perjantai 6. lokakuuta 2017

*:・゚✧Hidden Cult✧・゚:*

Siis törmäsin instagramissa vähän aikaa sitten yhteen todella ihanaan brändiin: Hidden Cultiin. Selasin omistajien instatilejä ja oli pakko kurkata verkkokauppa, ja todellakin tykästyin. Oli pakko laittaa tilausta kehiin ihan hetikohta, varsinkin kun ensimmäistä kertaa tilaavat saavat -20% alennuksen loppusummasta. Tänään sitten kävin nappailemassa pakettia postista, ja nopeaa oli kyllä. Laitoin maanantai-iltana tilausta vetämään ja tosiaan tänään sain paketin hyppysiini. Hidden Cult on siis ruotsalainen firma, että naapurimaasta nämä tuotteet tänne lennätetään.
Ensimmäiseksi mukaan tarttui nämä bikinit. Aivan ihanat, vaikkeivät ihan heti ensimmäisenä suoraan omaan tyyliin istukaan. Kuvasta ei saa ihan kiinni siitä, että kyseessä on "hologram"-bikinit, eli bikineissä on vähän sateenkaaren vivahteita riippuen miten valo siihen osuu. Näitä kyllä myös jännitin vähän, sillä koot ovat alusvaatteissa/bikineissä aina vähän mitä sattuu, mutta näissä koko oli kyllä ihan nappivalinta!
Heräteostoksena oli pakko shoppailla itselle kissankorvahiuspanta. Siis niin ernua kuin olla ja voi, mutta heti kun näin nämä heidän verkkokaupassaan, tuli mieleeni useita asukokonaisuuksia, missä tätä hiuspantaa voisi käyttää. 
Jos Hidden Cult ei ole teille entuudestaan tuttu, niin käykää ihmeessä tsekkaamassa! Itse en ollut aikaisemmin kuullutkaan, mutta toisaalta, meikä nyt onkin helposti tällainen tynnyrikasvatti, kun en oikein ole ehtinyt seurailemaan piirejä viimeaikoina. Tuotteista vielä, että vaikuttivat kaikki laadukkaille, ja toimituksesta iso plussa, että se oli niin nopeaa. Hinta postikuluille ei ollut edes paha, 7€ ulkomaille, ja tosiaan kun roinat shipataan Ruotsista, ei tullimaksuista ja muista härpäkkeistä tarvitse huolehtia. 
Miltäs Hidden Cultin tuotteet teidän silmiinne vaikuttaa?

4 kommenttia:

  1. No vaikuttaa ihan just sun tyyliseltä;) Ihanaa, söpöä ja persoonallisen erikoista (voiko noin sanoo) :'D Nuo biksut on tosi mielenkiintoisen näköset, aika hauskastkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. VOi kiitos <3 Pitää laittaa teille sit asukuvia tulemaan noista, ja bikineistä ehkä saa kuvamatskua kun tullaan reissusta! :)

      Poista
  2. Ihania tuotteita! Toi huppari on musta ihana :D Ja bikinit aika persoonalliset mutta hienot kyllä!

    VastaaPoista
  3. Kuulostaa ja näyttää aivan sun näköiselle nettikaupalle, kaikkea vaaleanpunaista ja söpöä<3 Ihana huppari ja siistit noi bikinit!! 8)

    VastaaPoista