torstai 3. joulukuuta 2015

Wedding sneak peek☆




Vähän esimakua hääasukokonaisuudesta. Mekko olisi vietävä kavennettavaksi sekä lyhennettäväksi, suunniteltava kampaus ja kuka sen tekee ja meikkikin... Puoli vuotta aika tasan enää, mutta kerrankin voin todeta että kaikki on mallillaan. Kutsujen nikkarointi alkaa piakkoin ja niiden lähettäminen, vieraslista ollaan saatu valmiiksi ja voi olla hyvillä mielin. Virallisen häämatkan varailu on vielä vaiheessa, sekä koristeluiden viimesilaus. Onneksi aloitettiin ajoissa suunnittelu, niin ehkä lähestyviä häitä voi odottaa rauhallisin ja onnellisin mielin. 

25 kommenttia:

  1. IIIIIK, MEKKO! <3 Näyttää jo sneak peekissä tosi ihanalta. Omiin häihini haluan ehdottomasti siniset kengät, koska 'jotain sinistä'. Onko sulla tulossa mitään sinisen sävy esim. asusteisiin, vai onko tyhmä hääperinne?
    Ja tuleeko noi tiarat molemmat kampaukseen, vai aiotko valita vain toisen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huh hyvä että kirjoitit tohon ton sneak peekin, vitsi miten nolo kirjoitusvirhe olikaan otsikkoon tullut XD
      Joo jotain sinistä tulee, mutta ajattelin ne alusvaatteisiin/sukkanauhaan, koska asukokonaisuuteen ei oikein sininen mätsää :) Tätä perinnettä kyllä taidetaan näillänäkymin noudattaa. Ihana kuulla että mekko näyttää susta ihanalta! Ja vain toinen tiara, mutta päätös on vielä kesken kumpi päähäni päätyy loppujenviimeksi :)

      Poista
  2. ihan tajuttoman hienon näkönen toi mekko !! tai toi pieni osa siitä XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooooo hei kivaa et tykkäät <3 <3 On se aika ihana kyl <3 :D

      Poista
  3. Mekko vaikuttaa niin kauniilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kaunis se omaan silmääni ainakin on <3 ^_^

      Poista
  4. Iiiihanat kengät! Kaikella tapaa täydelliset! Juuri sinun tyyliäsi!
    Mekkokin on aivan upea, tai se mitä siitä saimme kunnian nähdä. Innolla odotan miltä se päälläsi näyttää. Jos siis tänne mediaan kuvan joskus laitat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi kengät on rakkautta, harmi ettei niitä ole juurikaan päässyt käyttämään. Ovatpahan nyt sitten kunnossa ja valmiina suureen päivään :) Ja ajattelin sitten tehdä hääpostausta kun kuvat tulevat ja näinikään :) Ihana kuulla että tykkäsit <3

      Poista
  5. Oikein kunnon prinsessamekko <3 Ja ihanat nuo kengät!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, niin se vaan nalkoisen mekon pakko astuikin pois kuvioista :) Tykkään kovasti kans noist kengistä <3

      Poista
  6. aivan rakkaus tuo mekko <3 ja kengät aaa! onnea suunnitteluihin :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iih ihanaa et mekosta tykätään <3 ja kengistä ^_^ olen iloinen <3 kiitti onnituksista, kaikki on niin hyvällä mallilla et jotain varmasti kävis, joten onnea tarvitaan :D

      Poista
  7. Voi vitsi miten söpöt noi kengät ! Ite oon kyl sellanen että haluun saada kaiken aina tosi ajoissa valmiiksi, niin että saa mielenrauhan :D Luultavasti itsekkin aloittelen häiden suunnittelun, vaikka edes ajankohtaa ei ole valittuna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Häät on hyvä aloittaa aikaisin, oli mullakin tää mekko jo 9 kktta ennen häitä hankittuna, ettei vaan kiire iske :) Nyt pitäs tarttua itteensä niskasta kii ja varata aika sinne mekon kavennukseen ja lyhennykseen, ettei sekin jää sit tekemättä :'D Mielenrauhan kannalta näin on tosiaankin paras (Y)

      Poista
  8. Vau, toi mekko näyttää noista kuvista päätellen aivan uskomattoman hienolta!*-*

    VastaaPoista
  9. Tuo mekko vaikuttaa niin ihanalta<3

    http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  10. Wauuuh, toi mekko näyttää tosi hienolta! <3 Rakastuin myös tohon tiaraan (onkse tiara, apua, oon huono näissä) ja noi kengät on tosi mageet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oijoi ihana kommentti <3 Kivaa et nää jutut iskee suhun, ja on se tiara :) Niin vaikee päätös kumpaa niistä nyt sit käyttää :D

      Poista
  11. Vau tuo mekko vaikuttaa todella upealta!!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkän siit ainakin, kivaa jos sustakin näyttää upealta! <3

      Poista