lauantai 7. lokakuuta 2017

*:・゚✧Chanel Finland meetup!✧・゚:*

Moikka! Tänään oli ihana päivä, kun osallistuin Chanel Lovers Finland-ryhmän miittiin. En tiennytkään että näillä merkkiryhmilläkin on omia miittejä, mutta heti kun ilmoitus miitistä tuli ryhmään, päätin osallistua. Ja mukavaa oli, ihana tutustua uusiin tyyppeihin ja nähdä miten laukkuharrastus yhdistää monia ihania naisia. 
Halusin ehdottomasti ottaa pinkin Chanelini mukaan, joten päätin yhdistellä asukokonaisuuden sitten laukun ympärille. Ja tässäpä nyt kuvia millaiseen kokonaisuuteen päädyin!


 Dress: MA*RS, bag, earrings: Chanel, shoes: Yumetenbo, roses: H&M, necklace: Glitter
Olen taas pikkuhiljaa alkanut lämpenemään punaisille huulipunille, joten kokeilin tällaista tummempaa huulimeikkiäkin. Mitäs tykkäätte? Kasasin tällaisen gyarui-ishin asukokonaisuuden, kun tiesin, etten todellakaan jaksa alkaa piilareita väsäämään tai megatukkaa pitämään koko päivää. Täytyy sanoa että ihan tosi hyvä fiilis jäi aamupäivästä, kun kävelin asemalle: Meidän lähibaarin pihalla oli pari naista, jotka molemmat kehuivat asukokonaisuuttani. Sitten junassa tarkastaja kehui kampaustani, ja sitten vielä rautatieasemalla tuli joku jätkä kehumaan kuinka ihana asukokonaisuus minulla oli ja pyysi kahvillekin vielä :'D Tuli oikeasti tosi kiva olo siitä, että välillä joku joskus sanoo jotain kaunistakin, ja vieläpä kolmesti. Selvisin myös vain yksillä huuteluilla koko päivän aikana, ja sekin ainoa oli joku juoppo joka alkoi laulamaan jotain ihan ihme hoilausta. Kaikinpuolin siis hyvä päivä 😅

Miitti oli Klaus K:ssa, jossa meille oli katettu brunssi. Paikka oli minulle ihan uusi, mutta täytyy kyllä kehua, että runssi oli erinomainen. Tykkäsin kovasti. Meitä naisia oli yhteensä viisikymmentä, joten kaikki ei luonnollisestikaan voineet istua vierekkäin, mutta omassa pöydässäni oli minun lisäksi viisi upeaa tyyppiä, joiden kanssa oli ihan mahtavaa jutella. Toivottavasti näitä miittejä järkkääntyisi useamminkin ^_^
Meille oli myös pienet yllärit! En todellakaan osannut odottaa mitään tällaista. Chanelin Suomen maahantuoja oli sponsoroinut meille pienet ihanat kosmetiikkapaketit, jotka saimme sitten kotiin viemisiksi. 
Brunssin jälkeen meille oli aika Della Margassa, mistä saimme huipputarjouksia ja privaattishoppailua. Mitään en sieltä ostanut, mutta olihan se ihan hauska päästä katsomaan Chanelin uutuuksia, mitä liikkeessä nyt on. Olen aika rakastunut Chanelin uusiin tähtiaiheisiin koruihin, harmi kun en tarvitse nyt mitään koruja, haha!

Kissaakin kiinnosti goodiebag, olisi varmaan avannutkin sen minun puolestani jos luvan olisi saanut. Ilonan kuulumisia voisin nopsaan heittää tähän väliin, sillä kissusta olen lähinnä kirjoitellut omaan facebookiini ja jakanut snäpissä joitain pätkiä. Ilona on kotiutunut meille erinomaisesti, ei mitään arkuutta tai muutakana. Sylissäkin on pikkuhiljaa oppinut jo olemaan. Kuvamatskua siitä on vain ihan mahdottoman hankala saada, kun kuten tuostakin näkyy, kameran esille otto aiheuttaa karkuun lähdön :'D Ei siis ole mitenkään kuvauksellinen eläin. Mutta hyvin menee ja kissa on rakas ja tärkeä💗
Goodiebagin sisältö oli mielenkiintoinen. Neljä ihonhoitotuotetta, joista kaksi oli jotain seerumeita, yksi yövoide ja yksi silmänympärysvoide. Meikkejä oli ripsiväri sekä pieni hajuvesipullo miesten hajuvettä. Innolla odotan noita kaikkia seerumeita ja muita, sillä olen pikkuhiljaa alkanut tajuamaan sen karun tosiasian, ettei tästä enää nuoreta ja pitää alkaa itsekin jo hyvissä ajoin läträämään kaikilla tällaisilla erikoisuuksilla, ettei niitä ryppyjä ihan hulluja määriä ilmesty ihan heti. Eli jännää nyt katsoa ovatko nämä niin mullistavia mitä pakkausselosteet lupasivat. Ripsari oli söpö pikku tuubi, ja ihan hauskaa päästä kokeilemaan sitäkin, ja Christianille tuo hajuvesi menee luonnollisesti.

