keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Early Christmas present!☆

Joulu saapui minulle pari viikkoa etukäteen, nimittäin rakas poikaystäväni osti minulle täydellisimmät joululahjat ikinä! Alennusmyynnit, jotka Michael Korsin liikkeessä olivat, vauhdittivat hitusen ostopäätösten tekoa, samoin kuin kummankin hyvin kiireinen aikataulu! Kauheaa kun tuntuu siltä että nämä viimepäivät ennen joulua ovat tosiaankin täynnä.

Michael Korsin liikkeessä oli alennusmyynnit, ja hyödynsimme ne sitten huolella. Olin toivonut juhlavampia kenkiä, ja koska rakkaani tietää että länkkäribrändeistä meikäläisen suosikki on Michael Kors, sain sitten kys. merkin kengät! Nyt voikin sitten vanhoilla rupukengillä heittää vesilintua, sillä nyt on ihan ihmisten näköiset jalkineet, eikä näitä ollut edes hinnalla pilattu! Jos asutte Helsingissä, niin nyt on vielä pari päivää aikaa kipittää MKn putiikkiin Espalle, sillä alennusmyynnit ovat voimassa vielä torstaina. 
Käytän paljon kultaisia asusteita, ja yksi merkittävä puute on vaatetus- ja asustekovarastoissani; Kultaiset kengät puuttuvat! Nämä korkokengät pistivät silmiini heti ensimmäiselläkin kerralla kun kävin Sallin kanssa shoppailemassa itselleni jo useissa asukuvissa nähdyn veskani. Sovitin kenkiä nyt ja nämä tuntuvatkin täydellisiltä jaloissa, ei ole mitään ongelmaa kävellä pitkiäkin matkoja näillä. Jos hääasukokonaisuuteeni passaisi kulta, voisin jopa vannoa vaihtavani kengät näihin, sillä näillä kyllä vetelee valssin jos toisenkin.
Nämä mustat nilkkurit olivat vähän heräteostos, mutta minulta puuttuu myös siistit mustat nilkkurit, joita voi käyttää kun täytyy näyttää fiksulta ja viralliselta. Piikkikorot ovat kyllä ehdoton heikkouteni niiden kuuluisien kultaisten yksityiskohtien lisäksi, ja molemmat löytyvät myös näistä. Sanotaan myös että -50% hinnasta auttoi myös päätöksenteossa, sillä en minä kehtaisi pyytääkään mitään hurjan kallista joululahjaksi yhtään keneltäkään. 

Miltäs nämä kenkäostokset teidän silmiinne vaikuttaa? Kummat ovat kivemmat ja voisitteko itsekin käyttää? Minä olen ainakin ihan innoissani, sillä en juurikaan kenkäihmisiä ole, ja nyt kenkäkaappia koristaa kaksi uutukaisuutta. Nytkin täällä juon aamuteetä nämä mustat nilkkurit jalassani :D Taustarekvisiittana postauksessa toimii tuo Tallinnasta ostettu taulu, josta puhuinkin teille. Toinen niistä koristaakin jo olohuoneen seinää, mutta naulat sekä vasara ovat hukassa, joten toista ei vielä olla saatu laitettua paikoilleen. Nyt siirryn kirjoittamaan vanhustyön ryhmätyöstä osaani, ja paketoimaan mummolle ja kummitädelle lähtevät paketit. Kauheaa kun vierastan postia ja kaikki lähetettävät lahjat jää aina viimetippaan vaikka itse lahjat olisikin hankittuna hyvissä ajoin !

18 kommenttia:

  1. Upeat nuo kultaiset korkkarit ☺

    VastaaPoista
  2. Millaset alennukset siellä on? Ihanat kengät, erityisesti nuo kultaiset ihan täydelliset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. -30 - -50% oli alennukset! Vaatteet eivät olleet enää alessa mutta kengät ja laukut joo! :))

      Poista
    2. Voi vitsi kun asuu niin kaukana tuolta... :/

      Poista
    3. Joo se on aina vähän harmi :( no alet tuskin ovat viimeiset sorttiaan! Ens kerralla sit! :)

      Poista
  3. Uuuu aivan mahtavia ja ihania molemmat ! <3

    VastaaPoista
  4. Sori, muhun ei uppoo noi mustat nilkkurit. :/ Onhan ne tavallaan ajattomat ja ihan kivan näköiset, mutta toi korko on niin takana että toi kengän sivuprofiili luo ihan tanttafiiliksen :P
    Kultaiset taas; muy bien <3 Oon kattonut ihan vastaavia olikohan Leg avenuen mallistosta, kun ne ois alennuksessa vain kolmenkympin pintaan.

    Mut keräätkö sä nyt mitään muuta merkkiä kuin Korsia itsellesi? Kannattaa varmaan vähän sekoitella, esim. Rebekka Minkoffilla ja Liu Jolla on tosi kivoja laukkuja ja mä oon tykännyt ainakin Marc Jacobsin kengistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, ikävä ettet tykkää mustista kengistä! :( musta ne on niin monikäyttöiset ja kötevät! Mut kivaa että edes kultaiset on ihanat, ne on kyllä mullekin ne lempparit!

      Sen verran köyhis oon ettei oo moniin eriin merkkeihin varaa, mut nyt on toistaiseksi MK-varasto täytetty, ja siirryn seuraaviin! :) nyt tosin shoppailulakkoa tiedossa koska Japani! :D kiitti noista merkkivinkeistä! Pitääpä perehtyä :)

      Poista
  5. Aivan upeita kenkiä! Varsinkin noi kultaset on kyllä niin makeat!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uu hei kiitos <3 Noi kultaiset on pitkäaikaisen haaveilun tuotos <3

      Poista
  6. On muutes upeat! Ihan sun tyyliset!

    VastaaPoista
  7. Vilu kun: oi että, ihana et tykkäät ^_^ <3 <3

    VastaaPoista