko tämän vai samaan aikaan myynnissä ollutta Sailor Moon-sarjaa, mutta päädyin tähän, sillä Sailor Moon- sarja olisi ollut hiukan liian lapsekas sekä hinnat olivat kaksinkertaiset näihin perusmallistoihin verrattuna. Minusta laukku on hurjan käytännöllinen, pienempi kuin Michael Korsin laukkuni ja enemmän hattaranvaaleanpunainen, kun MKn laukku puolestaan maanläheisempi vaaleanpunainen. 
Suunnittelin alunperin ostavani Miu Miun pikkulaukun, mutta jouduin sitten paikanpäällä toteamaan (ja huhhuh että edes silloin tajusin!) että tuontirajathan paukkuisivat toden teolla jos ostaisin Miu Miun laukun. Tax Freenä en olisi joutunut maksamaan veroja Japaniin, mutta Suomeen sitten senkin edestä. Lisäksi kaikilla länsimaisilla brändeillä oli kovemmat hinnat kuin Euroopassa, ja niin oli Miu Miullakin. Michael Korsinkin laukut kustansivat lähemmäs tuhatta euroa! Joten Miu Miun veska jääköön tulevaisuuteen, nyt ostin sitten Samantha Vegan eikä kaduta. Kannattaahan sitä ennemmin paikallista suosiakin. 

Sitten kenkiin! Nämä kaunokaiset nappasin sitten Miu Miun inspiroimana Shibuya109:n jostain kenkäkaupasta. Huomatkaa hopeablingbling korot, nyt on niin hopea-vaihe sitten menossa, niin korujen kuin yksityiskohtienkin suhteen. Nämä kengät ovat kyllä jalassa supermukavat, vaikka korkoa näissä onkin aivan hurjasti, ja minä aikamoinen tollukka olenkin kävelemään korkokengillä. En malta odottaa että pääsen kasaamaan asukokonaisuutta näiden ympärille. Ei tosin ole näiden kelien kengät nämä. 

Ei ole kengät eikä laukku mutta pakko laittaa tämä tähän väliin! Super Sonico - mukiteline! Sonico on hahmona hurjan söpö mutta samalla ah niin koominen. Pelihalleissa käydessämme törmättiin sitten ufo catcheriin josta pystyi voittamaan tällaisen Sonico-mukitelineen, ja sillä hetkellä päätin että pakkohan se on saada. Ja onhan sitä animekrääsää nyt edes vähän ostettava jos Japaniin menee. Jotta kukaan ei pahoittaisi mieltä, on sensuurina ruusu. :3
DaTuRan pinkit korkkarit! Hassusti kyllä kuvat vääristää värin ruusunpunaiseksi, mutta oikeasti väri on aika fuksia, tosi tumma pinkki.

Nämä olivat lievä heräteostos, näin vaan heidän liikkeessään kengät, ja ihastelin niitä joka kerta kun putiikista ohi käveltiin. Sanoin poikaystävälleni että ostan ne sitten vikana iltana kun shoppaillaan, jos niitä vielä on. Ja kohtalo päätti ettei edes hurjat alet vieneet näitä kaunokaisia joten sitten kotiudutin ne, koska ne mahtuivat jalkaan täydellisesti. Nämäkään eivät ole hurjien pakkaskelien kengät, ja saa nähdä miten uskallan näitä käyttää, kun pelkään noiden ihanian timangien ja helmien tippuvan pois. 

Viimeinen ja viimeisin kenkäostos; Swimmerin saappaat. Löydettiin Swimmerin liike ihan vahingossa, kun yritimme löytää Sunshine Cityyn Ikebukurossa. Kiinnitin heti huomiota etualalla oleviin kenkiin, ja kun huomasin hintalapussa lukevan 2000 jeniä (eli euroissa about 17€), oli ihan pakko ostaa nämä. Vaaleanpunaisia saappaita ei meikällä ole ollutkaan ja nämä ovat sievät sekä käytännölliset. Nämä kengät olivatkin sitten viimeinen ostos koko reissulla, ja ei harmita, pääsevät käyttöön heti tänään. 

Mitäs tykkäsitte kenkä-laukku-Sonico- osuudesta? Meikä on ainakin todella tyytyväinen kaikkiin ostoksiin, odottelen innolla milloin korkkarit pääsee käyttöön, samoin kuin laukkukin, joka vielä nököttää täytteet sisällään tuossa hyllyllä. Tässä välissä postailen matkajuttuja, ja seuraavaksi ostosesittelyä pikkujutuista, kosmetiikasta, asusteista ja niin edelleen. 

36 kommenttia:

  1. Ihania ostoksia! Varsinkin laukku. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa et laukku oli teidänkin mielestä ihan nappiostos!! :) Onneksi menin ja ostin sen heti, muuten ois jääny ilman!

      Poista
  2. Niin söpö tuo laukku!

    elamanikuvina.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Oooooh noi ekat korkkarit!! Aivan tosisuper ihanat ♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ekat korkkarit varasti meikänkin sydämen *_* Kun vaan pääsis niitä ulkoiluttamaankin pian!

