lauantai 30. syyskuuta 2017

*:・゚✧Pink, diamonds and roses✧・゚:*

Täältäpä asukuvia postauksen täydeltä. Tuli jotenkin sellainen kunnon laittautumisfiilis eilen, kun lähdin keskustaan tapaamaan kaveriani ja viimeistelemään opinnäytetyötä. Vaikkei mitään sen kummempaa ollut suunnitelmissa, kuin vain saada oppari fiksailtua, halusin laittaa jotain nättiä päälle. Viimepäivät kun on menneet ihan siinä leggingsit + t-paita-kokoonpanolla. 

Tämän hupparin ostin Japanista nyt viimereissulla. Olin ostohetkellä jo vähän skeptinen, sillä huppari on malliltaan sellainen leveä ja löysä, ja pelkäsin näyttäväni ainakin toisella kolmanneksella olevalta jos tuon päälleni laitan. Ei kuitenkaan omaan silmääni ainakaan pahalta näytä, ja onneksi ostin tämän, sillä tämä roikkui DaTuRan alennusrekissä hintaan 1800 jeniä (Eli euroissa sen kurssin mukaan n. 15€). 



 Hoodie, skirt: DaTuRa, shoes: Nlyshoes, earrings: Chanel
Tällainen kokonaisuus sitä sitten päälle valikoitui. Meikki on sellainen semi-gyaruish, koska opparin teko kun on 99% tietokoneen tuijottamista, olisi piilarit ja vahvat tekoripset olleet sellainen yhdistelmä että silmät olisivat pudonneet päästä. Saatiin oppari hyvälle mallille ja ehkä tämä tästä vielä iloksi muuttuu kun päästään tuolta koulusta irtoamaan.

Käytiin sitten siinä opiskelu-urakan jälkeen vielä pyörähtämässä Balmuirin uudessa liikkeessä. Oletteko käyneet jo siellä? Täytyy sanoa että jos raha ei olisi este, olisin tyhjentänyt koko putiikin! Niin paljon kaikkea sievää, tyylikästä ja naisellista. Aivan ihania juttuja. Varsinkin alpakkapeitto/matto, joka oli niin pehmeä että olisin voinut vaikka marssia pankkiin hakemaan lainaa sitä varten :D No ei sentään, mutta käykää ihmeessä katsomassa valikoimaa. En tiennyt itse että Balmuir esimerkiksi on laajentanut valikoimaansa nyt myös laukkuihin sekä lompakkoihin. 

10 kommenttia:

  1. Voi että kuinka söpö asu! Tuo hame kyllä varasti sydämeni *.*

    VastaaPoista
  2. Tossa hupparissa on ihanat noi yksityiskohdat taskujen edessä!

    ~ Finnlandsnorsk ~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ihastuin just noihin yksityiskohtiin itte tota hankkiessa *_* <3

      Poista
  3. ♥ Ihana huppari ja oot super kaunis ♥

    http://jasukuvaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Onpas nätti asukokonaisuus! Huppari on kivan räikeän värinen ja sopii sulle todella hyvin <3 Nuo timantit ovat myös todella kiva yksityiskohta *_*

    VastaaPoista