perjantai 13. lokakuuta 2017

*:・゚✧Little break✧・゚:*

Välillä pitää ottaa tästä opiskelusta breikkiä. Jotenkin koko kesän stressi ja koulujutut alkavat kunnolla purkautumaan, ja olenkin aamuvirkkuna ihmisenä jotenkin järkyttynyt, miten herään joka aamu vasta joskus yhdeksän, kymmenen välillä. Ei siinä tavallaan mitään, kun päivissäni ei suurempia rytmejä nyt ole, kunhan vaan saan opparin ja loput koulujutut tehtyä. Silti tuntuu vähän hassulta maata sängynpohjalla niin pitkään, varsinkin kun iltaisinkin menee nukkumaan ihan ihmisten aikaan.

Eilen mies päätti hemmotella, ja mentiin Stockmannin yläkertaan shampanjalle. Tuo shampanjabaari on tosi sympaattinen ja viihtyisän oloinen paikka, ja voi vaan taas miettiä, missä Helsingissä on vastaavanlaisia. Kämp joo mutta se on turkasen kallis ja tuntuu töhöltä mennä sinne vain lasilliselle, ja sama oikeastaan koskee kaikkia siinä Espalla olevia. Glounge oli ihan mahtava paikka, harmittaa hurjasti ettei sitä enää ole :'(


Tämä sää on kyllä taas ollut ... Voisin perustaa varmaan jonkun sääblogin missä inisen kelin huonoutta, tuntuu että sitä on kesästä lähtien tullut harrastettua ihan liikaa. Mutta totta se on. Tässä kun koko viikon on homehtunut kotona, näpytellyt milloin lastensuojeluasiaa ja milloin translakiasiaa ja milloin yrittänyt peilata omaa ammatillisuutta teoriaan, niin rupeaa vähän tympäisemään. Olen kaivannut kunnon juoksulenkkiäkin jo pitkään, mutta tuonne kaatosateeseen juoksemaan lähteminen ei oikein tunnu siltä virkistävältä ja raikastavalta vaihtoehdolta.

Noo mutta kyllä shampanjalasillinen vastaa lenkkeilyä, haha! Tosiaan, Hullut päivät on kanssa sellainen juttu mitä ei koskaan opi. Joka vuosi sinnekin on itsensä työnnettävä vaan todetakseen että ryysis on sairas ja mitään oikeasti halpaa ostettavaa ei ole. Niinhän tänäkin vuonna. Okei, ei tuolla Helsingin keskustassa niin karsea meininki ollut kuin Jumbossa, jossa käväistiin nopsaan kun ajateltiin, että siellä sitä tilaa liikkua olisi. Mutta eipä joo. 


Siis alkuperäinen tarkoitushan oli myös napsia asukuvia. Kuitenkin oma asukuvailufiilis lässähti jo kotoa poistuessa, ja vaihdoikin hameen ja korkkarit farkkuihin ja nilkkureihin. Ei mitään kivoja kuvia tuolla olisi saanut. Ehkä tämä blogimuutos minkä tein, on saanut tietyn kiven pois sydämeltä. Se sellainen pakon tunne on hävinnyt. Juurikin ettei minun tarvitse puoliväkisin mitään asukuvia ottaa, vaikkei se mikään pakko viimeksikään ollut. Mutta harmittaa se silti, kun niitä asukuvia tykkäisin ottaa, ja sää on sitten mitä on. Nappailtiin kuitenkin sitten tuolla ihan turistina noita kuvia, kuvasin miehestänikin muutamia kuvia, kun hänkin on viimeksi vuosi sitten oman facebookprofiilikuvansa päivittänyt.

Onko teillä jotain vakkari-istuskelupaikkoja? Millaisissa mestoissa tykkäätte käydä?

19 kommenttia:

  1. No toi sää on semmonen et tosi harva varmaan haluaa käydä ottamassa asukuvia pihalla ja odotella hetkeä kun ei sataisi. Mutta onneks nää kuvat susta on myös ihanat ja laukku + tärkeimmät kuvissa näkyy! Itseäni kiehtoisi enemmän tehä asupostausta, mutta jotenkin panostan niin vähän meikkiin ja ulkonäköön että aina kun niitä ottaa tuntuu että näyttää rumemmalta kun oikeasti on! Sä oot aina niin kaunis kaikissa näissä! Täällä missä mä asun on vain kylän shell ja paikallinen joten niissä tulee tavattua kvaerit. Ehkä jumbo on the place to be jos asuu keski-uudenmaan alueella. Tykkään kyllä Keravalla ja Järvenpäässä Kulmakonditorian paikoista, etenkin uuniperuna-ruoat on ihania!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Joo sää on niiiin kökkö. Tänään ois ollu hyvät kelit mut ei sit jaksanu laittautuu vaan kuvia varten, ja huomenna kun ois joku syy tällääntyä ni sataakin vettä, tietty >_<

      Jumbossa on kyl kaikkia kivoja kahviloita ja ravintoloita, siel tulee iteki käytyy aika usein kun siinä lähistöllä asuu :)

      Poista
  2. Olen kotihiiri ja tykkään hengailla vain kotona :D Kaverin kanssa sitten esim. keilaamassa ja jossain kahvilassa/syömässä sen jälkeen.