      Poista
  4. Vähänkö söpöjä juttuja oot ostanut! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ^_^ Söpöjuttuja sieltä lähdettiin hakemaankin, kun täällä kotimaassa vaatekauppojen väripaletti on vähän synkempi :)

      Poista
  5. Kivoja ostoksia ja ihan sun näköisiä =)

    VastaaPoista
  6. Laukku ja ekat korkkarit on aivan älyttömän ihanat ♥ Ihania ostoksia muutenkin, joten kiva nähdä niitä sitten myöhemmin asuissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ^_^ Ekat korkkarit on ehkä meikänki lempparit :) Laukku pääsi tänään ulkoilutukseen, elikä asukuvia laukun kanssa tulossa piakkoin! :) Korkkarit joutuu nyt hekä hetkisen odottelemaan, nää pakkaset ja liukkaus ei tollasille megaheelsseille oo luotu :'D

      Poista
  7. Oh gaaad, noi kengät! Kummatkin korkkarit <3__<3 Kuola valuu, herranjestas. Mä kyl heittämällä ottaisin noi omiksi hääkengikseni kumpaisetkin, ota sinäkin!

    Haluatko kertoa ton laukun hintaa? en ole koskaan kuullutkaan kyseisestä laukkumerkistä, mutta näyttää ainakin tasokkaalta! Kiva että toi koru on irroitettava niin voi yksinkertaistaa tota jos haluaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että hei kivaa et säkin tykkäät, sulla on hyvä maku ;) Joo no noi vaaleammanpunaiset kyl sopiskin, ne on sairaan mukavat jalassa. Ainoo vaan et oisin sit mun miehua reilustikin pidempi... oops :'D

      Laukku maksoi 17000 jeniä, eli mitähän se nyt tällä nykykurssilla ois, 160€? :) Joo koru piti ostaa erikseen, muttakun laukun kerta näki jo sen kanssa ni minkäs mahtaa, sorruin ja ostin! Tosi tasokas tuo merkki kuuleman ja ensikokeman perusteella onkin, ja jos japanilaisiin on luottamista niin onkin. Koska liikkeitä oli jokapaikassa ja suurimmalla osalla nuorista tytöistä näytti Samantha Vegan laukku olalla olevan :) Ja oispahan sitten näin länsimaissa vähän harvinaisempaakin merkkilaukkua kuvioissa :)

      Poista
  8. Nuo Swimmerin saappaat on ihanat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa et tykkäät, oli aika ylläri et ne oli niin edukkaat :)

      Poista
  9. Oo hyvä kun linkitit blogis tonne fb ryhmään, oonki jo jonkun aikaa ettiny jotain uutta kivaa blogia luettavaks, ja täähän on just täydellinen! ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikäää voi että, hei tosi ihana juttu kuulla!! U made my day ^_^ <3

      Poista
  10. Oi oi oi! Aivan ihania ostoksia! Nuo pinkit saappaat ja laukku ovat niin ihanat! En tiedä mitä tulisi noilla koroilla kävelemiseltä, mutta näyttää tosi hienoilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo ei oo korkkareita testattu vielä ihan oikeasti käytännössä, olen kotona hiihdellyt kyllä ne jalassa :D Laukku on kyl aika rakkaus, ja kun pakkaset hiukan hellittää niin saappaatkin pääsee testiin <3

      Poista
  11. Nyt on kyllä niiiiin ihanat kengät! Etenkin nuo ensimmäiset kenkulit! Hirmu ihanat. Laukkukin on karkkia silmille

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi ekat on kyl tosi ihanat, onneksi ostin ne! *_* En malta oottaa et pääsen yhdistämään ne johonkin asuun ^_^ Ihana et säkin tykkäilet <3

      Poista
  12. Ihania ostoksia. Kauniita 😊

    VastaaPoista
  13. Aaaaa noi molemmat korkokengät! ♥__♥ Käytän kyllä nykyään tosi harvoin korkkareita, lähinnä jossain hienommissa juhlissa, mutta silti ne on niin kauniita, että tekee mieli aina ostaa uusia! Oon vaan liian mukavuudenhaluinen, niin en jaksa olla missään baarissa korkkareilla. Ja pituuttakin löytyy omasta takaa ihan tarpeeksi, yli 10 cm koroilla huitelen kuitenkin jo 180 sentissä. Tuntuu vähän hölmöltä, etenkin jos seuralaisten pituus on enemmän hobittien luokkaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo korkkarit on vaan nii ihania, ja välillä sit se käytännöllisyys unohtuu ihan kokonaan :'D Mäkään harvemmin viitsin korkkareita jalkaan laittaa, varsinkin jos tiedän että joutuu kävelemään enemmäin kun vain autosta sisälle ja takaisin. Ja mulla ei oo liikaa pituutta, mutta poikaystävä ei ole hurjan pitkä, niin en sitten viitsi hänen seurassaan kovin usein kiskaista superkorkoja jalkaan :D

      Poista
  14. Noi on kaikki niin mielettömän söpöjä ja nättejä juttuja ♡♡♡ :)

    ♡ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuinka kivaa kuulla <3 mäkin tykkään kovasti <3

      Poista
  15. Oh my gosh so many pretty items! I love that bag and the boots!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww thanks! I love the bag too, and i can't wait to use my boots too! ^_^

      Poista
  16. Pystyisinpä käyttämään noin ihania korkkareita 💞

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi korkkarit on kyl söpöt!! Saas nähä miten pärjään in action niil! :D

      Poista