tiistai 8. joulukuuta 2015

Golden party outfit☆

Moikka taas! Palattiin eilen yöllä Tallinnasta, huhhuh kun sunnuntaina oli kamala myrsky, ja en nyt voi sanoa nauttineeni keinutuksesta niin hurjasti kuin esimerkiksi poikaystäväni. Lähdettiin siis itsenäisyyspäviänä Tallinnaan, ja koska oli tarkoitus mennä Tallinnan puolella hienosti syömään, laittoin uuden kultaisen paljettimekon päälleni. Kauhea kenkäahdistus iski, sillä kultaisia korkkareita ei meikällä vielä olekaan, saatika mustia sieviä korkokenkiä. Joutui siis käyttämään hiukan mielikuvitusta, ja päätin ottaa pinkit korkokengät ja lisätä parit vaaleanpunaisen laukunkin asukokonaisuutta terästämään. 


 Dress: Bik Bok, shoes: 2ndhand, bag: Ted Baker, bracelet: Guess
Kokeilin myös ensimmäisen kerran elämässäni perus nutturan tekemistä. Olen jo useampaan otteeseen maininnut etten ole kovinkaan pro mikä kampausten tekoon tulee. Nuttura oli kuitenkin helppo ja rento ja samalla kuitenkin semijuhlava ratkaisu. Kaivoin myös ripsilaatikostani uudet ripset, joihin tykästyin hurjasti. En olekaan aiemmin tämäntyylisiä ripsiä käyttänytkään, ja nyt voin luvata että nämä ripset tullaan päässäni näkemään useaankin otteeseen.

Laivalle mentäessä oli kyllä vähän tyhmä olo, olin nimittäin aika ylipukeutunut verrattuna muihin matkalaisiin. Ja en minäkään kyllä laittaudu näin paljoa jos ihan normaalille risteilylle on tarkoitus lähteä. Kuten mainitsin, menimme syömään Tallinnassa vähän paremmin joten sen vuoksi olin laittanut tällinkiä keskivertoa enemmän. Eilen olinkin ihan perustallaajana, kävimme aamulla kylpylässä ja ostoksilla ja palasimme illalla takaisin Helsinkiin. Oli ihan hyväkin että suunnitelmiimme kuului iltalaivalla paluu, sillä saimme lukea uutisista että aamupäivän lähtö olikin peruttu. No, olipahan aikaa tutustua Tallinnaan vähän keskustaa kauempanakin. Hääjuttuostostelut jäivät niukoiksi, sillä emme löytäneet kaikkea mitä halusimmekaan, mutta matkaan sen sijaan tarttui kaksi todella ihanaa ja söpöä taulua! Sisustusminä pääsee pikkuhiljaa valloilleen, ja voin alkaa harkitsemaan vakavasti asuntopostauksen tekoa :) 

12 kommenttia:

  1. Sulle sopii nuttura <3 Ja tuo mekko ah niin kaunis ylläsi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. UU kivaa kuulla <3 Oli kyllä aikamoinen diskopallofiilis ton kanssa mut olihan se ihan fiini :D

      Poista
  2. Näytätpä kauniilta ja tuo mekko sopii sulle tosi hyvin!<3

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. Voi kiitos ^_^ JA joo toi Ted Baker *q* Saispa Ted Bakerin juttuja lisää!

      Poista
  4. Hyvin onnistu nuttura, sopii sulle hyvin :) Ite käytän vähän nutturan tapaista kampausta, mutta tommonen perusnuttura ei oikee sovi mulle. Kaunis toi mekko <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :D Vähän oli säätöä saada nuttura takaakin peittäväksi. Se on jännä miten kaikki kampaukset ei kaikille sovi; Itselläni ei esim. otsatukattomuus toimisi ollenkaan!

      Poista
  5. Mulla on tätä YSLn huulipunaa: http://4.bp.blogspot.com/-Dya4xRGpPZs/VefwPx5SskI/AAAAAAAAGxs/D0vp_Ww8lwQ/s1600/P8301894.JPG

    Ihana et tykkäät, kiitos kaunis <3

    VastaaPoista
  6. Oii mikä mekko ja nuttara sopii sulle älyttömän hyvin! :))

    VastaaPoista
  7. Ihana et tykkäät mekosta ja nuttura sopii mulle <3 kiitos kaunis ^_^

    VastaaPoista