    Kerran olen Helsingissä ollut vahingossa Hullareiden aikaan ja onneksi, mentiin vasta illalla, niin porukkaa ei ollut nimeksikään. Varmaan hyvää tuuria :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kotihiiri täälläkin, ei mikään biletys ja muu oo omaa juttua, mut kaverin ja miehen kaa on kivaa käydä aina lasillisilla tai syömässä :)

      No joo nyt tänään aamulla oli ihan rauhallista, mut huh lauantaina oli ihan tuskaa.

      Poista
  3. Siis glounge oli ihan paras! Kaverin polttarit ja häiden jatkot vietettiin siellä ja oli molemmilla kerroilla niin mukavaa. Mutta jos haluaa ihan lasilliselle, niin Kaarnassa ja Cafe Javassa on ollut hyviä skumppatarjouksia ja ovat tosi viihtyisiä paikkoinakin. :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rest in pieces Glounga ;A; Munkin polttarit oli Gloungessa, harmittaa ettei kyseistä paikkaa enää oo : ( Se oli niin tyylikäs ja hieno ja edullinenkin. Ja hei kiitos vinkeistä, tota Cafe Javaa pitää koklaa joskus!

      Poista
  4. Vitsi toi mesta kuulostaa ihanan rennolle :') Tampereella mun lemppari on Moro sky bar ja Inez tapas & bar 8)

    P.S. olet kaunis <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kaunis <3 Moro sky bar on ihana paikka, aina vaan tosi täynnä mitä ite ollaan yritetty sinne mahtua :o

      Poista
  5. Haha, Hullut päivät on kyllä jotain, mitä pitäis oppia välttämään! Ei ne tarjoukset ikinä ole niin hyviä, että sinne kannattais tunkea kyynärpäätaktiikalla kaiken maailman "ilmasista ämpäreistä" tappelevan porukan sekaan. :D

    Mun suosikki-istuskelupaikkoja on enemmänkin semmoset panimoravintolatyyppiset paikat ja pienemmät baarit, kuten Turussa esim. Radbar, joka on ihan loistava. Plussat tietysti aina, jos saatavilla on punaviiniä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No äläpä, ei todellakaan ollu mitään huutavan halpaa. :D Muutama juttu oli ostettava koska duh, hullarit ja hinnat oli ihan siedettävät, mut ei mitään oikeesti taistelemisen arvoista.

      Oi, toi kuulostaa kivalta, en oo koskaan käyny :) Pistetään korvan taa!

      Poista
  6. Ihana rento hetki, pitäis itsekin harrastaa tuollaisia miehen kanssa. Alussa niin teimme, mutta nykyään ei enää.. Mikähän meihin on mennyt:D Eilen pyörittiin just kamera kädessä joka kolkassa että kuvia otettaisiin, koska kelikin oli pitkästä aikaa ihana, mutta ei vaan jostain syystä onnistunut mikään ja jäi ottamatta. Vaikka kokeiltiin pariin otteeseen.. Paikan löytyminen on aina se haaste. Ja mäkin höpötän ihan liian usein säästä blogissa, inisen koko ajan kuinka paska keli voikaan olla:'D Pitäs lopettaa tuo:D Mutta valitettavasti oon ihminen johon sää vaikuttaa aina paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha suosittelen :D Ja joo meil on kans useita epäonnistuneita asukuvaussessioita, oon nykysin niin laiska etten jaksa ees vaivautua jos näyttää hankalata. Sama täällä, säätila alkaa pidemmän päälle haittaamaan. Ei muutamat huonon kelin päivät tietenkää haittaa, mut viikkotolkulla vedentulo on tuskaa >_<

      Poista
  7. Voi miten ihania kuvia sulla taas! <3 rentoutuminen tekee välillä terää! :)

    VastaaPoista
  8. Toihan näyttää kivalta paikalta! Hyvä rentoutua aina vähän väliä :)

    VastaaPoista
  9. Tuollainen hetki tekee niin hyvää ja rentouttaa :)

    VastaaPoista
  10. Sää on tosiaan ollut pidemmän aikaa hieman tympeämmän puoleinen, mutta täytyy toivoa, että saadaan jokainen vielä nauttia aurinkoisista ilmoista! Tänään ainakin täällä Turussa paistoi aurinko, mutta minäpä vietinkin koko päivän töissä :D Niin se vain omalla kohdalla aina menee, mutta minkäs teet.

    Tosi kivan näköinen paikka kuitenkin, ihanaa että pääsit vähän rentoutumaan etkä ottanut asukuvista sen suurempaa stressiä! Näytät kauniilta joka tapauksessa, liikuit sitten missä tahansa vaatteissa :> Ja minusta nuo kuvat ovat mukavan rentoja, asukin on tosi kiva!

    VastaaPoista