Tällainen hiukka erilainen lauantai minulla, miltäs näytti asukokonaisuus? Nyt kipitän sänkyyn peiton alle ja avaan Sims 2:sen ja rupean pelaamaan. Uusi läppärini ei syystä tahi toisesta pyöritä Simssiä enää, joten oli kaivettava oma lukioaikainen 2011 vuoden HP esiin ja alettava pelaamaan sillä. Akkuhan ei siinä enää ole millään lailla voimassaoleva, ja tuuletin pitää välillä jonkinlaista mökää, mutta muuten koko kone on aivan priimakunnossa. Voi kun tämä oma uusi konekin pelittäisi vielä 6, 7 vuotta eteenpäin, mutta voi olla että se on pelkkää toiveajattelua...

25 kommenttia:

  1. Hieno asu kyllä. Toi mekko on niin nätti *-* Kaikki kehut kyllä ansaittuja.
    Ja vau, saitte oikein sponsorilahjat :D Kelpais kyllä itsellekin tollaiset jos miitteihin menee XD

    Mulla on sama tilanne Sims 2:n kanssa. Uusin (eikä edes toisiksi uusin) kone ei sitä pyöritä, joten joudun aina pelaamaan vuonna 2008 hankitulla läppärillä, joka on hidas ja kämänen ja ulkoisestikin rikki :'D Akkukin kestää ehkä viisi sekuntia. Mutta Sims toimii ja se on tärkeintä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. VOi kiitos! <3 Joo noi lahjat oli kyl aika ylläri, en osannu odottaa tollasta! :D

      Ja joo mikähän siin on ettei simssit pelitä näil uusilla koneilla :0 Aika outoa! Mut tosiaan pääasia et peli pyörii! (Y)

      Poista
    2. Windows 10 taitaa olla vastaus, itellä toimii kyllä Windows 7:lla erinomasesti, siksi en tätä kymppiin päivittänytkään. Sims 2 on niin vanha peli ja vaikka Windows 10:n pitäisi teoriassa tukea kyllä vanhempiakin pelejä, koska siinä on yhteensopivuus moodi (jota kannattaa testata, jos sen jostain löytää), mutta en sitten tiedä käytännöstä. Töissä käytän, kotona en, ja The Sims 4:sta oon ite siirtynyt enimmäkseen pelaamaan vaikka kaipa sen Sims 2:n naapuruston voisi viimein pelata kuudenteen sukupolveen :) Niin paljon nähnyt hommaa sen eteen, että ei sitä nyt tähän voi lopettaa! Ihan valtavat sukupuut ja vaikka kaikki simit alkaa kohta olla samaa sukunimeä ja serkkuja ja pikkuserkkuja pikkupikkuserkkuja keskenään, niin on ollut kivaa katsoa miten tietyt piirteet säilyy sukupolvelta toiselle :)

      Dang, nyt kun mainitsin, tekeekin mieli pelata.

      Poista
  2. Aivan ihana ja klassisen kaunis asu! Tuo mekko on niin sievä ja naisellinen, sopii sulle älyttömän hyvin! ♥

    VastaaPoista
  3. Vau miten ihanalta tapahtumalta kuulostaa!<3 itsellä on vielä se ensimmäinenkin Chanel haaveissa, mutta ehkä vielä joskus... :) Aivan ihana toi sun pinkki Chanel!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi miitti oli kyl ihan super :) Ja kandee katella käytettynä jne, saa ihan edukkaaseen hintaan! JA kiitos <3

      Poista
  4. Sun asukokonaisuus on niin kaunis <3

    VastaaPoista
  5. Tuo asu on niin superkaunis! Kaikki värit sointuu yhteen tyylikkäästi! Se on kyllä niin kiva kun kuulee kehuja ulkonäöstä - pieni ele, mutta moni ei tule tehneeksi. Mulla tuli ihan älyttömän hyvä fiilis viime viikolla kun töissä eräs vanhempi mies sanoi lounaalla ohi kävellessä, että mun hiukset on tosi kauniisti! c:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Ja voi ihana et oot saanu kehuja! Niist tulee kyl niin hyvä mieli vaan :) Harvoin kun suomalaiset saa suutansa auki ja sillonki ei mitään hyvää yleensä :D

