sunnuntai 15. lokakuuta 2017

*:・゚✧DaTuRa+ Emiria Wiz haul✧・゚:*

Tapasin lauantaina piiitkästä aikaa ihanaa Saria, ja kävimme sitten vielä hyödyntämässä Hullujen päivien shampanjatarjoukset, ja menimme Stockan yläkertaan nauttimaan lasilliset. Oli ihan hurjan ihanaa päästä juttelemaan kunnolla ja vaihtamaan kuulumisia, pitäisi nähdä useamminkin kun tämä välimatka ei ole mahdoton.
Vähän fiilistä latisti se, että Ilona sairastui, ja jouduimme valvomaan koko pe-la yön kissan vointia tarkkaillen ja viemään lauantaiaamuna kissaa eläinlääkäriin. Kaikki on kuitenkin nyt ihan ok, kissa tosin on verisesti loukkaantunut erityisesti minulle (kun jouduin pitämään sitä paikallaan tutkimuksen ajan), mutta ehkä hänen välit minuun lämpenee mahdollisimman pian.
Ostin Sarilta ison kasan kaikkea ihanaa, jotka sitten hän toi minulle kun nähtiin. Nyt on sitten vaatekaapissa helppoja vaatteita, jotka ovat mukavia päällä ja oman näköisiä. 
Kuvasta jäi puuttumaan tämä DaTuRan neule. Vähän saman tyyppinen minulla onkin MA*RSilta, mutta tämä on vähän luonnollisemman näköinen. Ihanan lämmin ja pehmeä, pitää vain katsoa saako tälle käyttöä, kun on aika massiivinen päällä, ja en halua kettutyttöjä kimppuuni, kun tuo turkisosa näyttää ihan pahuksen aidolle, vaikka onkin synteettistä matskua. Mutta ihanan lämmin ja pörröinen tämä on, ja lähteekin ehkä Japaninreisskulle mukaan.
Siis olen ihan onnessani: Ensimmäinen Emiria Wizin mekkoni. Tämä on ihanuutta. Katsokaa näitä vyötäröyksityiskohtia molemmista mekoista. Sininen mekko siis Emiria Wiziltä, toinen DaTuRalta. Nämä molemmat ovat aivan ihastuttavia, ja kivaa saada sinistä vaatekaappiin, mitä minulla ei juurikaan ole. 
Sitten kaksi kukkamekkoa. Toinen mekko on tuollainen tuubimallinen, toinen leveähelmainen. Mukaan sain myös ihanan "timanttivyön", mikä sopii oikeastaan kaikkien mekkojen kanssa käytettäväksi. Ruusuprintti molemmissa tietysti, ja DaTuRalta nämäkin. Nämä molemmat varmaan lähtee Bahamanreissulle mukaan.
Sitten hameet. Yksi leveähelmainen ja kolme kotelohametta. Aika ruusuista linjaa nämä kaikki mutta minkäs tekee kun tykkää kyseisestä printistä. Nämä DaTuRan hameet ovat aika ihania, harmittaa kun ei nykyisin ole vastaavanlaisia heillä liikkeissään, tai ainakaan en ole törmännyt reissuilla. Mutta eipähän näitä nyt enää ehkä tarvitsekaan, vaan nykyiset sitten riittääkin. 

Mitäs te tykkäsitte näistä vaatteista? Toivottavasti saan teillekin asukuvia joistain näistä nappailtua ^_^

20 kommenttia:

  1. Ihania vaatteita. :3

    jabuvaan.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. On kyllä ihan sinun näköisiä vaatteita, tuo neule pörröreunoilla on etenkin ihan älyttömän söpö. Toivon todella että saadaan asukuvia pian näistä 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Joo mä kokeilen saada asukuvia otettua joskus, kun toi vedentulo lakkais :D

      Poista
  3. noi kaikki pinkit mekot!! <3____<3 Toivottavasti laitat asukuvia noista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo! Kuten Katallekin sanoin, et asukuvia tulee heti kun sataminen lakkaa :D Ja kiitos, ihana kuulla et tykkäät <3

      Poista
  4. To ikarvaturrineule on ihana! :) Joskus vielä 15-vuotiaana oisin käyttänyt tommosia hameita mut nykyään en enää oo vaan nii värikäs tai rohkee :)

    Finnlandsnorsk

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos,ihana et tykkäät. Ja ymmärrän ettei nää kaikkien tyyliin mätsää :)

      Poista
  5. Siis aivan ihania vaatteita <3 Odotan innolla asukuvia näistä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos<3 Joo, mä kokeilen löytää sateettoman välin kun voi laittautua *_*

      Poista
  6. Toi neule! Ois just sellanen minkä voisin itseni päälle kuvitella. Aivan ihana ♥️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana, kiitos <3 Tollast samanlaista vaa hankkimaan! :3

      Poista
  7. Karvaturrineule on ihana, mutta söpöjä on kaikki muutkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Toi neule on ihanan lämmin jä pörröinen *_*

      Poista
  8. Oiii ihania vaatteita! Toi neule näyttää niiiin lämpöselle :')<3

    VastaaPoista
  9. Todella ihania nuo hameet! <3 Mä tykkään myös tuosta ruusuprintistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi hameet on kyl <3 <3 Joo siis jotenki voisin kuvitella noi hameet sunkin käyttöön *_*

      Poista
  10. Oi oi, aivan ihania vaatteita, etenkin tuo vaalea noilla sinisillä ja valkoisilla ruusuyksityiskohdilla! *__* En millään malttaisi odottaa parempia kuvia noista sun yllä. Toivon ainakin, että me päästäisiin täällä bloginkin puolella niitä näkemään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Joo toi Emiria Wiz on niin ihana *_* Tosi kivaa saada eka EWn vaate omaan kaappiin!

      Poista