perjantai 1. syyskuuta 2017

*:・゚✧Phone pics from Japan 2✧・゚:*

Toista osaa reissukuvista! Eli samalla menetelmällä kuin edellisessäkin postauksessa, että kuvatekstit on kuvien alapuolella heti, vaikka se ei nyt esteettisin mahdollinen esittelytapa olekaan. Kuitenkin haluan teille näitä kuvia esitellä, mitä tuli reissussa napsittua. Yritän kovasti tartuttaa tätä Japani-viehätystä teihinkin siellä, ja että suurin osa klikkaisi itsellensä lennot kohti nousevan auringon maata, haha! Tässä eka kuva vaan random asukokonaisuus, joka minulla yhtenä päivänä oli päällä. Tuon viuhkan sai ihan ilmaiseksi meidokahvilan eteisestä, niin otettiin muutamat niistä siitä matkamuistoiksi ja ihan käyttöönkin. 

Shinjukussa törmättiin ihan vahingossa tällaiseen putiikkiin kuin Kiitos. Paikassa oli myynnissä vähän kaikenlaista länkkärihahmokamaa; Simpsoneita, Minionseja, Muumeja, Disney-hahmoja.... Mutta kaupan nimi oli Kiitos ja ostoskassissa oli suomenlippu :D Olihan sinne sitten pakko mennä ristiretkeilemään ja ostamaan muutamat söpöt muumimukit. 


Kesken päivän yllätti aivan hurja rankkasade. Sateenvarjot olivat kyllä mukana ja ostettuna, mutta tottahan toki ne oli hotellihuoneessa. Oikein kysyin Christianilta ennen lähtöä kaupungille, että sen verta synkkää pilveä että pitäisiköhän ottaa sateenvarjot mukaan, mutta herra oli sitä mieltä että mitä suotta. Ja kun sade alkoi, oli Chrisu vieläkin sitä mieltä että kyllä se on vain pieni kuuro: Lopputulos oli se että sade kesti monta tuntia ja tuli tulvia ja ukkosti aivan mielettömästi. Löydettiin onneksi pitkän etsimisen jälkeen yhdestä kioskista tällaiset perussateenvarjot, jotka ovat oikeasti hurjan käteviä. 
 #vainJapaniruusut
Salakuvaa Emiria Wizin liikkeestä. Niin paljon ihania kenkiä, mutta tein itseni kanssa sopimuksen, ettei tähän kämppään osteta enää yksiäkään kenkiä, joita ei sitten käytetä. Plus että noissa oli jo vähän hintaakin, 160€, joten pelkiksi silmänilokengiksi aika paljon. Mutta on tuo putiikki vaan niin söpö!
Purikura on kyllä parasta viihdettä. Tälläkin reissulla käytiin muutamia kertoja napsimassa kuvia. Huvittaa miten Chrisu yleensä näyttää paljon söpömmältä ja sievemmältä kuin minä konsanaan :D Purikura-automaatit siis automaattisesti meikkaavat, hoikistavat ja pidentävät kuvaa ottaessa kohteensa, ja varsinkin Christian partansa kanssa on ollut välistä vähän erikoinen ilmestys :D
Toinen lemppariaktiviteetti Japanissa on UFO-pelikoneet. Tällä kertaa meidän saalis vaan jäi todella laihaksi, ei voitettu mitään😭No, ainakin paikallisilla oli hauskaa kun katsoivat meidän epäonnistuneita nysväysyrityksiä noiden masiinojen parissa. 
Vaikka Japanissa ollaankin oltu jo lukemattomia kertoja, on tayaki sellainen herkku joka on jäänyt maistamatta. Nyt oli sekin virhe korjattava, ja ostettiin mansikkakermavaahto-tayaki. Oli ihan hyvää, veikkaan kuitenkin että lämmin ja toisella täytteellä oleva olisi ollut parempaa. 
Sitten olikin maisemanvaihdoksen paikka, ja lennettiin Osakaan. Oltiin ainoat länsimaalaiset koko Hanedan lentokentällä, ja lennolla Osakaan. Mutta paljon sitä porukkaa kyllä liikkuu lentäen Japanin sisäisiä lentoja: Osakaan meni Hanedasta lentoja tunnin välein, ja ne koneet olivat ihan jäätävän isoja ja täpötäynnä. Sitten kun vertaa meidän HKI-Oulu lentoja jotka lennetään 20 paikkaisilla koneilla, kahdesti päivässä ja siellä koneessa istuu kolme ihmistä... :D 
Osakassa sitten taas karaokeen. Ei kauheasti kerjetty asioita tekemään, kun niin myöhään saavuttiin perille, mutta karaokemestat ja ravintolat oli auki kuitenkin vielä myöhään yöhön. 
Onneksi Japanista saa Batteryä. Pelastus lähtöpäivän aamuun. Meinattiin myöhästyä jopa lennolta, mitä ei ikinä meille ole käynyt. Oltiin ihan hukassa Osakan keskustassa, ilman nettiä. Etsittiin mistä lentokenttäbussi Kansaihin lähtee (oltiin saavuttu eri kentälle Tokiosta kuin Kansai mistä lentomme kotia kohti lähti). Kukaan paikallinenkaan ei oikein tiennyt bussin lähtöpaikkaa, missään ei ollut mitään kylttejä. Taksi lentokentälle olisi maksanut 150€ eli aika suolaisesti. Vihdoin ja viimein sitten löydettiin bussi, ja kun vihdoin sillä päästiin lähtemään, kello olikin jo 8:40, ajomatkaa lentokentälle tunti, ja lento lähti klo 10. Oikeasti iski jo pieni paniikki ja mietittiin kumpi jä tavaroiden kanssa Japaniin ja kumpi juoksee koneeseen ja takaisin Suomeen ilman tavaroita (lähtöselvitys/bagdrop menee kiinni 40 min ennen koneen lähtöä). No, onneksi kun tultiin paikalle, oli vielä japanilaisia jonossa Helsingin bag droppiin, että hyvin ehdittiin. Tulipa sitten koettua tämäkin reissupaniikki :D 

