sunnuntai 22. lokakuuta 2017

*:・゚✧Bad apple✧・゚:*

Hiustyyli numero 2 on täällä. Tai 3 jos omat hiukset lasketaan joksikin tyyliksi. Tilasin itselleni kahdet peruukit, joista vaaleanpunaisen näittekin jo, ja tämän sellaiseksi "tavis" peruukiksi. Molemmat peruukithan tulivat todella nopeasti tilaamisesta, että kauaa näitä ei odottella. 
Tämä toinen peruukki on vähän... noh, peruukki. Tietysti odotukset eivät olleet mitenkään korkealla, sillä hintaa posteineen tällä oli peräti 5€😛 Peruukki haisee todella vahvasti keinotekoiselle, ja materiaali takkuuntuu todella herkästi. Enkä tässäkään tuosta otsisosiosta tykkää ihanhihan ehdoitta: Se nimenomaan huutaa sitä peruukkiuttaan. Ehkäpä tästäkin saa fiksailun myötä jotain järkevää!


 Top: Guess, leggings: Bik Bok, shoes: Nelly.com, bag: Louis Vuitton

Mentiin eilen käymään leffassa, katsomassa Napapiirin Sankarit 3. Tässä tulee leffassa käytyä ihan urakalla, kun haluan itse käydä tsekkaamassa uusimman MLP-elokuvan, ja tarkoitus olisi mennä elokuviin vielä kun perheeni tulee käymään täällä. Tuo Napapiirin Sankarit 3 oli ihan jees leffa, vaikka väistämättä kävi mielessä, että miksi ihan ehkä aikojen parhaasta suomalaisesta elokuvasta väkisin tehdään jatko-osia, jotka eivät yllä ensimmäisen tasolle. 
Halusin myös laittaa tuon Guessin paidan päälle. Ostin sen jo Berliinistä, silloin kun kesällä siellä kävimme, mutta jostain syystä paidan käyttö jäi. Kuten ostospostauskin jonka jo valmiiksi luonnostelin ... :'D 
Tykkään punaisesta värinä todella paljon. Jotenkin vaan sitä väriä ei ole vaatekaappiin kertynyt merkittävästi, muutamia yksittäisiä juttuja lukuunottamatta. Olen vain halunnut pelkistää omaa vaatekaappiani siihen malliin, että kaikkea voisi yhdistää kaiken kanssa, ja sitä myöten kirkkaimmat väripilkut ovat vain lähteneet jakoon.
Mitä mieltä te olette asusta? Tai peruukista? Yay or nay?

21 kommenttia:

  1. Tumma tukka, punainen paita ja saman värinen huulipuna näyttää sulla mun mielestä tosi hyvältä! Tämmönen tummempi, ei-pastellinen tyyli sopii syksyyn ja talveen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, ihana kuulla et tällainen tummempikin tyyli sopii ja näyttää hyvältä :)

      Poista
  2. Hyvältä näyttää niin asu kun peruukki sopii ainaki sulle

    VastaaPoista
  3. Upea look kertakaikkiaan!😍😍 Punainen pukee sua täydellisesti ja tämä tummempia sävyjä sisältävä look toimii todella hyvin!😊 Sulla on upee ja mielenkiintoinen tyyli!💎

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Siis ihana kommentti, kiitos paljon <3 Kiva kuulla tällasta palautetta^_^

      Poista
  4. Asu näyttää hyvältä! :) Se sopii erityisen hyvin peruukin kanssa <3

    VastaaPoista
  5. Upean näkönen look ♥ Punainen on vaan mun mieleeni 8) Peruukki on myös huippu:)

    VastaaPoista
  6. Ihan kiva perus-peruukki! :) Niitä peruukkeja löytyy kyllä monenlaisia, itse ne mun oli jotain 30e/kpl ja ne näyttikin sitten jo aika aidolta eikä ollut ehkä näin jämäkän näköisiä kun sun :) Hyvä asu, ihanat housut!

    www.finnlandsnorsk.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Joo siis onhan sitä parempaakin laatua olemassa, en mä mitään priimaa vitosella odottanutkaan, mutta ihan jees käyttöperuukki toikin :)

      Poista
  7. Yay ehdottomasti! Tosi kaunis ja classy lady siellä <3

    VastaaPoista
  8. Todella kauniin näköinen oot! :) Peruukit sopii sulle hyvin <3:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hei tosi kiva kuulla, uskaltaa sit käyttää useemminkin ^_^

      Poista
  9. Superkiva asu! :) Ja peruukki on cool, tuo väri sopii sulle hyvin :)

    VastaaPoista
  10. Tykkään lähes kaikista asuista, joita täällä on näkynyt. Viimeaikaisista asuistasi tämä on eniten makuuni aika mua -tavalla; a) tumma väriskaala b) yksinkertainen. Peruukki oli hyvä löytä vitosen ostokseksi. Olisi kiva tietää millaisen fiksailun kehität peruukin otsikselle. Laitathan sitten kuvan jonnekin näytille? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, ihana kuulla!! *_* <3 Ja joo, nyt on ollu kiirusta niin en oo kerennyt käsittelemään peruukkia, mutta tarkoitus ois toi otsis ainakin lyhentää. En oo oikeen ammattilainen näissä asioissa, mut tosiaan tuollaisenaan se oli vähän haastava.

      Poista
  11. Kannattaa suihkuttaa hiuksiin jätettävää hoitoainetta peruukin latvoihin niin ei mene niin helposti sotkuun ja saa helposti selvitettyä myös.

    VastaaPoista
  12. Ehdottomasti yay! Kokonaisuus on mun mielestä ihana ja niin syksyinen jopa ihan taustankin puolesta! *_* Olisi ihanaa nähdä enemmän punaista sun yllä, se väri nimittäin passaa sulle erittäin hyvin. Toivottavasti saat fiksattua tästä peruukista itsellesi mieluisan, jotta otsahiukset eivät enää häiritsisi :>

    VastaaPoista