      Poista
  6. Mielestäni huulipuna sopii tosi hyvin. Olen itsekin vaalea, ja vaaleilla ihmisillä (en tiedä miten selittäisin tämän hyvin, mutta siis pesim että ripset, kulmat ja huulet just on tosi vaaleat, samoin hiukset) värikäs huulipuna piristää. Mahtavaa myös että joku uskaltaa pyytää tuosta noin vaan kahville. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Siis mä tykkään tummista huulipunista hurjasti, en oo ite uskaltanu vaan käyttää :) Ja joo oli aika piristävää ja hauskaa :D

      Poista
  7. Ihana look! Ihana kuinka hento ja suloinen kokonaisuus laukun ympärille tulikaat, tykkään kovasti sun meikistä ja tukasta, etenkin kun hiuksissa oleva yksi kukka mätsää ihanasti huulipunaan. Just tuollaiset yksityiskohdat asussa kiehtoo mua, ennen itselläkin näkyi nuita useasti!
    Tuollaiset kehut on kyllä niin ihania, piristää kovasti mieltä 8) Lauantaina kun olin Sokoksella tulossa rullaportaita ylös, yksi mies pysähtyi portaiden yläpäähän, jäi siihen odottamaan ja tuijotti ja kun pääsin siihen ylös vaan katsoi ja sanoi "vaaau" :D Kylläpä tuli hauska olo ja kiva tunne:')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos! Ja siis sun tyylissä tykkäsin kans siitä kun sulla oli niin huolitellut ja mätsäävät yksityiskohdat ja kaikki sointui kaikkeen (Plus se et käytät sitä ihanaa keltaista <3 )
      Ja voi ihanuus! Tosi kiva et oot kans saanut tollasta positiivista palautetta! Noist oikeesti jää hyvä mieli :)

      Poista
  8. Tosi kaunis asu, tuo pinkki Chanel on niin upea! 😍 Ja tuo huulipunan sävy on myös super kaunis, sopii sulle tosi hyvin :) Tommoiset kehut on kyllä aina tosi kivoja! Toisen kehuminen vaatii niin vähän, mutta silti sitä tulee itsekin tehtyä varmasti aivan liian harvoin. Pitää yrittää itsekin tässä petrata, sillä niin pieni ele voi merkitä toiselle niin paljon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja kiitos *_* TOi Chanel on kyl ihan yli-ihana, oon niin iloinen et mies mulle tollasen lahjan raaski ostaa! Ja sama homma. Mä kehun tälleen etänä interwebsin välityksellä aina kun mahdollista, se on vaan helpompaa, ja toivon mukaan silläkin see edes vähän hyvää fiilistä jaettua :)

      Poista
  9. Toi mekko on ihana!
    Pakko kysyy ihan aiheen vierestä, mut jos oot seuraillu niin mitä mieltä oot Moschinon My little pony -mallistosta? Oli aika hauska mun mielestä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. VOi kiitos <3
      Ja hei en tiennykään tosta mallistosta. Kävin kurkkaa ja on kyl ihana *_* Vaikken ookaan noiden ekan generaation ponien ystävä, vaan tykkään noista uudemmista enempi, ni silti, tällaista wanhaa ernua lämmittää tuollainen pastellivärien määrä :D En tiedä sopisko omaan vaatekaappiin noi enää, mut tykkään kyl ja iso peukku et tehään tollast vähän erilaisempaakin :)

      Poista
  10. Ompa ihanan kuulonen lauantai ja kiva kun saitte tollaset pussukatkin vielä!<3 Ilona on kyllä niin hellyyttävä kisumisu :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitu<3
      Ja Ilona on kyl ihana :) Hitto kun mokomasta ei saa kunnolla kuvia otettua, kun ei arvosta kameran läsnäoloa, aina kauhee heiluminen alkaa :D

      Poista
  11. Kivan kuuloinen päivä sulla ja kiva, että järjestetään tuollaisia miittejä! :) Tuo sun asu on kaunis kuten säkin <3:)

    VastaaPoista
  12. Superihana tyttömäinen asu❤️ Ja kiva idea koota look pinkkn Chanelin ympärille kun tuollaisesta tapahtumasta oli kyse :) Mua kiinnostaa tuo Chanelin kosmetiikka, joten vinkkaathan jos testailuiden jälkeen joku tuotteista vaikuttaa erityisen pätevältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. VOi kiitos kaunis!
      Mä en oo mikään Chanelin kosmetiikan ystävä oikeen ollut. En vaan tykkää niiden laadusta. Sama ton ripsarin kans, et ei ollu mitenkään erihyvä. Mut noi ihonhoitotuotteet ainakin vakuutti mut, toi BLue serum ja yömaski! Hintaa noilla oli aika sairaasti, kun kävin Stockalla ihmettelemässä, et voi olla et jää putelit hyllyyn ja etsin halvemman vastaavan, mut tykkään kyl :)

      Poista