torstai 26. lokakuuta 2017

*:・゚✧Berliinin (pikku)ostokset✧・゚:*

Koska kesällä minua alkoi suomeksi sanottuna vituttamaan koko blogi ja kaikki paska mitä täällä pyöri, tein tuon päätöksen ettei blogissani tule näkymään mitään ostosjuttuja tai muitakaan. Noooh nyt olen taas suopeammalla mielellä, ja selatessani muistikorttia läpi, löysin nämä Berliinin reissun ostoskuvat, jotka olin jo muokannut ja laittanut julkaisua vaille valmiiksi. Nyt on energiavarastot taas täynnä ja blogin suhteen hyvä fiilis, joten ostospostaus this is. Viimeisin Berliinin reissu oli kyllä aikamoinen shoppailumatka, kun vuokrattiin auto, ja minulla silmät kiilsivät  siitä mahdollisuudesta, että päästään a) helposti outletkyliin ja b) ei tarvitse riuhtoa ostoksia junassa/bussissa lentokentälle! 
Ensimmäiset esiteltävät ostokset ovatkin tietty teetä ja herkkuja. Primarkista ostin itselleni tuollaisen kätevän termosmukin, kun se ei paria euroa enempää maksanut ja sen värimaailma oli niin suloinen. Ahkerassa käytössä tuo on ollutkin, kun sen voi kätsysti heittää tiskikoneeseen, siinä missä ne minun Starbucksin mukit on tiskattava käsin (Näin atoopikkona käsin tiskaaminen on tuskaa!). Berliinissä käydessämme, meillä on aina vakituinen teekauppa, mistä napataan paria sorttia mukaan. Nuo kuvassa näkyvät ovat aivan parhautta! Ja nyt sitten uutena tuttavuutena oli tuo suklaakauppa, minkä konvehdit eivät maksaneet paljoa mitään ja olivat superherkullisia. Kaunis ajatus oli että säästän nuo suklaatit johonkin erikoiseen tilaisuuteen, mutta taisinpa vedellä ne heti kotiin päästyäni😅
Kesän nro 1 harrastus oli pelaaminen, ja sielussani onkin tyhjiö, kun pelasin Breath of the Wildin jo loppuun, ja nyt ei ole enää mitään pelailtavaa (Paitsi Sims 2). Suomessa näiden saatavuus on ollut aika heikko, niin Saksassa käydessä piti todellakin napata itselle tällainen amiibo pelaamista helpottamaan. 


Hihii Bahaman reissu lähestyy ja sitä varten ostin itselleni tuollaisen lätsän. Voi sitten yrittää kokeilla käyttää tuotakin. Olen todella huono hattuihminen, yleensä paahdan itseni auringonpistoksen partaalle, kun en vaan koe näyttäväni hyvältä yhtään minkäänlainen hattu päässä. Hattu sekä kännykkäkuoret ostin Forever21:stä. Varsinkin tuo melonikuori on oma lemppari, niin söpö!
Maskit on parhautta, ja totta kai niitä piti ostaa Rossmannilta, jossa nämä paketit maksoivat parikymmentä senttiä kappale. Tuo kookosmaski tuoksui niiin herkulliselle ja ihanalle.
Forever21:stä tarttui mukaan myös uudet meikkisiveltimet. Edelliset siveltimet olivat jo ihan aataminaikaiset ja kämääntyneet, että uusien siveltimien aika oli todellakin jo käsillä. Nämä siveltimet ovat toimineet tosi hyvin ja kultainen x vaaleanpunaien on vielä ihan supersöpö väriyhdistelmä. 
Outletkylästä tuli tehtyä jos jonkinlaisia ostoksia. Tässä kuitenkin ne muutamat mitä itse tein, lisäksi ostettiin Guessilta jotain vaatteita, mutta en tykkää kuvata vaatteita lattialla, koska ne harvemmin näyttävät kauhean hyviltä, niin ne jäivät nyt pois tästä. Calvin Kleinin outlet oli ihan sikahalpa, ostin sieltä kasoittain pikkareita (ne maksoivat vain pari euroa versus Suomen parikymppiä!) sekä nämä urheiluliivit. Bruno Bananin liikkeestä taas mukaan lähti nuo ihanat pinkit rintsikat.

Tällaisia ostoksia sieltä tuli tehtyä! Toisessa osassa esittelen ne pikkuisen isommat ostokset sitten, ettei tästä olisi ihan kilometripostausta tullut. Onko teillä Saksassa omia suosikkipaikkoja, jonne on päästävä ostoksille?

9 kommenttia:

  1. Ihania ostoksia, kaikki on niin ihania! Noi yläosat ja VS:n tuotteet. Ah! Mä ite tykkään keskieuroopassa käydä C&A ja Tally Weilj liikkeissä :)

    www.finnlandsnorsk.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Ihana et tykkäsit kaikist näistä :) Tally Weilj on kyl kiva pulju kans, siel tulee aina käytyy kyttäilee mitä siel on tarjolla:)

      Poista
  2. Vinkkinä, Kalliossa on Take T niminen teekauppa. Siellä on ainakin 250 erisorttia teetä. Löytyy myös instasta ja facebookista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uuu kiitos vinkistä, pitää mennä tsekkaa kun pyörii seuraavan kerran Kalliossa :)

      Poista
  3. Ihanat noi meikkisiveltimet ja noi Calvin Kleinit<3 Maskit on mustakin ihan parhaita! :)

    VastaaPoista
  4. Ihanat kynnet sulla! <3 Onko omat?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Nää laitettii kesällä siel Berliinissä, on geelikynnet :) Siel makso vaa 20€ teko ni päätin olla rohkee ja kokeilla :) NYt on taas ihan kämäset omat kynnet :')

      Poista
  5. Todella kivoja ostoksia, taas kerran tietysti! Tuo olkilätsä (onkohan tämä edes oikea nimitys?) näyttää ihanalta ja tekstikin on omalla tavallaan suloinen. Toivottavasti me nähdään kuvia susta se päässä! *_* Ja ai että, Bahama. Kelpais!

    VastaaPoista