13 kommenttia:

  1. Ihana kun on sinebrycoffin suomalaista tuotetta saanut myös ulkomailta, kivoja kuvia taas! Tommonen monivärinen ruusu <3 ja toi teidän yhteinen käynti tommosessa kuva automaatissa <33 ihanaa.. haluaisin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos < 3 Ja joo tosi hauskaa et näit suomijuttuja saa japanista näin runsaasti :D

      Poista
  2. Iik, noi sateenkaariruusut on niin upeita! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne oli! :D Harmi kun niitten suomeen saaminen ois ollu aika kinkkistä :D

      Poista
  3. Täällä on kyllä sellainen Japani-kuume, ettei mitään rajaa!! Tänä kesänä lähti uuteen lentoon japanin opiskelukin ja kovassa pänttäämisessä on kaikenmaailman ravintolasanat... Pitäis kattoo, jos ens kesänä pääsis sinne lähtemään - vähän riippuu seurasta, kun en sinne ehkä yksin haluais lähtee. Osaatko sanoo, onko siellä ihan jees matkata heinä- tai elokuussa? Noin niin kuin sään puolesta? Hauska toi kiitos-kauppa:'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii ihana kuulla! KAndee tosiaa lähte reissuun niin kuume senkun vaan kasvaa entisestään! :) Heinäkuussa Japanissa on kuuma, ja elokuussa sadekausi (+kuumaa), että riippuu tietty minnepäin on menossa :) Okinawalla ja etelä-Japanissa on kuuma oikeestaan koko kesän ja ei niin sateista, sit Tokiossa ja pohjoisessa sataa enempi. Mutta ei se lähtöä haittaa! Kevät ja syksy on ehkä miellyttävimmät ajat olla sään puolesta.

      Poista
  4. oi vitsit miten ihania noi ruusut on ♥ ja nuo muumimukit, mäkin haluun :D

    VastaaPoista
  5. Hei ihania kuvia, oot todellakin saanu tartutettua muhun ton Japani-kuumeen♥ Mä en kestä kuinka kauniita yksityiskohtia! Japanissa on kaikkea niin erikoista ja söpöä♥ Pakko sanoo tähän väliin tämmönen kommentti, että te ootte mun mielestä ihan ylisöpö pariskunta :')
    Tommoset lentokenttäpaniikit on oikeesti kaikista pahimpia !! Onneks ehditte loppuviimein :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa kuulla! Nyt vaa lähet sinne japanii suraavaks ;)
      Ja voiii ihana, minä ja Chrisu kiitetään <3
      Ja joo toivottavasti ei enää ikinä tartte tollast paniikkia saada ton takastulon suhteen :D Huhhuh.

      Poista
  6. Mäkin ihastuin noihin ruusuihin! Jotenkin niin erikoisen näköisiä, koska minä en ole ainakaan täällä Suomessa tottunut sellaisia näkemään. Tuo kuva susta sateenvarjon kanssa on myös jollain tavalla todella ihana ja tunnelmallinen *_* <3

    VastaaPoista
  7. Apua toi reissupaniikki! Onneksi kerkesitte lennolle ajoissa :) Vähänkö suloinen tuo Kiitos kauppa ja oon samaa mieltä Emmin kanssa, tuo kuva susta sateenvarjon kanssa on ihana <3:)

    VastaaPoista
  8. ÄÄÄh, reissukuume pahenee, kun lukee näitä postauksia!

    VastaaPoista