tiistai 1. joulukuuta 2015

Finally it is mine!+ Michael Kors☆

Täällä ilmoittautuu yksi erittäin helpottunut, sillä nyt se vajaan vuoden taistelu on ohi! Ostin itselleni laivalta vihdoin iPhone 6sen! Ja arvatkaapa mitä? Tämä on meikäläisen ihkaensimmäinen uusi ja ikioma puhelin.

Tosiaan, olin säästellyt kännykänoston risteilyllemme, sillä laivalla kyseinen puhelin tuli jonkun verran halvemmaksi kuin mitä esimerkiksi Verkkokaupasta tai Gigantista ostettuna. Edellinen puhelimeni siis oli iPhone 4s, ja se palvelikin viisi vuotta, mutta tämä viimeisin puolivuotta oli vähän tappelua sen kanssa, ja eniten minua jurppi kuvien laatu; Selfiet olivat kauheaa shaibaa ja esimerkiksi snapchattia jne en edes viitsinyt ladata puhelimelleni, kun en muille olisi voinut lähetellä mustia/keltaisia ja pikselöityneitä kuvia. Whatsappia ja Lineä oli ärsyttävää käyttää koska ne latasivat niiiin hitaasti. Keskinapissa oli ilmeisesti jokin kosketushäiriö, sillä se ei aina ottanut komentoa kun siitä painoi. Kännykänosto on kuitenkin sitä samaa ikävää rahanmenoa minulle kuten vuokran maksu ja vessapaperin osto, joten venytin myös sen takia uuden hankintaa ja toivoin ja uskoin että pärjään kyllä vanhallakin. Mielenterveyteni tiimoilta uuden osto oli kuitenkin loppujenviimeksi paikallaan, mutta päätin hankkia ihan perus kutosen, en 6s:ää saatika varsinkaan sitä kutosen hienointa versiota, joka on mielestäni niin kauhean iso kapulakin, että vaikka rahaa olisikin tulvimassa ovista ja ikkunoista, en sitä plussaa olisi ostanut. Vielä on totuttelua tähänkin. 
Muistatteko kun käytiin Sallin kanssa shoppailemassa Michael Korsilla? Esittelin blogissani kaksi ostostani, mutta kolmannen jätin vielä "yllätykseksi". Tämän postauksen tiimoilta sitä ei ehkä olekaan niin vaikea arvata:


Ostin Michael Korsin kännykkäkuoret. Sidenote, oli muuten hemmetin vaikeaa kuvata kultaisia kuoria, joka valossa se oli haastavaa :'D Tällaiset kuoret lähtivät mukaan, mätsää MKlta ostamaani lompakkoon sekä kännykkääni, sillä olin jo päättänyt että kultaisena iPhoneni haluan. Korsin kuoret eivät olleet kalliit; Maksoin näistä 40€, ja hassua sikäli kun iPhonen omat kuoret Gigantissa kustansivat 50€. Tulen varmasti tilailemaan tulevaisuudessa eBaystä lisää kuoria puhelimelleni, olen jo bongannut muutamat söpöt My Little Pony- kuoret jotka saattaisin haluta kännykkääni. Annoin vanhan iPhoneni pikkusiskolleni pikkujoululahjaksi, ja voi sitä tyytyväisyyttä kun hän alkoi latailemaan twittereitä ja instagramia. Täytyy kyllä ihmetellä tätä Applen logiikkaa; Luottokorttinumero oli pakollinen, ja kännykkä herjasi koko ajan liian nuoresta iästä. Jos itselläni olisi vaikka 10- vuotias lapsi, on hän tarpeeksi vanha älypuhelimelle, mutten todellakaan haluaisi laittaa luottokorttinumeroani lapsen puhelimeen. Eipä näistä tiedä, toivon tosiaan että tämä kännykkä palvelee minua seuraavat viisi vuotta myöskin. sen verran suolainen hinta tuosta on maksettu, sekä seuraavaa iPhonea minulle ei sitten tulekaan. 

8 kommenttia:

  1. Oih, itse haaveilen saavani ensivuoden puolella uuden iPhone 6S:n. Nykyinen Samsung ei vain miellytä enää ja sitä edeltävä samainen kuin sinulla ollut iPhone 4s ei tosiaan kuvanlaadullaan pisteitä kerää kotiin. Ja vaikka en itse Korsista oikein välitä, niin nuo kuoret kyllä sopivat tuohon kullan väriseen iPhoneen kuin silmä päähän! Onnea uudesta puhelimesta ja toivottavasti palvelee hyvin sinua :)

    http://erikahenrietta.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. iPhone 6Sssä oli se hyvä puoli että sen sai vaaleanpunaisena, ja se olisi ollut söpö väri! *_* Joo ei tuon nelosen kamera ollut mistään kotoisin >_< Ja kivaa et tykkäät kuorista vaikka Kors ei olekaan lempimerkkejäsi! :) <3

      Poista
  2. iPhonessa kyllä laatu-hinta suhde on kohdillaan. Ennen 5s:n saamista aikaisena synttäri/joululahjana kun vanha samsungini otti ja hajosi olin taistellut hirmuisesti milloin minkäkin puhelimen kanssa, samsugeja kaikki. Nyt olen ollut enemmän kuin tyytyväinen tähän puhelimeen! Hapokas hinta oli mutta sen arvoinen.
    Ihanat kuoret. Sopivat puhelimeen hyvin ja sinun tyyliisi muutenkin. Kultaiset puhelimet kunniaan terveisin kultaisen 5s:n omistaja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uuu kultainen on niin ihana väri, jos sitä väriksi voi sanoa. Ja joo, onhan iPhone kyllä kameraa lukuunottamatta laatupuhelin ja en valita. Nyt jos tää vielä kestäisi niin ois täydellistä ^_^

      Poista
  3. oihh vähänkö oon kade! Ite haluisin kanssa niin kovasti iphonen ja noi kuoret on niin hienot <3!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laivalle mars ja sieltä ostamaan ;) Saa halvalla! Oon kyl ollu tosi tyytyväinen so far tuohon puhelimeen :) Ja kiva et tykkäät kuorista <3

      Poista
  4. Sponssaako miehesi sulle näitä ostoksia? Hetki sitten valitit rahapulasta ja yhtäkkiä olet ostanut laukun, kameran ja puhelimen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blörb siitähän se rahapula tulee kun ostaa laukun, kameran ja puhelimen :DD

      Poista