perjantai 27. lokakuuta 2017

*:・゚✧Lately from my phone✧・゚:*










1. Käytiin Chrisun kanssa Kämpissä iltapäiväteellä ja oli muuten herkullista. Suosittelen lämmöllä. 2. Lenkkimaisemat takapihalla oli kyllä aika upeat muutama päivä sitten. Nyt on kyllä maisema muuttunut ihan totaalisesti, haha! Mutta joo, en ole mikään maisemakuvaaja, mutta tästä oli pakko napsaista muisto. 3. Käytiin pikavisiitti Tampereella tiistaina, ja pakko oli tsekata alkuillasta mahtuuko MORO skybaariin. Täynnähän se tietty oli, mutta yksi pöytä onneksi vapautui justiinsa meidän tultua. 4. Kissan mp siitä ettei palvelu pelaa tarpeeksi nopeasti. 5. Käytiin Starbucksissa Terhin kanssa jokunen aika sitten. En ottanut PSLää, vaan caramelized pecan latten, joka ei kyllä vetänyt PSLle vertoja. 6. Rändöm selfie. 7. Jo-blogissakin esitelty asukuva. 8. Meidän Finnairin kultakortit tuli postissa! Pakkohan sitä oli mennä Kappeliin sitten fiilistelemään *_*  9. Tapasin Saria jokunen aika sitten, ja nappailtiin muutamat selfiet ennen kuin tiemme erkanivat. 10. Ihkaensimmäiset tarot-korttini saapuivat viime viikolla. Olen jo pitkään harkinnut niiden hankintaa, ja nyt jotenkin sain itseäni niskasta kiinni ja tilasin ne. 11. Meidän jooga-kissa💕

16 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja tekemistä! :) Toi tee-hetki näyttää niin ihanalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii kiitos <3 Toi teehetki oli ihana, suosittelen lämmöllä <3

      Poista
  2. Apua miten ihanan näköinen teekattaus! <3

    VastaaPoista
  3. Mukava nähdä välillä kuvia arjesta, tosi kivoja juttuja ollut sielläpäin. :)

    VastaaPoista
  4. Todella kauniita kuvia ♥ Mä taas rakastan ottaa maisemakuvia paljonkin, mutta tarkemmin ajateltuna sulla ei niitä ihan hirveesti yleensä oo :D Ihanilta kuitenkin näyttää sun lenkkimaisemat :)

    ♥: Ane

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos💕 joo mä harvemmin niitä julkaisen, nyt oli ihan pakkokin kun toi syysmaisema oli nii nättiä :) enkä mä oikeen ees osaa ottaa hienoja maisemakuvia.

      Poista
  5. Ihania kuvia arjen keskeltä ♥ siis nami tuo teekattaus ja nuo herkkukahvit ♥_♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana et tykkäsit, kiitos! ❤️ Ja tuo teekattaus oli kyl ehdottomasti kokemisen arvoinen❤️

      Poista
  6. Vitsi oot kaunis tossa selfiessä, missä sulla on addun paita! <3 Muutenkin taas ihania kuvia!

    VastaaPoista
  7. Aaaah joku muukin joka tykkää taroista!! :D Oon nyt reilu vuoden ollu meidän kaveriporukan noita, joka saa kaikissa käänteissä olla pakan kanssa mukana :'DD Ja en kestä Ilonaa tossa kuvassa kun sen puree sun jalkaa :'DDD<3

    VastaaPoista
  8. Kivoja kuvia, tuo maisemakuva on kyllä niin kaunis *_* Harmittaa, että enää ei ainakaan täällä Turussa ole niin kaunista, kun lehdet ovat pudonneet maahan ja sataa vettä sekä lunta vuorotellen... Enemmän kyllä vettä.

    Ihana tuo viimeisinkin kuva! Ilona on niin suloinen ♥

    VastaaPoista