lauantai 19. joulukuuta 2015

Finally new jacket-outfit☆

Vahingossa tulin pitäneeksi blogitaukoa, vaikkei tarkoitus ollutkaan. Kiirettä on, jälleen kerran, ollut enemmän kuin tarpeeksi, ja se hetki kun olen ehtinyt istua alas, onkin mennyt sitten kaikenmaailman asioiden säätämisessä. Asukuvia piti ottaa vaikka ja kuinka mutta silmätulehdus vei taas laittautumismahdollisuuden, sekä kuvaajaa ei ole minulla ollut kun poikaystäväkään ei ole kotona koskaan valoisaan aikaan, enkä kyllä minäkään. Eilen moikkasin Patriciaa pitkästä aikaa, ja asukuvien otto ei sitten mennytkään niinkuin piti. Vettä satoi kuin viimeistä päivää, ja kun märkinä ja kettuuntuneina ehdittiinkin kuvauspaikalle, oli jo todella hämärää. Joten nämä tämän päivän asukuvat eivät todellakaan edusta sitä laatutasoa jota blogiini haluaisin, mutta muuten olisin ihan turhaan maksanut matkalippuni. Asuun olin myöskin ihan tyytyväinen, vaikkakin laukku on ylivaloittunut ja näistä parhaistakin otoksista tärähtäneitä on 90 prosenttia. Huhhuh ei mene hyvin. 


Siisti toppatakki on ollut hakusessa jo jonkun aikaa. Minulla on vaan villakangastakkeja, sekä laskettelutakkeja, ja villakangastakkia ei viitsi ihan kasuaaleimpien asukokonaisuuksien kanssa käyttää, ja laskettelutakit eivät todellakaan ole mitään tyylikkäitä, vaikka mukavia ja lämpimiä kylläkin. Olin jo heittänyt uskon ja toivon että tulen ikinä kivaa takkia kohtuuhinnalla löytämäänkään. Rakastuin Michael Korsin erääseen toppatakkiin, mutta kyseisellä takilla oli hintaa keveät 450€, joten se kaunokainen jäi rekkiin roikkumaan. En kuitenkaan suostu maksamaan ei-merkkivaatteesta paljoa, ja siksi minua nyppikin että jopa New Yorkerin takit maksoivat sataa euroa, ja laatu niissä ei ole sitä sataa euroa vastaavaa. Kriteereinä oli myös se, että takki ei saanut olla pitkä, sillä villakangastakkini ajavat sen pitkän talvivaatteen aseman. Halusin jotain helppoa, monikäyttöistä, mukavaa, edullista ja kuitenkin hyvännäköistäkin. 

Toivo oli tosiaan jo heitetty, kunnes löysin ihan vahingossa Terhin kanssa kauppoja kierrellessä Cubus Kids:iltä toppatakkialennuksen. Ja juuri minun tuuriani, jäljellä oli vielä yksi 153 cm kokoinen takki, joka oli juuri sopivan kokoinen, ehkä hiukan väljäkin jopa, mutta sehän ei takkien kohdalla haittaa. 
Takki: Cubus Kids, laukku ja kengät: Michael Kors, hame: New Yorker, paita: Japanista jostain, sukkikset: Primark
Takki on kaikkea mitä luettelin listassa mitä takilta haluan. Ja hinta ei tosiaan päätä huimannut, sillä alennuksessa takki maksoin 40€. Nyt on takkiongelma ratkaistu! Värikin vielä mätsää niin täydellisesti MKn laukkuuni, sillä takinkin sävy on harmaanvaaleanpunainen. Olen oikeasti todella pettynyt kuviin, ja kuvista ei juuri pääse hailakanvaaleanpunaiset sävyt esiin. Mutta mutta, ensi postaukseen ja parempiin kuviin! Lähdetään huomenna poikaystävän kanssa miniristeilylle jouluillalliselle, sillä emme tänävuonna pysty viettämään, ikävä kyllä, joulua yhdessä. Pitää fiilistellä joulua sitten vähän etukäteen ^_^ 

13 kommenttia:

  1. Ihana takki! Tekis mieli itsekin ostaa uus takki, kun vanha parkatakki vetelee jo viimeisiään. :D

    VastaaPoista
  2. Ihana takki! Tekis mieli itsekin ostaa uus takki, kun vanha parkatakki vetelee jo viimeisiään. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo takkivarastoa on sillointällöin hyvä päivittää :) takeissa onneksi pitäisi olla laatu sitä luokkaa että kun sellaisen kerran ostaa niin se sitten palvelee useamman vuoden :)

      Poista
  3. Voi että, toi takki on ihana löytö! ja ps ps en ikinä lakkaa rakastamasta sun MK:n laukkua

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän täytyy mennä ostamaan sulle oma *_* ja joo toi takki tosiaan oli löytö!! Hintaluokka just sitä mitä etsinkin ^_^

      Poista
  4. Hmm. Noi vaaleat sukat ei kyllä istu tähän asuun. Tummat olisi menneet paljon paremmin. Laukku on ihana, ei tosin sekään mun mielestä istu ton laukun kanssa muuta kuin värinsä puolesta. Takki sopisi ehkä sporttisempaan kokonaisuuteen.

    Mutta nätti oot :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mustat sukat oli tarkoitus laittaa mut ne oli vaihteeks hukassa :( ni nuo oli sitten toiseks paras vaihtoehto, mätsää edes muihin vaatteisiin ja asusteisiin.

      Kiitos kiitos :) <3

      Poista
  5. Ihanan söpö takki <3 Nää kelit ei kyllä yhtään oo luotuja asukuvia varten :( Tulisipa pian taas kivempia kelejä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joooo tosiaan asukuvaaminen on kauhee projekti D: entykkää, nytkin vettä tulee taivaan täydeltä. Lunta odotellessa (y) kiva et tykkäät takista ^_^

      Poista
  6. Mä en kanssa niin tykkää, kun sukat tuolleen näkyy. Mutta takki on nätti ja muuten pidän asusta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo en mäkään, mut noihin kenkii täytyy laittaa sukat ja mun mustat nilkkasukat oli teillä tietämättömilla D: joten noi oli toiseks paras vaihtoehto kun mätsäsi edes muihin vaatteisiin vaikkakin pilkistävät tuolta kengistä. Kiva et takki on susta nätti <3 ^_^

      Poista