keskiviikko 16. joulukuuta 2015

And this is how I developed: 2013☆

Vähän tämäkin postaussarja jäänyt, mutta nyt on suoraan sanottuna lack of picktures, joten muistin tämän postaussarjan olemassaolon. Tarkoitus oli mennä ottamaan asukuvia tänään, mutta tittidii sain taas silmätulehduksen, tismalleen samaan silmään jossa se oikutteli pari kuukautta sitten. Että meikittömyydellä mennään ainakin tämä ja huominen, harmittaa kun olin niin suunnitellut jo kuvien ottoakin. Mutta niillä mennään mitä annetaan ja onhan tämä nyt ihan hauskaa kertausta itsellekin katsella, miltä sitä on joskus onnistunut näyttämään.
Vuosi 2013 oli aikamoinen, olin vaihdossa Japanissa, sairastuin anoreksiaan ja tyylikin vaihteli, jokseenkin 2013 oli himegyaruilun kulta-aikaa elämässäni. Tutustuin Sariin ja ylioppilaskirjoituksiin rehkiminen oli käynnissä. Tässäpä kuvatuksia siitä, miltä olen näyttänyt sinä vuonna. Näin by the way vielä, en ole muokkaillut kuvia siitä mitä ne ovat, koska noh, kännykkäräpellykset ja niin edelleen. Suotta sitä totuutta kaunistelemaan :D
"Arkityylinä" himegyarun välissä pidin jotain ihme skene-emo- mikälie härpäkettä, joka ei kyllä meikälle sopinut sitten yhtään. Cupcake Cultin paidat on ihania, tykkään, mutta eihän ne kaikki kivat tyylit aina itselle passaa.

Sitten lähdin vaihtoon Japaniin. Asukuvia ei tullut siellä otettua, joitain random räpsyjä lähinnä. Meikit oli kyllä mukana mutta ilma oli vaan niin kuuma, että meikkivoidetta ei tehnyt mieli hieroa naamaan. Nyt onkin aika jees lähteä japsilandiaan, kun tietää että samanlaista tuskankuumuutta ei ole tiedossa. Japanissa anoreksiani tosin sai paljon puhtia, sillä syömisiäni ei siellä vahdittu ollenkaan, ja laihduinkin muistaakseeni 8 kiloa reissun aikana. 
Hiukseni vaihtoivat myös vuonna 2013 väriä useampaan otteeseen, oli blondia, tummanruskeaa, pinkkiä ja tätä väriä, mikä minulla yhä tälläkin hetkellä on päässäni. Pinkkejä hiuksia kaipaan kyllä, olisi ihana jos vieläkin olisi jaksamusta siihen värjäilyurakkaan. Kuten alussa sanottua, tyylini vaihteli paljon ja taisinpa 2013 loppupuolella alkaa pukeutumaan normaalimmin mitä olen ikinä pukeutunut, ja lolita jäi tuona vuonna oikeastaan kokonaan pois tyylivalikoimistani.
Mitä mieltä olette näistä postauksista? Seuraavaksihan taidan tehdä perinteisen my year-postauksen, joten tämä jääkööt nyt viimeiseksi osaksi. Palataan sitten muutaman vuoden päästä, ja jatketaan vuodesta 2014!

13 kommenttia:

  1. Huomaa kehityksen näitä katsellessa. Hirmu suloinen olet jo tuolloin ollut <3

    VastaaPoista
  2. Toi kolmas kuva on ehkä nätein kuva mitä susta on ollut täällä blogissa ^__^ Asu on niin söpö ja onnistunut yhdistelmä ja vaikka poskipunat on ehkä vähän överit, niin se saa sun kasvot tosi nukkemaisiksi.
    Toteuttasitpa tätä tyyliä useemminkin nykyään, äh, ihania! Anoreksiakuvat on surullisia ja niistä näkyy sun ilmeestä ja vaatteistakin, että kaikki ei oo hyvin :( Noissa ekoissa sentään on vähän jotain iloisuuden häivää. Mut tykkään ihan hulluna näistä postauksista kaikkien blogeissa, mahtavaa nähdä etenkin tollasia vähän emo-skene-kuvia, kun itse kullakin tuntuu olevan toi vaihe ja aika harvalle se koskaan on sopinut :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. awww ihana! Kiitos kiitos <3 Joo mä kyllä varmasti saan uutta puhtia gyaruun ton japaninmatkan jälkeen, kun vaatevarastot täyttyy ja saan lisää piilareita <3

      Joo no tosi moni varmaan on käyny ton synkeemmän tyylivaiheen läpi, ja osalle se sopii tosi hyvin (mutta mulle ei kyllä :'D ) ja harmillisen vähän ihan aikuisista ihmisistä tota tyyliä sitten pidemmälle vie :/

      Poista
  3. Nää tällaset kehitys postaukset ja year-postit on tosi kivoja! Mietin juuri itekin että voisin tehdä kun ei oo vielä tullut tehtyä :) Ootko siis pukeutunut lolitaan enemmän ennen vuotta 2013? Mulla on ihan sellainen olo että oon nähnyt sut lolitoissa joskus.. jossain! (kuvissa siis)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo olen, olin lolita mooonta vuotta, mutta sitten vaan tyyli... jäi :( Joo varmasti oot jos terriblessä jne olet liikkunut, olin siellä tosi aktiivinen silloin :) Ja tee ihmeessä, mä tykkään katella muiltakin näitä postauksia!

      Poista
  4. Tälläiset postaukset on aika kivoja flashbackeja menneeseen! :) ihanan tyttömäisiä asuja nuo ensimmäiset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että, kivaa et tykkästi <3 Joo onhan se just kiva joskus pysähtyä ja katsoa sinne taaksepäin että mitä vaiheita sitä onkaan tullut käytyä läpi :)

      Poista
  5. uuu kiva kuulla <3 ^_^ Näitä siis lisää!

    VastaaPoista
  6. Oli kiva postaus! Banneri on myös söpö :)

    VastaaPoista
  7. Tosi kiva postaus! Ihana nähdä susta vähän vanhempiakin kuvia! :)

    VastaaPoista